- Tápos kibeszélő offtopik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
"A teszt ugyan szélsőséges, de én folyamatosan látom a kisebb hibákat más tartalomnál is. Forduló fejeknél, sötét kontúroknál stb".
Én is észre szoktam venni ezeket is, de amiket nézek nagyon ritkán van és csak 1-1x. Amúgy ez szerintem mástól is függhet mert van hogy full lassú fejmozgás van és mégis ilyen fos a konturja, és mozgás szenpontból nem lenne indokolt. Szerintem sokszor maga az anyag is alapból szar..... múltkor linekeltem ugye azt a 4k-filmek stb cikket, hát igen sok 4k-nak hírdetet anyag is olyan borzasztó, hogy a fullhd verzió jobban néz ki. Pl: a sokat említett gemini man filmnél ha nem a mozgásmegjelenítéssel vagyunk elfoglalva, maga a képminőség, fényévekkel jobb mint néhány 4k hdr anyag. Ilyen volt az aladdin is még, meg volt még pár film amit néztem és óriása a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED C2 42 hibátlan, beégésmentes, gamer TV (PS5/XBOX/PC, 120Hz, HDMI 2.1)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor