Hirdetés
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Most ezt nem teljesen értem, a szerepe szerint nem volt elhízva, vagy a színésznő?
Tildy: Egyébiránt szerintem nem az a lényeg, hogy van-e rajtad felesleg, vagy nem. Az a kérdés, hogy ez zavar-e. Ha nem, akkor semmi gond. Ha viszont igen, akkor tessék tenni is valamit, nem csak panaszkodni. (Elnézést a kemény szavakért, vedd biztatásnak :B.)
A bátyám például kifejezetten a telt nőket kedveli. A model csajokkal az ember úgy van, mint az autókiállítás konceptjeivel: megnézi őket, hogy húúú, de nem biztos, hogy megvenné őket.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Renee Zellwegger volt a főszereplő.Egyébként érthető hogy az a menő, hiszen minden pasi álma az, vagy csak lehet én gondolom rosszul , hogy olyan nővel kelljen , járjon, akit megbámulnak az utcán, hiszen az jóérzéssel töltheti el, hoyg az a nő az ővé, és nem másé, és ráadásul mennyire szép is.Vagy csak én vagyok ilyen hülye???
Na mindegy..Kicsinyitve egyebkent tökjó a kép, de túl hangsúlyos úgy a mell.
Aktív témák
- Projektor topic
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Mazda topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest