Aktív témák
-
hungeek
senior tag
annyira nem állok rosszul: 24.1517, hál istennek a csontjaim a vastagok nem a pocak a nagy :)
-
hungeek
senior tag
ezt a súly/magasság indexet hogy a rákba lehet kiszámolni?
-
Matr x
aktív tag
Remélem erre gondoltál, mert ezt tudok segíteni, [L]http://web.axelero.hu/snee4/bin/sz.jpg[/L] .
Remélem ez az... -
-
tildy
nagyúr
Sajna hiába a sok gyaloglás, szerintem ma még nem ment le rölam semmi.Sőt 3 hét alatt sem...
:(
Somának meg üzenem, hogy nem képzelem be magamnak, szégyen gyalázat, de 180 cm, és 84 kilo vagyok:( (valami 99/74/103 a másik adat meg...)
Igaz minDENki azt mondja nem nézek ki annyinak, de a hajós képes versenysúlyom az 65 volt:(
Na abbafejezem a nyavíkolást .Sőt...Majd YE-NŐvel nyitunk jól érezzük magunkata bőrünkben klubbot.Cicababák kizárva... -
tildy
nagyúr
válasz
kamikaze boci #761 üzenetére
Nyugi, teszek ellene.Norvegia jo fogyokura....
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Nem akartam új topikot nyitni, meg hát nem is hardver, szal ide írnám a gondomat. :)
Kéne nekem olyan, hogy a vagyonrészek (vagy mi) csoportosítása, azok leírva.
Bővebben kifejtve:
Kéne nekem egy olyan leírás, amit a könyvelők a mérleg készítésénél szoktak alkalmazni. Ilyenek vannak benne, hogy:
Eszköz oldal
A. I. Befektetett ezsközök
A. I. 1. Immateriális javak
meg a többi. Számvitelhez való.
Na egy ilyen táblázatot interneten nem tudtok? Nagyon kéne, mert hoolnap doga lesz belőle, én meg elhagytam a sajátom. :(
Köszi!
ÜdV: Balu
UI: Tudom, hülye közgazdász... :D -
PeliScan
addikt
Ez viszont egy érdekes kép, bár én nem mertem volna a lézer útjába tenni a CCDt... :o
-
PeliScan
addikt
És ha tudnátok, mennyi efféle kép volt... :D csak sajna botor fejjel kitörölgettem őket, pedig ebből is jó kis galéria lehetne. :O :D
-
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan #771 üzenetére
Látszik a szemükön, hogy a női nemet önmagában is értékesnak tartják, nemcsak reprezentációs illetve ösztönkielégítési céllal használják őket; ehhez a szerephez nagyszerűen alkalmazkodtak a lányok is, gondolom emgvan az összhang. :(
Azért még így sokadszorra is jókat lehet derülni a bácsikon. :)) -
PeliScan
addikt
Télleg csak az nézzen ide, aki bírja a horrort, a következő hozzászólás a nyugalom emgzavarására alkalmas képi elemeket tartalmaz! :D
Szóval efféle egyem-a-szived bácsikkal járkálnak az alul belinkelt nénik. :) -
kamikaze boci
őstag
Ez az a nőtípus akire azt mondják telt. Nem kövér, csak telt.
Szerintem is elég jól nézett ki, de azért azt hozzá teszem, hogy a bugyijából az én favorit nőtipusomnak egy egész öltözet ruha kifutná.:D Ez persze az én izlésem. Nyilván, mert én sem vagyok egy óriás, és szerencsére nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Képzeljétek el, amikor minden férfi ugyanazt a nőtípust akarja magának, és fordítva. Sőt, az évek során változik az ember izlése. Az egyik barátnőm egy súlyban volt velem (közel 70 kiló) és még magasabb is volt nálam egy-két centivel. Mégis nagyon szerettem, és nem a fizikai paraméterei miatt lett vége a kapcsolatunknak.
[Szerkesztve] -
Ye_Nő
tag
Jones/Zellweger: szerintem a csaj abban a filmben tök átlagosan nézett ki. A normál emberekhez képest. Modellekhez képest lehet, hogy iszonyú kövér állat volt, sőt, a normál önmagához képest is valami 10 kg plusz volt rajta, de én spec boldog lennék, ha úgy néznék ki, mert én is elhanyagoltam magam az utóbbi években. Szóval nem volt sok köze a kövér nőhöz szerintem Renéenek.
Más.
Nemcsak a reklámok meg az idióta ''női'' újságok, hanem minden más - és itt nem(csak) a férfiak többségére gondolok! - azt sulykolja az emberbe, hogy ha nem vagy 1.80 magas meg nincs 1.50 mellbőséged meg nem öltözködsz úgy, ahogy divatos, akkor nem érsz semmit.
Pl. álláskeresésnél találkoztam ezzel, persze nem ezt mondták, hanem azt, hogy túlképzett vagyok, mert akkor éppen főiskolára jártam, és ''csak'' titkárnőnek jelentkeztem. :DDD Szóval röhej az egész, egy hét múlva hívtak be az eredményért, és az utánam interjúvolt cicababa volt a titkárnő. C'est la vie. Erről ennyit. Nem panaszkodás -- tények (mielőtt még megmondanátok a frankót, hogy ne dumáljak, hanem tegyek ellene. :) ) -
marcee
addikt
válasz
kamikaze boci #761 üzenetére
Szerep szerint kellett volna elhízottnak lennie, a szinésznő szerintünk nem volt az, sőt egész jól nézett ki. De mégis nagyon sokan azt mondták róla, hogy nagyon kövér volt.
Amit meg Tildy-nek írsz: ez a lényeg a reklámok/filmek hitetik el az emberrel, hogyha nem úgy néz ki mint a gebe modelek, akkor már baj van. (pedig KovácsÚr is megmondta, hogy ''Nincs baj!'' :D) -
kamikaze boci
őstag
Most ezt nem teljesen értem, a szerepe szerint nem volt elhízva, vagy a színésznő?
Tildy: Egyébiránt szerintem nem az a lényeg, hogy van-e rajtad felesleg, vagy nem. Az a kérdés, hogy ez zavar-e. Ha nem, akkor semmi gond. Ha viszont igen, akkor tessék tenni is valamit, nem csak panaszkodni. (Elnézést a kemény szavakért, vedd biztatásnak :B.)
A bátyám például kifejezetten a telt nőket kedveli. A model csajokkal az ember úgy van, mint az autókiállítás konceptjeivel: megnézi őket, hogy húúú, de nem biztos, hogy megvenné őket.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Egyszer volt olyan barátnőm, akit megbámultak az utcán (fügyültek is), egyáltalán nem volt jó érzés. Nem is passzoltunk. Mondanom se kell, hogy rajtam nincs nagyon mit megnézni, de nem vágyok ''bomba nőkre''. Az kell, hogy nekem tetszen és nem érdekel ki mit gondol. Irigység sem hiányzik egyáltalán.
Azokon a képeken, amit PeliScan linkkelt lejjjebb (non nem a cicák, azok aranyosak) rendkívül ellenszenves csajszik láthatók, akik betegesen el vannak foglalva a külsejükkel.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Renee Zellwegger volt a főszereplő.Egyébként érthető hogy az a menő, hiszen minden pasi álma az, vagy csak lehet én gondolom rosszul , hogy olyan nővel kelljen , járjon, akit megbámulnak az utcán, hiszen az jóérzéssel töltheti el, hoyg az a nő az ővé, és nem másé, és ráadásul mennyire szép is.Vagy csak én vagyok ilyen hülye???
Na mindegy..Kicsinyitve egyebkent tökjó a kép, de túl hangsúlyos úgy a mell. -
marcee
addikt
Beteg az a világ, ahol a jelenlegi model alkat a menő.
Hihetelen, hogy ezt már elhízásnak értékelik az emberek.
Mint a Bridget Jones: ex-bném olvasta, elment moziba, után egy évig teljesen ki volt akadva, hogy egy kövér csajszinak kellett volna játszánia a szerepet és az-a-színésznő-akinek-nem-jut-eszembe-a-neve-de-főszerepelt, egy teljesen normális hétköznapi nő volt (véleményét osztom). Mire néhány fiú gyorsan megvígasztalta, hogy az a csaj nagyon csúnyán kövér és ronda, de legalább vicces. :( -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan #749 üzenetére
Nem nem:)
De akkro is a kedvencem marad a Prince of persia...Kár hogy azt mondja nem elég a notim neki:(
Pedig a vice city ugy fut mint a kisangyal, no szaggatás, szép kép..Dehát notebook, hiába gyors , nem játékra lett teremtve..Fáj is a szívem érte, hogy nem játszhatom... -
tildy
nagyúr
ehehehe vegre nem csak vezna csajok vannak jatekokban:[L]http://www.gamezone.com/cgi-bin/bandwidth.pl?type=pic&name=/21/7/1/s21701_pc_19.jpg[/L]
-
tildy
nagyúr
Akartam egy kis pénzt...
Diákhitel....
2002 szeptemberében vettem fel először, 1999ben kezdtema sulit, jahm es nem kredites es volt egy felevem is passziv meg a hiteligenyles elott.
tehat osszesen elso hiteligenylesemig 2 aktiv 1 passziv majd 2 aktiv felevem volt.
Ez lenne a 4. felev mikor kapnam, es szerintem jogosult is vagyok ra, erre ezt irjak:
''
A rendszerünkben nyilvántartott adatok alapján a Diákhitel felvételére a továbbiakban ezen a szakon nem jogosult, mivel hiteligénylési ideje már nem teszi azt lehetővé üzletszabályzatunk értelmében. Azonban rendelkezésére áll még 4 félév passzív hiteligénylési idő. A passzív hiteligénylési idő azt jelenti, hogy abban az esetben, ha be van iratkozva az intézménybe, és még nem használta fel passzív hiteligénylési idejét, nem kell megkezdenie a törlesztést''
Mit tegyek?A poen, hogy tavaly ugyanez volt a gondom akkor is ott mondogattak hogy nem jár, nem jár, aztán mégis.Segítsen már valami okos emberke?!!!:F -
kneedeep
tag
-
marcee
addikt
Tanulni persze, hogy nem szoktam, de otthon ülök és parázok, hogy mé' nem vagyok képes tanulni.
(érettségi elötti napon egy cimbivel üldögéltünk a vérmezőn, söröztünk és arról beszélgettünk mekkorát fogunk égni másnap... cső para volt, három sör kellett, hogy felodódjak, a többi már igazán nem kellett volna, mert így csak hajnali háromkor kezdett el újra fogni az agyam és nyolckor én voltam az első (ti. azért hogy megalapozzuk az elnök napját egy igazán kiválló vizsgával :) )
... De moziba nem mentem volna elötte, az tuti. (a mozizást ugyanis meg szoktam tervezni, a piálás meg csak úgy jön, többnyire, nem vinne rá a lélek, hogy ilyen főbenjáró hanyagságokat előre megfontolt szándékkal véghezvigyek...
[Szerkesztve] -
Ye_Nő
tag
Tuti, hogy egy érettségi/felvételi/kollokvium/bármimás miatt nem hagynék ki egy ilyen lehetőséget, amúgy tapasztalataimból arra következtetek, hogy a vizsgákat közvetlenül megelőző naptól eltekintve nem jellemző, hogy ne lenne 1-5 órád mást csinálni (úgy értem, a nap ébren töltött részének jelentős hányadát többnyire nem tanulásra szokták fordítani az egyetemisták, főiskolások, érettségi és felvételi előtt állók stb.). Akkor meg a mozi is belefér. :P
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem egy olyat sikerült tegnap, hogy csomó bazinagyot robbanó bomba + távirányítás + falonátjárás + nem sebez a robbanás :) Leszedtem a pályáról mindent, milliószámra szedtem elő az új szörnyeket a kapuból, fostam a bombát, és robbantottam is őket azonnal... csak úgy hullottak az ellenfelek :) Aztán az idő lejárt, jöttek a ''tallérkák'' -- na azokat is jól legyaktam, aztán folytattam a pontvadászatot :) Idővel már olyat csináltam, hogy belerobbantottam a kapuba, de előtte még minden kijáratot beaknáztam, úgy hogy egyszerre robbanjanak a cuccok, és amint kiléptek a szörnyek, meg is haltak mind :D Aztán olyan 800-900 ezer pontnál valamikor megtörtént a tallérkák második eljövetele, amire baromira nem számítottam, így szemvillanás alatt begyalultak :U -- tudniillik épp a kapu köré pakoltam a bombákat szépen, először meg úgy sikerült kinyírni őket, hogy egy sarkot teleaknáztam, aztán megálltam az egyik bombán; amikor mind hatótávolságba értek, robbantás. ;]
-
marcee
addikt
válasz
PeliScan #663 üzenetére
Bazz! Majd meg őrülök a macskákért csak alergiás vagyok a szőrükre így amíg meg nem tudják műteni nem lehet macskám. (engem az sem zavarna, ha éjjel nappal folyna a t*kny*m és nem látnék át a püffedt szemhéjamon, de a család erősködik, hogy lassan belefulladnék a témába és nem hagyják)
Úgyhogy nyomatékosna megkérlek: NE IDEGELJ! ;] :O -
Ye_Nő
tag
Emberek, menjetek moziba! :))
[L]http://www.mn.mno.hu/index.mno?cikk=208468&rvt=7&redirect=false&norel=1&pass=3[/L] -
Á, Tildy, felejtsd el az IPC-t...ha ez ilyen eccerű lenne, nem lennének benchmarkok... (valahol felmerült, hogy többfajta számozás kellene. Game/3D/compile/stb. rating kellene a procihoz. Pl. 3000/2300/3500/blablabla Athlon).
-
Jaj, az nagy királyság volt anno, főleg HyperRépa üzemmódban. :)
(Nem akar valaki netes verziót csinálni?) Én ma a Heroes of Might and Magic-kel voltam így, elkezdtem és piff, négy óra oda... mondjuk ebből felet azzal töltöttem hogy erősen próbáltam NEM röhögni a grafikán... :D -
Panther
HÁZIGAZDA
Basszus, elkedtem DynaBlaster-ezni, aztán órákon át abba se tudtam hagyni. Ez önmagában nem lenne baj, csak enélkül sincs időm semmire :O
-
tildy
nagyúr
Ha bmf Nikes vagy ,akkor ez számodra nem kérdés, ha meg nem, akkor pedig megmutatom:
Ppo=fc x 1/(CPI) x ILP x OPI
teljesitmeny=orajel x temporal paralellism x issue paralelism x intra instruction paralelism
[L]http://mobil.nik.bmf.hu/tantargyak/opr/decisive.pdf[/L]
Oprendszerek tantargy anyaga...... -
Panther
HÁZIGAZDA
Már láttam, asszem crab linkelte be talán. :)
Ye_Nő: Annyira nagyon végülis nem is drága. Nem olcsó, de... a nagyobb baj sajnos az hogy egy kukkot nem írnak róla hogy mi is van valójában a könyvben. Az amcsi site-okon mindenhol van egy részletesebb leírás. Haynes Mazda 626 repair manual lenne jó. :) -
kamikaze boci
őstag
Cathfaern: kúl:D
Crab&Bash: Én is azon vigyorogtam, hogy megjelent egyszer az Index főoldalon, mint PH! hír, aztán egy nappal később mint saját. -
crab
senior tag
[L]http://index.hu/tech/hardver/prog669/[/L]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci #711 üzenetére
Levél3-at? :) Igen, megkaptam mail-ben is :P
-
tildy
nagyúr
Az FBI lehallgatható internetes telefóniát szeretne
Sy, 2004.03.16. 17:47
Pénteki bejelentésében az USA Szövetségi Nyomozóirodája közölte, hogy azt tartaná ideálisnak, ha minden szélessávú Internet-szolgáltató (beleértve a kábelmodemes és a DSL cégeket is) lehetővé tenné hálózataik rendőri szervek általi könnyű lehallgathatóságát.
cikk a terminalon..... -
escie
őstag
hát igen okoztál, néhány vidám pillanatot. :)
vinkilencvenöt floppiról, uhh az kemény. ezt átéltem egy párszor, tudom miről beszélek. :)
na és még utána jött az ofisz. az még több lemez volt.
amúgy másik fórumon ilyen hosszú aláírást engedélyeznek? itt a ph-n már a négy sor is sok... :DDD -
marcee
addikt
Van olyan beállítása az IE-nek, hogy kapcsolat bontása után ne akarja 5-10 percenként frissíteni a letöltött lapokat?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest