- Olcsóbban szeretne profi megoldásokat adni a Sharkoon
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én ezért kérdeztem az nvida shield-et, hogy annál mi a helyzet, mert a képminőség miatt nem vinnénk vissza. Lehet még venni C9-cet 700 körül, kb ugyanennyit kapnánk vissza a sony-ért is, de elég is volt az LG-ből a 3 nap alatt, persze ezzel nem azt mondom, hogy azokkal valami gáz volt, de egyszerűen jobb a sony képminősége. Az biztos, hogy távirányítás és os-ben szétalázza az android-ot az LG, de elsősorban nem amiatt veszünk tévét, hanem a látvány miatt és én nem tudom, hogy a sony meg pana mi a francot csinál ezekkel a panelekkel, de lehetne venni róluk példát.
Részemről ennyi, mivel senki nem tud erre magyarázatot adni, ezért a puding próbája az evés alapon ma rendelek egy N Shield-et, aztán majd kiderül, ha nem válik be, vissza lesz küldve. A tv is vasárnap lett véve, tehát van még bőven időnk...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor