Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Nekem például inkább "szaggatás" legyen mint interpoláció. Utóbbival szemben zéró tolerancia filmeknél.[..]"
Persze, értelek, és megértelek. Ezért írtam, hogy "pedig én jellemzően kikapcsolt interpoláció mellett néztem a filmeket."
Nem láttam értelmét az interpolációnak, mert BD filmek esetében teljesen rendben valónak ítéltem meg a látott képtartalmakat.
Más kérdés, hogy szerencsés vagyok, mert engem a "soap opera effect" sem zavar.
Majd - remélhetőleg - az új OLED készülékemen lesz alkalmam alaposabban elmélyedni a gyakorlati tesztben is!

"Ez a Sony A1 nagyon bíztató ha BFI-vel tudja a 100-120cd/m2 fényerőt. Tűéles natív mozgóképmgjelenítés, magas kontraszttal és jó képhomogenitással. Erre már azt mondom hogy filmezésre megverheti a VT60-at"
Jó kis készülék, tetszetős dizájnnal, ráadásul az "Acoustic Surface" technológiában is nagy lehetőségeket látok.
Ám az Rtings teszte alapján nem lehet azt mondani, hogy minden tekintetben "lefőzte" a konkurencia 2016-os OLED modelljeit.
A BFI-t leszámítva nagyon hasonlóan teljesít a C6V-hez. És ha azt vesszük, hogy az még 3D megjelenítésre is képes....
A nagy kérdés, hogy egy leheletnyivel fejlettebb elektronika, a plusz BFI megér-e nagyjából dupla árat az LG említett modelljeihez képest!?
(A fejlesztés iránya mindenesetre üdvözítő.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen routert?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- EAFC 26
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor