Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tulku

veterán

Oled-et két féle ember vesz:

- Aki a legjobb képminőséget kajtatja és rátalál
    - Akinek van pénze, TV-t akar venni és mondják neki, tkp tálcán kapja a minőséget

E két kategória valamelyikébe tartoznak az oled tulajok....itt a fórumon is...na most az első szegmens mennyisége nagyjából állandó minden időszakban (az ilyen ritka idióták közé tartozom én is) a második szegmens bővülésétől függ a technológia életképessége, hiszen ott lehet növekedni.
    Valóban kisebb az LG marketing megjelenése, mint a samué...ráadásul a telefonoknál is tapasztalható volt egykoron egy nagyon jó LG széria, amit hagytak futni, miközben a samu hype-ja, marketingje agyon nyomta őket (és a balfékségük is...bár lehet, hogy direkt volt).
    Szerintem az LG oled fronton vezér egyéniség akar maradni (nem kizárólag gyors gazdasági megfontolások vezérlik őket, hogy nagy nevű gyártóknak panelt adjanak el, hanem szerintem egyféle ingyen marketing is...technológiai marketing) és ha nem tolja el, akkor minden reménye megvan rá...láthatóan fejlesztenek, az idő a malmukra hajtja a vizet...
    Samu új technológiái egyelőre nincsenek tömeggyártásban...van nekik a Qled ugye...ami szerintem abszolúte nem rossz minőség...de ára is van annak is...rendesen...

Új hozzászólás Aktív témák