- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Mikrofon topic
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
válasz
PeliScan #1912 üzenetére
én azt nem értem hogy miért járnak egyes járatok (pl 8-as) csak ~11-ig?? a 40-esek meg csak éjfélig, és van össz vissz 2 éjszakai járat (1-kor és 3-kor). Volt már olyan nem is egyszer hogy kénytelen voltam anyámékat berángatnom értem budára, mert nem tudtam hazamenni B.örs-re :(
-
-
Matr x
aktív tag
válasz
PeliScan #1420 üzenetére
Tudlak sajnálni én NYÁRON jártam reggel 6kor, amikor még pulóver is kellett, mert annyira hideg volt. Igaz, hogy elénk jött, mert útba esett, és nem 5kor, hanem negyed-fél6kor kellett kelni, hogy kajáljak is, mert nem viszek semmit... és háromnegyedkor már ott figyelt előttünk...
Hazafelé meg pólóban is meleg volt. Néztek rám, hogy ez meg minek visz pulóvert???
De már van jogsim, úgyhogy csak a részvét. -
Batman
őstag
válasz
PeliScan #1426 üzenetére
Ha három fiuval csinalta volna az is gaz lenne. A legnagyobb baj ,ahogy itt mondjátok ,hogy egy idő után közömbössé válunk az ilyen hírek iránt, mondjuk ha nem igy lenne akkor egész nap depressziosak lennénk!
Én legalábbis tehetetlen düht érzek:((( , szivesen a kezemközé kaparintnék pár ilyen állatot. -
Som@
őstag
válasz
PeliScan #1420 üzenetére
Pedig használd csak nyugodtan! (Majd legfeljebb vesz egy másikat. :D A sok pénzükből úgy is tellik rá.)
Most szokd meg, manapság sajnos már nagyon nem divat ugyanis irányt jelezni.
Néha már azt hiszem, a vadonat új autókba nem is szériatartozék. :(((
Hha mindegy, csak egy picit morcos vagyok emiatt. Ma is 2x majdnem összetörtek, mert én balga nem vagyok képes kitalálni, hogy mit fog csinálni a *>#>@* a kormánynál. Azon kívűl, hogy mondjuk telefonál..... -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan #1220 üzenetére
Á, elolvastam a japánmotor topiot én is. Hogy lehet ilyesmin így összeveszni...? Ehh.
A fekete lyuk nem végtelen, csak baromi nagy sűrűségű. Amit emvy betett az aláírásába, azt meg én sem értem egészen hogy mit is kéne jelentsen. :) (Most a könnyebb hivatkozás miatt jó hogy betette, de egyébként nem értek vele egyet. Tényleg kár szítani az indulatokat.) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan #950 üzenetére
De érted, akkor meg már ott van az emberben hogy ennyi pénzért már egy Audit is vehetett volna használtan Skoda helyett. :(
Más. Már írtam az AMDnek is a procim ügyében. Vajon mikor válaszolnak?
Még más. Lehet hogy lemegyek megnézni mi van azzal a hőleadó alatti vízzel a Mazdában. Csak azt nem tudom hogyan tudnám tutira megmondani, szivárog-e :( -
Den
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 16BIT ISA Kártya 286 proci + Cirrus Logic Chip
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest