Hirdetés
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ilyen egy komoly célszerszám
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Minap megjött ez a gyönyörűség
valóban tátott szájjal néztem még csak a sima digi-s HD adásokat, ami a tv-n épp jött.
Aztán el is indítottam az nvidia shield-et hogy le teszteljek pár virágbolti filmet, és nem hittem a szememnek!
Olyan fénye van a régi LCD tv-hez képest, hogy rendesen lebarnulok miközben nézem a filmet
Na már most, ha már ennyire perfect tv+média lejátszóma van, akkor valaki meg tudná mondani, hogy milyen rilízeket érdemes keresnem, amivel tényleg a maximumot tudom lejátszani ezzel a kombóval?
Gondolok itt:
1080p vagy 2160p ? (gondolom a 2160p, mert 4K a tv-is)
HEVC, UHD, HDR, DoVi, x264, x265
Vagy elég csak azt nézni az nfo-ból, hogy: (video Bit rate : 65.2 Mb/s)
2024.DV.HDR.2160p ennél akkor a tv a DV-t fogja megjeleníteni? Mert a régi TV-nél ahogy elindítottam a lejátszást, egyből kiírta, hogy HDR aktív.
Viszont most amikor elindítottam egy DV filmet , akkor a mostani tv is azt írta ki hogy HDR.
Akkor most a DV az nem aktív? Vagy ezt a nvidia Shield-ben kell beállítani? (bár én ott mindent engedélyeztem)
Remélem nem volt keszekusza kérdésem, csak haladó vagyok e téren
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED C1 55"
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor