Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rothfb

veterán

válasz Sancho78 #44674 üzenetére

Szia. Látom kimaradtál picit a szórásból válaszadás tekintetében, így gondoltam segítek. 65GZ950-nel ugyan nincs tapasztalatom, de 65FZ950-el és 55FZ800-al van. Vannak különbségek, de alapvetően nem sok. GZ tud Dolby Vision-t, FZ950 nem. De FZ950-nek két távirányítója van, tapis és fémes, GZ-nek csak sima, mint az FZ800-nak. De az is tökéletesen használható. FZ950 soundbaros, GZ nem, de a hangja állítólag annak is okés. Másfél éve használjuk a tv-ket és tökéletesen működnek. Akinek itt van GZ950-je az is elégedett vele. Tehát, ha eddig bevált a Pana, ezt is szeretni fogod.
    Hogy megéri e az oled felára? Ez nem kérdés. Ha a legjobb képminőséget akarod, akkor a csúcs az oled. A Qled egy sima ledtv.
    Ajánlani mást? Nézegesd meg az LG-ket is nyugodtan, soknak van itt olyan és nagy részük elégedett is vele, aki meg nem, a gariztatás flottul megy. A Panánál nincs tapasztalat garira, nem mennek tönkre, legalábbis itt a fórumban csak egy esetről tudok, de neki EZ szériát kellett cseréltetni és GZ-re cserélték. Elégedett azóta.
    LG-knek van néhány előnyük Panával szemben, jobb oprendszer, jobb távirányító. Talán szebbek is, de ez szubjektív. Képminősége ugyanolyan mindegyik olednek, talán az LG-ket többet kell állítgatni, hogy eltalálják a megfelelő képbeállítást. De LG-nél mindenképpen legalább C szériát vegyél, ha a mellett döntesz. Én Panákat vettem és nem bántam meg, sőt megint azt vennék, de ez én vagyok...

Új hozzászólás Aktív témák