Aktív témák
-
Balli
őstag
Én már láttam olyat hogy valakinek a PH-képe egy répa volt.
Ez hogy lehet?
Én nem is tudok olyat válsztani
:F -
Bagoly
senior tag
Bevallom szúrja a szemem, hogy a hovatartozást firtató/gyalázó hozzászólások, aláírások szemet szúrnak a PH!-n, de az állatokkal szembeni erőszakra érzékeny fórumosoknak ilyen ízetlen aláírásokkal kell megküzdeni. Persze tudom, hogy csak viccnek szántad, de bevallom zavar. (Még jobban zavart Polesz egy régebbi aláírása, csak azért nem volt időm szólni. Ő biztos tudja melyik.)
Tudom, hogy túlérzékenységnek hat, de egy hasonlóan ''jópofán szórakoztatóra'' nem cserélnéd ki?
UI: Igen, ezt hívják úgy hogy bigott. -
Bagoly
senior tag
válasz
KovacsUr #1591 üzenetére
Ja értem, akkor még a két kezünket összetehetjük, hogy egyátalán értelmezhető, amit leírt a ''költő''. Sajnos kénytelen volt a kifejezőkészségét az emberi ésszel felfogható határok sivár síkján röptetni. :P
Azért én ellenőrizném a költő viselkedését is a bakancs alatt! -
Bagoly
senior tag
válasz
kamikaze boci #1582 üzenetére
Tudom, már jártam ott is, de ez csak egy kis ''gyere ki a hóra'' jellegű szópárbaj volt, nem akartam ezzel csorbítani a box topic élét...:DDD
-
Cathfaern
nagyúr
Jé, nézzétek mit találtam: [L]http://www.prew.hu/kepek/webshots/2001/Daily_Photos_November_2001/Oceanic_Tranquility_Water_Turtles.jpg[/L] :) Nem ismerős valakinek? :)
-
delta9
senior tag
boldog névnapot kívánok minden herman-nak.
-
Bagoly
senior tag
válasz
Iginotus #1553 üzenetére
Magyarul alkudotál egy olyan dologra, amit meg sem akartál (legalább is meg sem tudtál volna) venni.
Nekem ebből ez jött le:
''Mert nincs pénzem!!
Jelenleg 40 simcs...''
Attól a mellékes ténytől eltekintve, hogy éppen eszed ágában sem volt megvásárolni a kártyát, azért másnak örömmel ''segítettél'' az értékesítésben azzal, hogy kinyilatkoztattad a ''frankó, mai értékét'' egy ilyen kártyának. Ennyi közöd van azokhoz, akikről írtam. :P
Egyébként:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=50932&arc=f[/L]
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
A Dont't cry c. Guns számban miért azt mondja a refrénben Axl, hogy Don't you cry, és nem azt, hogy Don't cry? OK, hogy nem jönne ki a rím, de így is azt jelenti, hogy ne sírj?
-
PeliScan
addikt
:)
[L]http://www.ritsumei.ac.jp/%7Eakitaoka/rotsnake.gif[/L] -
LukE
veterán
próbálja meg valaki kilistázni az egyik fórum csoportot. Nekem picit furcsán néz ki. Opera és IE alatt is.
-
tildy
nagyúr
válasz
kamikaze boci #1558 üzenetére
Tudomásom szerint a BB GPL licenses...AKkor hogy vették?
-
-
I_Am
veterán
Ezt vizslassátok meg, hanggal együtt.........nem rossz :P
[L]http://www.liquidgeneration.com/sabotage/vision_sabotage.asp[/L]
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
-
divot
veterán
Egyébként ott is lehet szót váltani. Abba a sorba kell beírni, ahol villog a kurzor. És akkor nem kell az ICQ.
-
Iginotus
addikt
Hát valahun igazad is van meg nem is. Nincs sok pénzem de azt is mind a gépre költöm (ez van ha az ember egyetemista és informatikus is) nem gazdagok a szüleim sem, de ezt a részét hagyuk megálok a lábamon ez a lényeg hogy ezt hogy teszem az a kétséges. Megprobálok nem 2 lábal tiprni embereket (mit a csorda a mediamarkt elött hogy bejusson az akciora) de ha szeretnék valamit elérni az életben akkor becsuszik néhány néhány de seminképp sem kedvelem. Ha meg lenne pénzem autora motorra (cliére/zairere) akkor tuter nem a forumon tolassodnék (mit azt teszik...elég sokan) :)
Szóval én csak egy hal vagyok a vízben aki vegetiánus de néha megeszi a kishalat is, de van hogy partra kényszerül. -
Bash
őstag
Nem emlékszem rá, hogy valaha is lett volna 250 aktív tag. :C
-
Bagoly
senior tag
válasz
Iginotus #1538 üzenetére
''Ha az illetöt nem zavarja téged miért zavar?''
Szerinted valakit nem zavar, hogy azt szajkózod több hozzászóláson át, hogy holnap talán már szemétre is dobhatja a kártyáját, mert jön az új és örüljön, ha megveszed? :F
Ha 40-ért valóban megvennéd (bár mintha valami olyasmit írtál volna, hogy még annyi pénzed sincs rá), akkor ajánld fel egyszer, hogy ennyit ki tudsz érte fizetni, ha az eladónak megfelel, majd válaszol az ajánlatodra.
Amit te csinálsz az véleményem szerint a kártya értékének lehúzása és megvallom őszintén ez a jelenség (Ti., hogy licitálok valamire amire vételi szándékom nincs, ill. nem áll rendelkezésemre megfelelő fedezet az igényeim kielégítésére) nagyon elharapózott mostanság a PH!-n és rendkívül zavar is. Erre szerettem volna felhívni a figyelmed. Itt ez a fajta ''leszólása'' az árunak régebben nem volt divat és remélem nem is lesz. Arra van egy ''másik'' fórum.
OFF
Na és persze van egy olyan kivétel amit nagyon utálok hogy bejön egy jobb ajánlat és akkor persze nagy a kisértés és akkor van az mint ami Junkie-vel volt hogy nem tudtam megvenni a kariját, ezt még mindig szánom-bánom
Valóban többet ér pár forint, mint az ember adott szava...:P
(De ez már egy másik történet)
ON -
Iginotus
addikt
Huha vegyem ugy hogy le vagyok baszva... Ha az illetöt nem zavarja téged miért zavar? Na mind1 nem fogok beirni akkor ilyet többet. És szerintem sokkal többnek van elege abból hogy valaki ''csak ugy'' beir egy kb 30% kal olcsobb árat mint amenyit ér.
Egyébként te megvenéd a valós értékéért a dolgot? Erre monyál valamit öszintén ha 55 ért kapsz 9800 prot (mivel látam, hogy te is arra hajtasz) akkor megvenéd e 50 ért a 9700-et? :DDD) és itt van a kutya elásva minden anyit ér amenyiért el lehet adni alapvetö kereskedelmi szabály hogy mindig a kereslet és a kinálat aklapján menek az árak fel illetve le.
Itt is igy van tehát ha 55 egy vadi uj nem használt garos kari akkor ugyanez a kari ~50 et ér használtan. Tehát egy rosszab kari használtan (még ha garis is) sem ér többet! (még ha egy-két hete 55-60 ért adták-vették is!)
És mindenre olyan árat mondok ami szerintem reális érte tehát én ha valamire árat mondok (kivéve ha beárazást kérnek) akkor anyiért MINDIG MEG IS VESZEM.
És itt a vége.
Na és persze van egy olyan kivétel amit nagyon utálok hogy bejön egy jobb ajánlat és akkor persze nagy a kisértés és akkor van az mint ami Junkie-vel volt hogy nem tudtam megvenni a kariját, ezt még mindig szánom-bánom :( -
PeliScan
addikt
Az orvos elérhetősége. :D
-
Bagoly
senior tag
-
Iginotus
addikt
Bagoly:
Van ugy hogy az ember csak segiteni akar magán vagy másokon azal hogy aludozik meg igy gyorsaban eladja a cuccot ha van ár illetve ha tugyuk hogy mit akar :) Meg nekem is csak arra nincs pénzem amire nem szánok. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
TudorVigyor #1533 üzenetére
Semmi baj :)
Egyébként ha már kocsi, akkor inkább a Mazdát tenném be... de úgyis ez a párduc az igazi! :P -
TudorVigyor
aktív tag
Panther: de csak röviden röhögtem az előbb, inkább csak kacajnak nevezném, vagy annak sem.
Beszéljünk inkább a teflonról.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Akkor is ez a legjobb:
Amikor kipróbáltam, mindenki könyörgött hogy cseréljem le valamire. Bármire. :D -
fokukac
nagyúr
válasz
TudorVigyor #1526 üzenetére
hoppá, a lila csajnak már szakálla is van ! :))
és kopaszodik is... :D
[Szerkesztve] -
TudorVigyor
aktív tag
válasz
Sidaries #1524 üzenetére
Itt vagyok, követem az egészségkárosítós témákat (mint pl. általad hivatkozott szilikonos topikban is, [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=49585&start=0#msg[/L]), és kíváncsian várom a teflon veszélyeiről szóló esszéket.
Ja amúgy nekem fogalmam sincs a teflon témáról, tehát ez OFF hozzászólás, azaz pont idevág, de én is hallottam a rákkeltő teflon történetét, és érdekelnek a fejlemények.
[Szerkesztve] -
-
Sidaries
őstag
Hát lehet, hogy megérne egy külön témát is, de lehet, hogy nagyon kiröhögnének. :) Szóval van egy lábasom ami teflonos. Egy haverom a nagy agyával megkeverte benne a babot VILLÁVAL és feljött a teflon. A lábas tökéletesen funkcionál, mert nem sok jött le és nem olyan nagy felületen sérült, de úgy hallottam, hogy ez rákot okozhat. (jobban, mint a szilikonzsír :D) Igaz ez?
-
divot
veterán
Vagyok ICQ-n.
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1521 üzenetére
Mindjárt, csak most van egy kis dolgom. Kb. másfél óra.
-
Som@
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1515 üzenetére
220952744 :P
-
lesaux
veterán
Miért nem FTP-zitek el egymásnak? Egyszer?bb, mint a DC++.
-
PeliScan
addikt
Tudom h arra próbáltál utalni. :) Épp ezért én arra próbáltam utalni, h azt jelenti kbra h megfelelő. :D
[leginkább a biológiában használják, mint adekvát inger. Azt is érzed, ha megbököd a szemed egy hurkapálcával, de mégis, az adekvát inger a szem számára a fény. Másképp fogalamazva, adekvá az az inger, mellyel szemben a receptornak legkisebb az ingerküszöbe.]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- Apple TV eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest