Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Nekem például inkább "szaggatás" legyen mint interpoláció. Utóbbival szemben zéró tolerancia filmeknél.[..]"
Persze, értelek, és megértelek. Ezért írtam, hogy "pedig én jellemzően kikapcsolt interpoláció mellett néztem a filmeket."
Nem láttam értelmét az interpolációnak, mert BD filmek esetében teljesen rendben valónak ítéltem meg a látott képtartalmakat.
Más kérdés, hogy szerencsés vagyok, mert engem a "soap opera effect" sem zavar.
Majd - remélhetőleg - az új OLED készülékemen lesz alkalmam alaposabban elmélyedni a gyakorlati tesztben is!
"Ez a Sony A1 nagyon bíztató ha BFI-vel tudja a 100-120cd/m2 fényerőt. Tűéles natív mozgóképmgjelenítés, magas kontraszttal és jó képhomogenitással. Erre már azt mondom hogy filmezésre megverheti a VT60-at"
Jó kis készülék, tetszetős dizájnnal, ráadásul az "Acoustic Surface" technológiában is nagy lehetőségeket látok.
Ám az Rtings teszte alapján nem lehet azt mondani, hogy minden tekintetben "lefőzte" a konkurencia 2016-os OLED modelljeit.
A BFI-t leszámítva nagyon hasonlóan teljesít a C6V-hez. És ha azt vesszük, hogy az még 3D megjelenítésre is képes....
A nagy kérdés, hogy egy leheletnyivel fejlettebb elektronika, a plusz BFI megér-e nagyjából dupla árat az LG említett modelljeihez képest!?
(A fejlesztés iránya mindenesetre üdvözítő.)
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest