Hirdetés
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- LG LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Szellőzésből jelest kér a Cougar új gépháza
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Egy nagyon érdekes jelenségre lettem figyelmes a EULA cirkusz utáni gyári alaphelyzetbe állítás okán.
Sokan panaszkodtak az OLED elviselhetetlen mozgására, hogy ugrál meg szaggat meg miegyéb. Én ezeket az állításokat sosem értettem, mert szerintem tökéletesen szépen recegő 24p t tud adni 5:5 pulldownban ami hibátlan.
Nyomnom kellett egy gyári visszaállítást az EULA letöltési problémák alatt, mondván hátha megoldja. Végül persze azt nem oldotta meg, viszont amikor már jó lett elkezdtem visszatenni a streaming appokat és rögtön nekiestem a kedvenc sorimnak az Apple TV-n: Különválás.
Itt fényes folyosók vannak, aki nézi az tudja, és valami olyan ocsmány módon ugrált és röcögött, szaggatott, hogy egyből megértettem milyen az amire mások panaszkodnak.
De azt is tudtam, hogy nálam ez nem ilyen volt eddig, szóval ez beállítás kérdése.
A Trumotion-t rögtön felejtsük el, nem is gondolkozunk benne.
Viszont ami kiderült és ez a postom lényege: a tisztaság menüben ha nincsennek kikapcsolva az árnyalat javító, zajszűrő, egyéb szarok akkor bizony a DV-s tartalom világosabb részletei szaggatnak keményen.
Amint az összes vackot ami abban a menüben van kikapcsoltam, minden a helyére állt és szépen mozisan röcög ami kellemes látvány.
Csak azért írom le, mert akinek baja van az OLED mozgással nézze meg, hogy a Trumotion ki van-e kapcsolva, illetve a tisztaság menüben az összes képjavító off-on van-e?
Normál esetben úgy kéne nézni szerintem mindent és akkor rendes 5:5 pulldown 24p van- ami nem gáz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sorozatok
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor