Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
cichlid1
üzenetére
Kotta félre értettél engem - én pont, hogy dícsértem a panát, hogy igen is helyesek a gyári profiljai!
Ha szar lenne nem láttad volna amit írtam a filmek kapcsán.
Pont hogy az a lényeg, hogy sajnos úgy tűnik az LG C9 gyári profiljai nem éppen kifinomultak.
Egyébként ezt írják is sok helyen. SDR oké, HDR nagyon nem jó dobozból kivéve.
Egy dologban tévedsz: Dolby Vision profilok száma: más TV-ken is sok van, C9-nek van vagy 5 féle, mint ahogy írtam nem mész vele elsőre sokra mert tekerni kell rajta erősen.
Nekem a Panával mindig is (GT korszakom, VT50, 60 korszak) az volt csak a bajom, hogy az okosrendszerükben fellelhető progik száma szűkös, pl nincs HBO GO, ami nekem számít. (tudom meg lehet oldani de mindegy gyárilag nincs)
Szóval szumma szummárum a Pana mérnökei valószínűleg sokkal tisztességesebben megcsinálták a gyári profilokat, hogy vásárlás után ne kelljen cumizni, helyből jó- ahogy írod is.
LG tulajok meg tekergessék ha nem tetszik - hál istennek, úgy tűnik nagyon szépen be lehet állítani!
Azért szívesen oda tenném a C9_est a tiéd mellé, hogy egy HDMI splitterrel ugyan azon anyagok mit mutatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor