- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Akartam egy kis pénzt...
Diákhitel....
2002 szeptemberében vettem fel először, 1999ben kezdtema sulit, jahm es nem kredites es volt egy felevem is passziv meg a hiteligenyles elott.
tehat osszesen elso hiteligenylesemig 2 aktiv 1 passziv majd 2 aktiv felevem volt.
Ez lenne a 4. felev mikor kapnam, es szerintem jogosult is vagyok ra, erre ezt irjak:
''
A rendszerünkben nyilvántartott adatok alapján a Diákhitel felvételére a továbbiakban ezen a szakon nem jogosult, mivel hiteligénylési ideje már nem teszi azt lehetővé üzletszabályzatunk értelmében. Azonban rendelkezésére áll még 4 félév passzív hiteligénylési idő. A passzív hiteligénylési idő azt jelenti, hogy abban az esetben, ha be van iratkozva az intézménybe, és még nem használta fel passzív hiteligénylési idejét, nem kell megkezdenie a törlesztést''
Mit tegyek?A poen, hogy tavaly ugyanez volt a gondom akkor is ott mondogattak hogy nem jár, nem jár, aztán mégis.Segítsen már valami okos emberke?!!!:F
Aktív témák
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Tesla topik
- Kés topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Napelem
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest