Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• brucezly

csendes tag

No megjött az LG 55GX... Első benyomások:

A fali konzol rögzítőt sikerült 10 cm-el arrébb fúrnom mint kellene, de részletkérdés :D nem mondom hogy egyszerű felakasztani...

Talp nélkül érkezik, fali tartóval ez a sorozat. A hangja nem volt túl meggyőző, ráadásul az alapbeállítás is talpon álló (erre azért figyelhettek volna), sok tökölés és szoba akusztika hangolás után elfogadható, viszont irreális különbség van hangban a tartalmak közt. Mind hangerőben, hangszínben és érthetőségben. Pont a "jobb" hang volt az egyik döntő szempont a CX ellenében... hát még állítgatom, meglátjuk.
    (ugyanitt mellé kapott LG soundbar eladó :) )

Másokat nem idegesít hogy az LG távirányítón a hangerő gombok formája + és - ? :)

Képminőség

Pana plazma után Full HD tartalmak esetén nem tűnik nagy előrelépésnek, ellenben a 4k és HDR tartalmak bámulatosan jók. Néha talán túl részletesek is. Viszont mintha a gyorsabb kameramozgások kifognának rajt plazmához képest.

UTP kábellel kötöttem be a netet, nem érzem problémásnak hogy nem giga net, eddig semmi nem akadt rajt.
    Fentebb valaki írta hogy rajt hagyta a fóliát. Hát lehet neki más fólia volt rajt de ezt tükörnek lehetett használni, míg le nem vettem.

Az okostv funkciók hozzák amire számítottam, végre nem kell külső ezköz. Bár a youtube aplikációval vannak gondaim, a netflix és hbo go korrekt.

Új hozzászólás Aktív témák