Hirdetés
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Most ezt nem teljesen értem, a szerepe szerint nem volt elhízva, vagy a színésznő?
Tildy: Egyébiránt szerintem nem az a lényeg, hogy van-e rajtad felesleg, vagy nem. Az a kérdés, hogy ez zavar-e. Ha nem, akkor semmi gond. Ha viszont igen, akkor tessék tenni is valamit, nem csak panaszkodni. (Elnézést a kemény szavakért, vedd biztatásnak :B.)
A bátyám például kifejezetten a telt nőket kedveli. A model csajokkal az ember úgy van, mint az autókiállítás konceptjeivel: megnézi őket, hogy húúú, de nem biztos, hogy megvenné őket.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Renee Zellwegger volt a főszereplő.Egyébként érthető hogy az a menő, hiszen minden pasi álma az, vagy csak lehet én gondolom rosszul , hogy olyan nővel kelljen , járjon, akit megbámulnak az utcán, hiszen az jóérzéssel töltheti el, hoyg az a nő az ővé, és nem másé, és ráadásul mennyire szép is.Vagy csak én vagyok ilyen hülye???
Na mindegy..Kicsinyitve egyebkent tökjó a kép, de túl hangsúlyos úgy a mell.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest