Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amazon Kindle
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- OLED monitor topic
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cichlid1
tag
válasz
hunspikey
üzenetére
Nem, te értettél félre szerintem
Én tudom hogy dícsérted, csak nem akartam azt a látszatot kelteni (egy parttalan vitát generálva), hogy most a Pana az isten. Nekem bejött, az én igényeimnek, az én szememnek tetszik. Nem várom azt hogy mindenki így gondolkodjon...ennyi.Dolby Vision: nem tudtam, hogy máshol is több beállítás van. Mivel sokan panaszkodtak, hogy sötét a Dolby Vision, azt gondoltam nem tudják világosra állítani azért mondják. Nekem van ilyen Dolby Vision-ön belül, hogy Dolby Vision világos, és akkor tényleg nem sötét. mondjuk nekem az alap sem az, szóval én az alap Dolby Visiont használom mindíg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én tudom hogy dícsérted, csak nem akartam azt a látszatot kelteni (egy parttalan vitát generálva), hogy most a Pana az isten. Nekem bejött, az én igényeimnek, az én szememnek tetszik. Nem várom azt hogy mindenki így gondolkodjon...ennyi.
Vhiktor