Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Joshi #11591 üzenetére

    Minden lehetséges... :)

    De jelenleg is a tévém 2015-ös elektronikája vezérli az új panelt, ami elképesztően homogén, szóval én inkább a panel gyártástechnológiai fejlődésére gondolok. Talán kisebb a szórás, talán pontosabb, precízebb a cellák "felhelyezése" a panelre, emiatt lehet kevesebb pixelhiba, plusz javulhat a homogenitás. Nem tökéletes most sem, de annyira jó, hogy "közelít" a plazmához 20% feketén is, ami talán a legkritikusabb árnyalat egy oled számára. Szóval, ez nem csak elektronika kérdése szerintem.

    A beégés ellni egyetlen gyógymód lenne, a teljesen más összetevőjű anyagok használata, ami szerintem ennyi kutatás és pénz elégetése után nem biztos hogy az LG első számú célja.

    Azt Te is tudod, hogy a panel élettartamát eleinte csak saccolták, de mivel úgy tűnik (tartós tesztek alapján) hogy az élettartamuk nem 15-25e óra, ezért bátrabban fel merték vállalni az 50-100e üzemórát is. 2013-as modellek túljutottak a 30e üzemórán és semmi bajuk nincs a paneleknek. A fényerővesztés is egészen minimális...sokkal kevesebb, mint eleinte gondolták. Ne kérd hogy linkeljem, mert fogalmam nincs hol találtam az erre vonatkozó tesztet, de olvastam a saját szememmel. :)

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák