Hirdetés
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Kikérdeztem telefonon:
Mindig kizárólag az iTPG-t használja kalibrálásra és ellenőrzésre is, csak az változik, hogy mi van "mögötte" kiválasztva forrásnak (ami alapvetően csak azért lényeges, hogy átváltsd a TV-t SDR / HDR10 / DV módok közt ennek megfelelő formátumú anyagokkal a kijelölt forráson).
A probléma, hogy más színk jelennek meg nála (szabad szem és műszer szerint is) attól függően, hogy valamilyen belső (beépített lejátszó, Netflix, stb) vagy külső (HDMI) forrás van-e kiválasztva. Tehát még az iTPG is más színeket produkál, ha Netflix vagy HDMI1 van mögötte. Az pedig még érdekesebbé teszi, hogy minden egységes lesz, ha PC címkét ad a a HDMI-nek.
Meg fogom nézni itthon alaposabban, ha ráérek de szerintem alapvetően csak azzal az egy esettel lehet a baj, mikor HDMI van kiválasztva iTPG mögé. Tehát vagy belső forrásnak kell ketyegnie az iTPG mögött, vagy ha HDMI van kiválasztva (PC címke nélkül), akkor HDMI-n kell keresztülmennie a tesztábráknak is.
Szóval szerintem kezelhető probléma, és csak véletlenül futott bele, de keveseket érint.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor