Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
Aktív témák
-
rog
addikt
bazz!!!
most szembesültem az unreal3 motor és a gef6 (vagy mi a neve) találkozásával a hardwired.hu-n.
tulajdonképpen akkor el is dőlt, hogy mit kapok karácsonyra.. :) -
rog
addikt
reggel sétáltam a kutyával az andrássyn és ahogy átnézek a túloldalra ott állt.. ott állt a srác aki arról híres, hogy ''ő ott volt''. pont úgy nézett ki a csávó. sapka szemüveg, hátizsák, kabát. ''kiköpött volt''. gyorsan körbe is fordultam, hogy fényképez-e valaki minket, mert akkor futok :) aztán ahogy mentem egy kört, egy szomszédos kis utcában is összefutottunk akkor a sakon állt és nézett ugyanúgy a messzeségbe, mint elötte az út szélén, ill. a képeken.. brr.. most nézem a hirekeso.hu-t, hátha lesz/volt valami katasztrófa a kerületben :))
-
rog
addikt
válasz
Panther
üzenetére
még mindig jobb mint az enyém:
a három kulcsal működő ajtó közül csak a vezető oldalit nyitja a slusszkulcs. illetve vákumos a központizár. de valahol ereszt a dolog, és ha 3-4 óráig állni hagyom a kocsit bezárva, ahoz hogy kinyissam a csomagtartót, be kell ülnöm és elindítani a motort :)) -
rog
addikt
jelentem megírtam egy dupla-cd-t 5:30 alatt.
na persze ez így nem nagy szám, de azt a tréfát találtam ki, hogy két cd-íróval egyszerrre írtam két cd-t ugyanazon a gépen.. :)
igaz egyik sem volt az a high-speed akármi, ezért aztán csak 16x-osan írtam. a winchester kihasználtság az 30%-on ingadozott végig, az írok közül az egyiknél egyszer visszaesett a buffer 18%-ra, de különben végig 98%-on volt mindkettő.
a két író (ricoh mp7200a,toshiba sd-r5112) a második vezérlőn, a vinyó meg magában az elsőn. cpu-load az gyak. nem is volt (duron1600). izé, tanulság az nincs, max annyi, hogy fura dolgokra képes az ember ha unatkozik.. :) -
rog
addikt
[L]http://www.gamershell.com/download_5369.shtml[/L]
:C
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest