Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Darth_Revan #43791 üzenetére

    Az AIDA csak az EDID-et olvassa, amiben a támogatott bemeneti formátumok vannak.
    Maga a kijelzőpanel 240Hz-es, a megjelenés előtt pár hónappal még nem volt letiltva a C9 szoftverében a funkció, ami ezt bizonyítja, és most a CX-en visszahozták (több lépcsős BFI, a C9 bemutatópéldányoknál is működött).

    (#43792) Segal - Korábban írtam, hogy a C9 már rég jelzi a 4k120-at az EDID-ben a forráseszköz felé. Persze kipróbálni nem tudjuk, de ennek így az lesz a vége, ha mégsem jó, hogy fekete képernyő fogad majd mindenkit, aki 2.1-es eszközt köt rá, és az automatikusan beállítja a legmagasabb támogatott módot, ezért nem hiszem, ha ilyen nagyot blöffölne az LG.

    (#43794) gago1975 - Hivatalos Ultra kábel már van rég, a Club3D tavaly óta árul ilyet (azóta már biztos mások is, de az is egy régi, normális gyártó és az volt az első ilyen), de igazából bármelyik jó minőségű kábel meg fog felelni, ha hitelesítve van rá, ha nincs (a selejt pedig semmihez se lesz jó, mindegy milyen matrica van rajta).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák