Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
salapp
üzenetére
"Tény, hogy az év háromnegyedében, amikor nincs kifutó akcióban oled, kva nehéz lehet egy Sony promoternek a gyakran kicsit akciózott LG-hez képest mondjuk százötven, kétszázezerrel drágább Sony-kat ajánlgatni."
Lehet, de szerintem sokan elcsábulnának 15-20%-ra, az még nem a világ.
Persze ha az a bizonyos 200 000 HUF az nem 20% az összeget tekintve, hanem 40-50%, akkor már komoly a probléma.
Amikor vettem a 65E8-ast, akkor 1 070 000 Ft volt, az AF9 pedig 1 199 000 Ft. Ha épp az nagyon bejött volna az LG ellenében akkor azt veszem. Tetszett, de nem jobban mint a másik.
Meg azért alkudni is lehet, az LG-t gyorsan lekértem az online árra, (az épp talán 999 000 volt), aztán elhoztam annyiért.
Ráadásul kipróbáltam mindkettőt hozott anyaggal, eskü semmiféle különbséget nem láttam, pedig próbáltam magam meggyőzni, hogy pl jobb a SONY mozgásmegjelenítése, de ott akkor a boltban valahogy ezt nem láttam.S**rszungos promótereket mindig látok.

De a "bocs, de tuti oledet veszek" duma után otthagynak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Fallout 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor