Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Elnézést. Lehet, hogy véletlenül volt.
A vírushírekre és hasonlókra próbáltam lecsapni, de az ilyen hírek, mint a Netflix-é, felőlem még belefér. Lehet, hogy óvatlan voltam azzal a bug-al, hogy miután törlök pár hsz-t, tévesen kijelöl törlésre ugyan annyi másik meglévőt (lemásolja a parancs előtti pipa mintázatot az új lapon), míg nem nyomok egy refresh-t (vagy le nem veszem a jelölőket kézzel). Vagy több minden volt a hsz-ben, esetleg félreérthető volt a kontextusban. Bocsánat.(#40617) chros - Nem, eddig bárkitől olvastam, hogy nézegette, még mindig az volt a megfigyelése, hogy pontosan 2000 óra után (nyilván az azt követő kikapcsoláskor) futott le a JB.
Én a saját régebbi TV-imen általában futtattam párszor kézileg és/vagy el sem értem velük a 2000 órát, így saját tapasztalatom nincs. A C9-en még nem futtattam kézzel, 689 - 137/0
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A vírushírekre és hasonlókra próbáltam lecsapni, de az ilyen hírek, mint a Netflix-é, felőlem még belefér. Lehet, hogy óvatlan voltam azzal a bug-al, hogy miután törlök pár hsz-t, tévesen kijelöl törlésre ugyan annyi másik meglévőt (lemásolja a parancs előtti pipa mintázatot az új lapon), míg nem nyomok egy refresh-t (vagy le nem veszem a jelölőket kézzel). Vagy több minden volt a hsz-ben, esetleg félreérthető volt a kontextusban. Bocsánat.
Vhiktor