Hirdetés
Aktív témák
-
marcee
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Szerep szerint kellett volna elhízottnak lennie, a szinésznő szerintünk nem volt az, sőt egész jól nézett ki. De mégis nagyon sokan azt mondták róla, hogy nagyon kövér volt.
Amit meg Tildy-nek írsz: ez a lényeg a reklámok/filmek hitetik el az emberrel, hogyha nem úgy néz ki mint a gebe modelek, akkor már baj van. (pedig KovácsÚr is megmondta, hogy ''Nincs baj!'' :D) -
marcee
addikt
Egyszer volt olyan barátnőm, akit megbámultak az utcán (fügyültek is), egyáltalán nem volt jó érzés. Nem is passzoltunk. Mondanom se kell, hogy rajtam nincs nagyon mit megnézni, de nem vágyok ''bomba nőkre''. Az kell, hogy nekem tetszen és nem érdekel ki mit gondol. Irigység sem hiányzik egyáltalán.
Azokon a képeken, amit PeliScan linkkelt lejjjebb (non nem a cicák, azok aranyosak) rendkívül ellenszenves csajszik láthatók, akik betegesen el vannak foglalva a külsejükkel.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Beteg az a világ, ahol a jelenlegi model alkat a menő.
Hihetelen, hogy ezt már elhízásnak értékelik az emberek.
Mint a Bridget Jones: ex-bném olvasta, elment moziba, után egy évig teljesen ki volt akadva, hogy egy kövér csajszinak kellett volna játszánia a szerepet és az-a-színésznő-akinek-nem-jut-eszembe-a-neve-de-főszerepelt, egy teljesen normális hétköznapi nő volt (véleményét osztom). Mire néhány fiú gyorsan megvígasztalta, hogy az a csaj nagyon csúnyán kövér és ronda, de legalább vicces. :( -
marcee
addikt
Tanulni persze, hogy nem szoktam, de otthon ülök és parázok, hogy mé' nem vagyok képes tanulni.
(érettségi elötti napon egy cimbivel üldögéltünk a vérmezőn, söröztünk és arról beszélgettünk mekkorát fogunk égni másnap... cső para volt, három sör kellett, hogy felodódjak, a többi már igazán nem kellett volna, mert így csak hajnali háromkor kezdett el újra fogni az agyam és nyolckor én voltam az első (ti. azért hogy megalapozzuk az elnök napját egy igazán kiválló vizsgával :) )
... De moziba nem mentem volna elötte, az tuti. (a mozizást ugyanis meg szoktam tervezni, a piálás meg csak úgy jön, többnyire, nem vinne rá a lélek, hogy ilyen főbenjáró hanyagságokat előre megfontolt szándékkal véghezvigyek...
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Bazz! Majd meg őrülök a macskákért csak alergiás vagyok a szőrükre így amíg meg nem tudják műteni nem lehet macskám. (engem az sem zavarna, ha éjjel nappal folyna a t*kny*m és nem látnék át a püffedt szemhéjamon, de a család erősködik, hogy lassan belefulladnék a témába és nem hagyják)
Úgyhogy nyomatékosna megkérlek: NE IDEGELJ! ;] :O -
marcee
addikt
Van olyan beállítása az IE-nek, hogy kapcsolat bontása után ne akarja 5-10 percenként frissíteni a letöltött lapokat?
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest