Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathcrow42
    addikt

Sziasztok!

Szeretném lecserélni az egyik monitoromat OLED-re. Tudtok kérlek ajánlani valamit? A milyen monitort vegyek topikban javasolták, hogy inkább ide írjak. :R
    Jelenleg egy Dell P2414H és egy LG 27UL850-W 4K monitort használok, a Dell-t bevinném a munkahelyre második monitornak.
    Kb. 500-at szánnék rá max., 32"-osat szeretnék, sík képernyővel. Az OLED monitort elsősorban játékhoz használnám, de alkalmanként otthon is végzek radiológiai munkát, ez többségében egy-egy képanyag áttekintését jelenti egy monitoron, olykor egyik monitoron képanyag, másikon írom a leletet. Jelenleg egy Asus Prime 5070 Ti O16G videokártyát használok, ezt idővel majd lehet cserélné, 5080 Superre. Használok DisplayPortot, HDMI 2.1-et, és Type-C slotot is.
    Ti mit javasolnátok? Az ASUS ROG monitorokat néztem, de kissé elvesztem a lehetőségek között...

Ha nem vagy olyan, aki a legutolsó pixelt is megnézi garancia végett én még megvárnám az "igazzzy" Black Fridayt, hátha valamelyik cég tol egy jó akciót, akár szlovák Alza, akár osztrák Media Markt és haverjai amiért érdemben tudsz leakasztani egy 32" oledet.

Új hozzászólás Aktív témák