Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Há' most mit csináljak? Így legalább megint van egy procim, bizonyítékom, van vmi a kezemben (az üggyel kapcsolatban... szóval nem félreérteni :D). Majd az AMD kicseréli. Remélem. Tököm tele van már. Azt mondta hogy ezt a nagykerből kapták újként, szóval még mindig ezek mennek úgy látszik... szóval mehetnék akárhova. Meg sulinetes volt, szóval nem olyan egyszerű ez, mert az adót meg már visszaigényeltük utána. Érted.
[ [L]http://pantherz.uw.hu/proc/proc2_1.jpg[/L] ] [ [L]http://pantherz.uw.hu/proc/proc2_2.jpg[/L] ] [ [L]http://pantherz.uw.hu/proc/proc2_3.jpg[/L] ] -
acer_
aktív tag
Mondom, én még eddig egy helyen se láttam... pedig napi ~5 csokit eltemetek, de csak ilyen közismertebb fajtákból.. twix, mars, etc. (mondom ezt egy tábla milkával az ölemben :D)
De ez az after eight k.va jó :) Olyan mint az orbit, csak csokiban...
Kösz! ha legközelebb ilyen helyen járok, megnézem..
mod: amugy meg, attol hogy nem ismerem.. de nem szegyenlem bevallani a tudatlanságomat, és megkérdezni hogy hol.. :)
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
ismerem az érzést.
én is hasonlóan jártam. mindenkinek emelték a fizetését, csak nekem nem.
Pedig naivan azt hittem, hogy az mindenkinek jár.
mikor megkérdeztem, hogy miért nem, azt mondák, hogy azért, mert én új vagyok, és örüljek, hogy egyáltalán munkám van... :) Örültem. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tudom mit fognak vele csinálni... de ha megpróbálják visszaadni...! Hogy mennyit ülnek majd rajta, még nem tudom. Majd megkérdem amikor visszaviszem. AMD-nek megmondhatom, de hozzá fogom tenni azt is, ha cserélik.
Rendőrségen mit csináljak?
Egyébként VÉÉGRE van rendes képem a procimról. Szerváltunk egy jó digitgépet ugyanis. :)
[L]http://pantherz.uw.hu/proc/procjo1.jpg[/L] -- a címkéje
[L]http://pantherz.uw.hu/proc/procjo2.jpg[/L] -- a lesarkazása(i) -
Ye_Nő
tag
Jááj, tudtam én jól tegnap este, hogy valamit még el kell intéznem, csak akárhogy néztem a naptárakat meg a feladatlistát, úgy tűnt, hogy mindent megoldottam... :U
Mingyán válaszolok... :B :P
[Update] mail ment! :) 04-03-30 10:21
[Update 2] megkaptam! :) -- lesaux
[Update 3] válaszoltam is! :) -- lesaux -
Panther
HÁZIGAZDA
-
escie
őstag
''A bankoknak pedig több százezer levelet kellett kiküldeniük, így arra sehol sem tudták letenni a nagy esküt, hogy hiba nem fordult elő, azaz nem volt néhány ügyfél, aki nem kapott értesítést,...''
mi az, hogy nem?! :(
elég érdekes ez így...
úgylatom, akkor jobb ha bemegy az ember... -
Panther
HÁZIGAZDA
Ha már be kell menni, akár balhét is lehet csapni... nekem igazán nem valószínű hogy bármi gondot is okozna ha elsején-másodikán nem tudnék pénzt felvenni. De csesszék meg! Írjanak szépen levelet hogy menjek be, vagy ne zároljanak. Ez nem magatartás. Ezzel az erővel a netszolgáltatók is csinálhatnák hogy kiakasztanak egy papírt a székhelyen a WC-be, hogy aki nem fárad be megadni hogy van-e kutyája, annak nem lesz netje egy hónapon át (fizetni persze kell)... aztán meg mondhatnák hogy de hát ki votl írva, miért nem nézted meg. :((
Proc: Levél AMD-éktől: ''[...] A Service Request (reference: 1-17005232) has been created and a support engineer will get back to you as soon as possible. [...]'' -- Eljöhetne már az az idő. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez marhaság. Nem várhatják el hogy újságot olvassak. Vagy akkor írják bele a szerződésbe hogy csak akkor tudják vállalni hogy a számlámat megfelelően használhatom, ha olvasok újságot vagy nézek TV-t. Nem, erre egész egyszerűen nem kötelezhetnek. Be kell perelni őket a francba.
MOD: Jól megpakolom a WB-t TNTvel és berobbantom éjjel az OTP-be :D (csak hogy senki ne sérüljön)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Miért?! :O Ez vmi április 1-jei poén? Elég szar. :(((
Az OTP-nél ez van: ''[...] 2004. április 1-jét követően meg kell tagadni az ügyfél ügyleti megbízásának teljesítését, ha nem állnak teljes körűen rendelkezésre a törvényben felsorolt személyazonosító adatai, és az ügyfél a szolgáltató írásbeli értesítése ellenére nem jelent meg azonosítás céljából a szolgáltatónál.'' -- Én nam kaptam semmiféle írásbeli értesítést... mégis honnét kéne tudnom nekem erről az egész balf@szságról?
(Proci: várok megint emailre... :(()
[Szerkesztve] -
Ye_Nő
tag
Hát persze. Nem azt írtam, hogy mél ment? :F Lesaux, nekem is hétfő reggel van ám... :DDD most azért már ment a másik. :)
Különben egy korábbi hozzászólásomra reflektálva: hiába készültem úgy az átállásra, tegnap mégis sikeresen elfeledkeztem róla. :U :C
Azért ma nem késtem el, csak tegnap. De akkor nagyon. :B
Kicsit unalmas így reggelenként, itt voltam 7:40-kor, a kollégáim pedig így jöttek: 9:16, 9:23, 9:39... :U :U :U A távozás várhatóan így fog alakulni:
kollégák: 16:18, 16:22, 16:23; Ye_Nő: 18:20 :DDD :O -
-
KovacsUr
addikt
Ehhh... Ne is mondjad. A nők számára is lenne egy üzenetem, de azt hiszem, ma nem lenne illendő :U
Hajtogattam rózsát a szerelmemnek (aki valami kozmikus bug miatt jelenleg egy másik PH!-taggal jár), de nem köllött neki :) Ha racionálisan tudnék gondolkodni, nem kenődtem volna el, de nem, úgyhogy igen. Eh.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest