Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
rothfb
üzenetére
De, az is megőrjít minket.
Nekem így lett egy kettes dejudder a kompromisszumos megoldás. Tudom, hogy kicsit szappanozik, de ez van. Ha nincs benyomva, akkor tényleg minden fejből folyamatosan kettő van a képernyőn, ami már agybaj. daneel_hu aszem a bfi-vel kötött kompromisszumot. Nincs tökéletes megoldás, talán sose lesz, de azért a bfi120-at nagyon várjuk, hátha. 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- VPN topic
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem így lett egy kettes dejudder a kompromisszumos megoldás. Tudom, hogy kicsit szappanozik, de ez van. Ha nincs benyomva, akkor tényleg minden fejből folyamatosan kettő van a képernyőn, ami már agybaj. daneel_hu aszem a bfi-vel kötött kompromisszumot. Nincs tökéletes megoldás, talán sose lesz, de azért a bfi120-at nagyon várjuk, hátha.
Vhiktor