Hirdetés
Aktív témák
-
Som@
őstag
Oh kedves tildy.
Azt tudom, hogy honnan van. Szép is lenne, ha nem tudnám. :DDD
De, hogy magamat idézzem:
''Ez véleményetek szerint milyen zenei irányzat?
...
Hol találok hasonló zenét? Egyáltalán mire keressek rá?:U
Szerintem ez a zene nem nagyon megy mostanában, úgyhogy egy kis segítség rámférne...:) ''
Hja és a zeneszerzőket tudom, hogy kicsodák. És ennyi. Semmi több. :( -
Som@
őstag
A #1475-ben feltett kérdésemre senki nem tud válaszolni e jeles napon? :U
-
Pet_i
senior tag
Elegem van a lánclevelekből!!!!! Hogy vannak, akik még mindig továbbítanak ilyen sz@rokat! Arghhhhhh!!!!:(((:(((:(((:O
-
Balli
őstag
OFF
:)
ON -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
guminyúl
üzenetére
Hát, tegnap lefekvés előtt a fixtv-n láttam egy klippet, de akkora egy sza@rt mint az... szóval egyszerűen a szenny csúcsa. Valami néger (vagy most ezt hogy kell írni, ha az ember nem sértésnek szánja, de nem a romákra gondol?) szóval valami néger srác rappelte a ''Megy a vonat Kanizsára'' c. dalt, de a kiejtése olyan kritikán aluli volt, hogy... (''Ela ú a masiniszta'') közbe vonaglott a képernyőn mintha bárkinek is kívánatos lenne, ja és persze mellékraktak 5 csajt hogy valaki kérje is ezt a szart a kívánságműsorban...
:O :O :O -
Bash
őstag
Na hazajöttem a légishow-ról, nagyon jó volt. Készült sok kép és néhány video is. Sajnos amit a legjobban szerettem volna látni (B-2 Spirit), az nem volt, de azért nem vagyok csalódott. A Blue Angels bemutatója fantasztikus volt, és a végén kaptam egy aláírást a parancsnok Russ Bartlett-től is. Két év után újra láthattam F-117A-t, és ennek nagyon örülök. :)
Cathfaern! anager-él magyarosabbat én sem tudok, a jelentéssel nekem sincs gondom, de magyarosan soha nem is tudtam fogalmazni. -
guminyúl
tag
válasz
Panther
üzenetére
Mi a kedvenc videoklipped?
Most ettem 4 Happy Cow ömlesztett sajtot, meg ittam szénsavas ásványvizet és felfújt, mint az állat :D Mi erről a véleményed?
Most szereztem egy 4 megás matrox kártyát, természetesen PCI-ost, de némileg visszafogja a 3200+-os Bartonomat. Mit javasolsz?
még jövök? vagy nem? :O
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez egyszerűen szörnyű, hogy mekkora itt a kihaltság. Hát nincs senki, aki OFFolna egy jót? :D
-
anaqer
veterán
''Hát, nagyjából így...''...? :)
Más : mit találtam a fiók mélyén? :D
[L]http://samjoe.uw.hu/images/pta4k_1.jpg[/L] -
Cathfaern
nagyúr
Bash, és angolul jól tudok:
Kéne egy kis segítség, le kéne fordítani magyarosan a következő mondtatot:
''And that, as they say, is that''
Jelentését értem, de magyarosan nem tudom lefordítani. Szövegkörnyezetet nem tudok biztosítani hozzá, viszont ez egy játékból van, ahol egy öreg manusz, aki nagyon ismeri azt a világot, ahol a játék játszódik, szokta ezt mondani, mindig amikor befejezi a hosszabb-rövidebb ''ismertető'' szövegét. -
Som@
őstag
Ez véleményetek szerint milyen zenei irányzat?
[L]http://web.axelero.hu/soma19/minta.mp3[/L]
Hol találok hasonló zenét? Egyáltalán mire keressek rá? :U
Szerintem ez a zene nem nagyon megy mostanában, úgyhogy egy kis segítség rámférne...:P -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Már nem jó. :B
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Te már úgy is jóelőre teljesítetted a normát. :)
A powerstrip helyett van valami normális program?
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Szóval Alvin ez az élet rendje. :) Én is meg fogok mostanság ritkulni, de valszeg minden este benézek egy körre, ha meg problémám lesz, akkor úgy, mint eddig, az első utam ide fog vezetni. :D Ez is az élet rendje. :P
-
Bash
őstag
Pár perc múlva indulok a légishow-ra ([L]http://public.macdill.amc.af.mil/airfest/index.html[/L]), már teljes izgalomban vagyok. Képek lesznek ezerrel! :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
neduddki
üzenetére
#463-ban van pár kép. :) Egyébként '83-as.
Tényleg jól húz! Normális ember-en mit kell érteni? Ha mindig váltok amint jelzi hogy kéne (kb. 3000 rpm-ig húzatom ki), az ''normális'' vagy még vegyek vissza egy kicsit az arcoskodásból? Rohadtul nem szeretném szétcseszni :O -
-
Alvin_ti4200
félisten
Testvérek, lehet, hogy egy ideig eléggé inaktív leszek itt, mert edzés és lány fogja kitenni az időmet a suli mellett. Végre van valami, amit szívesen csinálok, és élvezem, úgyhogy valszeg sokak örömére a nagyúr arrébb fog állni, egy öröm volt Veletek dumálni meg minden, igyexem néha benézni

Itt kérek elnézést mindenkitől, akit megbántottam vagy leugattam:U
Sokakat bosszantott, hogy ennyit OFF-olok, hát így most majd ez is megszűnik. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez tetszik :))

[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Lehet venni Wartburgot! :)
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=50465[/L]
(Vagy lehet up-olni is :DDD) -
Shim
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
gratu az új arcodhoz :)
-
Som@
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ebben a hozzászólásodban. :D
-
Som@
őstag
Mindenkinek :C az új, egyedi arcképéhez...
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
egyébként Alvin, a valóságban ugye nincs ilyen kockafejed? :))
-
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
basszus, azért a tied se semmi... :B
mi van itt, tömeges arcváltoztatás? :o
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Kis segítséget kérnék.
Haver gépet cserél. Ami nem is lenne baj, három év után ideje is volt. Csakhogy szegény pillanatnyi elmezavarból egy A7N8X-et rendelt a gépbolt.hu-n, holott A7N8X-E Deluxe-ot akart. Persze már átvette, persze már kibontotta. :( Mit lehet ilyenkor tenni? -
Matr x
aktív tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Tudlak sajnálni én NYÁRON jártam reggel 6kor, amikor még pulóver is kellett, mert annyira hideg volt. Igaz, hogy elénk jött, mert útba esett, és nem 5kor, hanem negyed-fél6kor kellett kelni, hogy kajáljak is, mert nem viszek semmit... és háromnegyedkor már ott figyelt előttünk...
Hazafelé meg pólóban is meleg volt. Néztek rám, hogy ez meg minek visz pulóvert???
De már van jogsim, úgyhogy csak a részvét. -
Cathfaern
nagyúr
Egyébként a nagy ''mindenkinek saját arcképet!'' hívőknek: tessék megnézni a HWSW fórumát: már alakul :U
-
Batman
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Ha három fiuval csinalta volna az is gaz lenne. A legnagyobb baj ,ahogy itt mondjátok ,hogy egy idő után közömbössé válunk az ilyen hírek iránt, mondjuk ha nem igy lenne akkor egész nap depressziosak lennénk!
Én legalábbis tehetetlen düht érzek:((( , szivesen a kezemközé kaparintnék pár ilyen állatot. -
Batman
őstag
ez rajtam kívül senkit sem bosszant??Szerintem ez már nagyon gáz!:(
-
Batman
őstag
Ahhh hogy lehet valaki ilyen allat, az ilyen embereket ott helyben főbe kéne lőni!Nem inkább halálra kínozni!
[L]http://ma.hu/page/cikk/ab/0/82688/1[/L] -
Som@
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Pedig használd csak nyugodtan! (Majd legfeljebb vesz egy másikat. :D A sok pénzükből úgy is tellik rá.)
Most szokd meg, manapság sajnos már nagyon nem divat ugyanis irányt jelezni.
Néha már azt hiszem, a vadonat új autókba nem is szériatartozék. :(((
Hha mindegy, csak egy picit morcos vagyok emiatt. Ma is 2x majdnem összetörtek, mert én balga nem vagyok képes kitalálni, hogy mit fog csinálni a *>#>@* a kormánynál. Azon kívűl, hogy mondjuk telefonál..... -
PeliScan
addikt
Az a szomorkás, hogy én MÁR nem aludtam. :( Egész héten csak ma reggel 6ra volt időpontja a jogsi-oktatómnak. Így 4.45kor kellett kelnem. De ha még jó arc lenne, de nem; múltkor rámszólt, h ne használjam olyan gyakran az indexet(!!) mert kopik a racsni. :o
Eddig nem mertem lefulladni, nem tom, szerintem megkínozna. :) -
Batman
őstag
Érezhetően kezd feléledni a ph egyre nagyobb a topicoc mozgása!Nekem lassan lehet el kéne mennem aludni :))
-
Batman
őstag
Aktív Tagok!
Volt egy valami olyan topci ami azzal fogllakozott hogy éjjel kihal a ph!, de sajnos nem találtam meg :((
Tag Utolsó mozzanat
wrobi 2004-04-02 05:44:00
guga 2004-04-02 05:36:19
didyman 2004-04-02 05:34:21
Batman 2004-04-02 05:23:51
PeliScan 2004-04-02 05:08:33
tomcsi 2004-04-02 05:02:24
bugigyuli 2004-04-02 04:55:06
launcser 2004-04-02 04:50:30 -

-
tildy
nagyúr
Én meg mélyen magam alatt vagyok...Akit érdekel miért , keressen emg ircen:((
-
VladimirR
nagyúr
hopp, proba 1
(elnezest, csak a cookie-kkal szenvedek) -
tildy
nagyúr
off ha mar off...surgosen kene , szakdoga labjegyzetbe:
Mi a különbség a Java server application és a jsp közt?Megköszönném ha elmondaná valaki... -
Panther
HÁZIGAZDA
Na mivan, mindenki bealudt? Vagy valahol megy a party? :) Asszem akkor részemről az első lehetőséget próbálom meg megvalósítani. Szunya :U
-
tildy
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen laptopra.Pont az X installjánál szólt, hogy olvashatatlan a cd (fél ótával előtte lett égetve...), ill. nem éri el az adatot.Mondom nem baj, majd felrakom külön, és nyomtam az okékat.De semmi értelmeset nem tudott utána csinálni.Valami initet beszélt nemkem, meg iylesmit, meg valami szintet...De...Nem indult semmi:(
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest