Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Megnéztem az LG 55C9-et. Nagyon jó a TV képminősége, színhűsége, mozgás megjelenítése. Beégésnek nyoma sincs. Viszont FHD, SD felvételeket 4 méternél messzebbről kell nézni. Ilyen jelnél zajosabb a képe, mint az FHD TV-nek. Valóságban zajosabb volt ennél. 55SM9010-en is néztem, az még rosszabb volt. Pedig ezek azért már jobb 4K-s TV-k. Gondban vagyok, mert a feleségem jogosan reklamálja, hogy a VA oldalról fakul, de 4K-n meg a TV adások minőségével lenne gond.
MM-ben azt mondták, hogy áruházi vásárlás esetén is el lehet állni 14 napon belül, csak nem reklámozzák. Azért érdemes rákérdezni. Lehet, hogy pl. a C9, nem is lesz az MM Onlineon, csak áruházakban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor