- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Pár hónapja kérdezgettem itt a tévékről (42 colos Panasonic plazmát cserélnék), de aztán elengedtem, maradt a plazma. Most a karantén miatt lett véletlenül egy új tévém
.Ahol lakunk, pár éve nem volt normális vezetékes net, de mivel úgyis alig netezünk itthon, vettem egy Vodafone 30 gigás mobilnetet, ott volt 4G. Most itt a karantén, sokat vagyunk itthon, nem lesz elég a 30 giga, időközben bekötötték a Telekom netet az utcába rettentő sávszélességgel, szóval gondoltam, megrendelem a netet. Felhívtam a Telekomot, ott a drága ügyintéző rávilágított, hogy a kb. 10 éves mobil-előfizetésem a társkártyákkal és a kb. 8 éves itthoni tv előfizetésem finoman szólva sem gazdaságos, szóval átkötöttem mindent, jóval olcsóbb lett, kb. feleannyi és sokkal több szolgáltatással. Vállaltam egy év hűséget, mire az ügyintéző mondja a telefonban, hogy vehetek kedvezménnyel "eszközt".
Így alakult, hogy a net szerelése mellé hétfőn hoznak egy LG 55C9-et is, ami kb. 310e forintban áll meg
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Xbox Series X|S
- Peugeot, Citroën topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- További aktív témák...
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- HP omen 17-w131ng bontva
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.
Vhiktor