Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Heh. :D Olvass visszább picinykét, és meglátod, mekkora lobbizás folyik érte. :P
Mondjuk én sem értem, miért. :F Ha vki nyit egy ''saját'' topicot, azt még megértem, h ő szeretné nyitni a másodikat is, ha megéri, nade az offtopicot..?
Visszatérve meg, azért kellett éjszakaiznom, mert a szülei úgy érzik, h egy nő méltóságához hozzátartozik, h nem hálnak együtt bárkivel. Most vagyunk 8 hónaposak, remélem nyár felé megenyhülnek, mert ha nem, baj lesz. :D -
-
Bash
őstag
Nekem például se ZH, se érettségi, se fő-, középsuli... csak munka, de az ezerrel. Az elmúlt 6 hétben madjnem minden nap 12 órát dolgoztam, voltak olyan heteim is, hogy szabadnap nélkül. És nagyon úgy tűnik, hogy állandósulni fog a dolog, mert kilépett az egyik munkatársam. Ez egyrészt jó ugye, mert így több a fizetésem, másrészt viszont nem jó, mert szinte nincs időm semmi másra. Így például kevesebb időm van a PH!-ra, alig tudok időt szakítani elmenni néha vacsorázni, vagy egyszerűen csak kiruccanni a beach-re. De nem panaszkodom. Addig is találkozhatok sok érdekes emberrel. Ma például segítettem bebikázni a Harley-ját egy embernek. Egy pár napja már beszéltem vele egy pár szót (akkor éppen a Chrysler Prowler-ét mosta), de most kicsit több időm volt. A Virgin Islands-ről St. Thomas-ról származik, 9 éves korában hagyta ott a családját, és elkezdett keményen dolgozni. Ma ott tart, hogy már nem nagyon tudja hova rakni a pénzét, van két gyönyörű kislánya, gyönyörű felesége. És nagyon közvetlen, egyáltalán nincs elszállva. Aztán láttam vagy 150 ilyen és hasonló lányt minden korosztályból: [L]http://impactgym.com/[/L]
-
escie
őstag
Opelekről le lehet szállni a kedves autótolvaj mestereknek. :)
nyáron így is megpróbálta kiráncigálni az ''enyémből'' egy k*cs*g t*hó f*szk*l*p enyveskezű kis g*ci a magnót.
meg elvitt egy garnitúra (igen drága) abroncsot, a házból. miközben mi bent aludtunk. :(
tiszta vadnyugat, ez a vadkelet, baz.
(és tényleg vigyázni az Opelosokkal. mind harcművészetekben jártas, meg kigyúrt, meg minden, úgyhogy nem lopkodni! :) ) -
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az mindegy, a #1000 a lényeg. De végülis ha Som@ nyúlta be az ezrediket, akkor sem lehet már az enyém, szóval mindegy. :D
Hmm. Rájöttem. Fogom magam és felveszek erre a félévre havi 25e Ft diákhitelt, szépen egyben, az 125e Ft. Ebből jól kifizetem az autót, aztán kb. év végére törlesztem is. Ez így egész kivitelezhetőnek tűnik, nem? Aztán persze lehet hogy hagyom a dolgot állni, amíg munkába nem állok. Végülis ha össz-vissz 125e-t veszek fel, az nem gáz, ugye? :F
[Szerkesztve] -
-
-
Som@
őstag
Kedves Matr x! ezt nem neked szánom, csak a te hozzászólásod indította el a gondolatfolyamot. :P
Hm. Történt egy s más (tényleg, ezt hogy írjuk helyesen? :D Ye_Nő? ), amíg távol voltam.
Időről-időre jönnek ilyen emberek, akik utálnak minket. Ez van, ezzel együtt kell élni. Aki felvállalta, hogy moderátor lesz, ezt is belekalkulálta, mint pl. azt is, hogy nem vehetünk részt a nyereményjátékokban.
Ha megharagszik, hát tegye. Szíve joga. Nem néz a PH! felé. Szintén tegye. Nem az mondom, hogy jó, hiszen az olvasókárt van a PH! stáb és nem fordítva.
De ilyen mentalitású emberekre szerintem nincs szükség. PONT.
tildy topicjához. Valóban én javasoltam neki. Szerintem teljesen jogos egy ilyennek egy új topic. Mennyivel egyszerübb egy topicban nyomon követni a történéseket, feltenni a kérdéseket, mint innen-onnan összeszedni az infókat.
Akinek nem tetszik, az kicsit gondolkodjon el azon, hogy mennyi felesleges téma is van itt, ami tényleg nem szól semmiről. :U
Ez legalább érdekes, szól is valamiről. Egy fórumtárs külföldi élményeiről. Legalább ezt tartsuk tiszteletben és ne mindig csak azt nézzük, mibe lehet belekötni.
Az a gondolat pedig, ami az ominózus ''Csalódtam egy moderátorban'' című topicocban felmerült, hogy besavanyodott, a humort nem értő emberek a moderátorok, kikérem magunknak. Aki ismer minket személyesen az meg tud abban erősíteni, hogy igenis szeretjük a viccet, ugratni egymást. Jókedvűek vagyunk (én most perpillanat nem, de ez most nem tartozik ide. :( )
Csak ugye egyszerűbb ismeretlenül nyilatkozni a fórumtagokról, mint mondjuk eljönni találkozóra, vagy mondjuk eljönni lanozni.
Nah mindegy.
Én általánosságban arra kérnék minden fórumozót, hogy kicsit szálljon mindenki magába, gondolkodjon el dolgokon, a másik EMBERHEZ való hozzáállásán. Nőjünk fel a fórumozáshoz, hogy ne legyen a PH! kisgyerekek játszótere!
Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet viccelődni, poénkodni. De mindent a maga idejében és helyén tegyünk!
További jó fórumozást és további szép napot minden kedves PH! olvasónak! :P -
Cathfaern
nagyúr
Nos, a jelenlegi tendencia alapján, nagyon durva számítással 19 év. De azt ne felejtsük el, hogy míg az
1-2 között 5 hónap (igaz itt 3000 hsz volt)
2-3 között 4 hónap (a lezárt dátumát kell nézni, mert a 2 egy ideig párhuzamosan futott a 3.-al, s Parci akkor nyitotta meg a lezárt 3-ast, amikor lezárta a 2-est)
3-4 között 2 hónap
4-5 között 1 hónap
5-6 között 1 hónap
6-7 között 17 nap (!!!)
7-8 között 1 hónap
8-9 között 2,5 hónap
telt el.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest