- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
Ma reggel kaptam egy csokor tulipánt az egyik kollégámtól.
Szép napom van. -
Ye_Nő
tag
Jááj, tudtam én jól tegnap este, hogy valamit még el kell intéznem, csak akárhogy néztem a naptárakat meg a feladatlistát, úgy tűnt, hogy mindent megoldottam... :U
Mingyán válaszolok... :B :P
[Update] mail ment! :) 04-03-30 10:21
[Update 2] megkaptam! :) -- lesaux
[Update 3] válaszoltam is! :) -- lesaux -
Ye_Nő
tag
válasz
Panther #1269 üzenetére
:(
'' De Mr. Dent, a tervek az elmúlt kilenc hónapban rendelkezésére álltak a helyi tervezõirodában!
- Ó, hogyne! Én is egyenesen odamentem, hogy megnézzem õket, mihelyst hallottam a dologról, tehát tegnap délután. Maguk aztán nem erõlködtek valami nagyon, hogy felhívják rájuk a figyelmet, ugye? Úgy értem, hogy például szóltak volna valakinek, vagy ilyesmi.
- De hiszen a tervek ki voltak állítva.
- Ki voltak állítva? Éppenséggel a pincébe kellett lemennem, hogy megtaláljam õket.
- Ott van a kiállítási részleg.
- Zseblámpával.
- Talán leszakadt a villanyvezeték.
- Meg a lépcsõ.
- Nézze, végül is megtalálta a feljegyzést, nem?
- Ó, hogyne - felelte Arthur -, megtaláltam. Egy használaton kívüli vécében elsuvasztott, bezárt iratszekrény fenekén volt kiállítva, az ajtón a következõ felirattal: Vigyázz! A leopárd harap!''
(Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak, 1. fejezet) -
Ye_Nő
tag
Hát persze. Nem azt írtam, hogy mél ment? :F Lesaux, nekem is hétfő reggel van ám... :DDD most azért már ment a másik. :)
Különben egy korábbi hozzászólásomra reflektálva: hiába készültem úgy az átállásra, tegnap mégis sikeresen elfeledkeztem róla. :U :C
Azért ma nem késtem el, csak tegnap. De akkor nagyon. :B
Kicsit unalmas így reggelenként, itt voltam 7:40-kor, a kollégáim pedig így jöttek: 9:16, 9:23, 9:39... :U :U :U A távozás várhatóan így fog alakulni:
kollégák: 16:18, 16:22, 16:23; Ye_Nő: 18:20 :DDD :O -
-
Ye_Nő
tag
Ezúton szeretné hálás köszönetet mondani Annak A Valakinek, aki - tegnapi érkezéssel - hihetetlen mennyiségű, ráadásul hihetetlen fantasztikus zenével ajándékozott meg. :) Őszintén szólva elfeledkeztem róla, hogy beszéltünk ilyesmiről, és nagyon-nagyon meghatódtam. :B Köszönöm!
-
Ye_Nő
tag
Lassan megérett a topic az átnevezésre: BKV TOPIC 1. :U
[UPDATE](Most jut eszembe: van már ilyen topic, Az ellenőrök nem dolgoznak című. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=43670[/L])
Reggel vettem jegyet, kezeltem is, de nem sikerült elég gyorsan kihúzni az automatából, így csak januártól szeptemberig tudom használni. (a géppuskakezű moderátor kollégáimtól ezúton kérek elnézést, hogy szégyent hozok rájuk. :DDD) -
Ye_Nő
tag
Már egy órája itten vagyok a melóhelyen. Készülök a vasárnapi átállásra. Eddig még jól megy (első nap...:D), csak attól tartok, hogy szerdán és pénteken lesznek problémáim a korai felkeléssel. :DDD
-
Ye_Nő
tag
Jones/Zellweger: szerintem a csaj abban a filmben tök átlagosan nézett ki. A normál emberekhez képest. Modellekhez képest lehet, hogy iszonyú kövér állat volt, sőt, a normál önmagához képest is valami 10 kg plusz volt rajta, de én spec boldog lennék, ha úgy néznék ki, mert én is elhanyagoltam magam az utóbbi években. Szóval nem volt sok köze a kövér nőhöz szerintem Renéenek.
Más.
Nemcsak a reklámok meg az idióta ''női'' újságok, hanem minden más - és itt nem(csak) a férfiak többségére gondolok! - azt sulykolja az emberbe, hogy ha nem vagy 1.80 magas meg nincs 1.50 mellbőséged meg nem öltözködsz úgy, ahogy divatos, akkor nem érsz semmit.
Pl. álláskeresésnél találkoztam ezzel, persze nem ezt mondták, hanem azt, hogy túlképzett vagyok, mert akkor éppen főiskolára jártam, és ''csak'' titkárnőnek jelentkeztem. :DDD Szóval röhej az egész, egy hét múlva hívtak be az eredményért, és az utánam interjúvolt cicababa volt a titkárnő. C'est la vie. Erről ennyit. Nem panaszkodás -- tények (mielőtt még megmondanátok a frankót, hogy ne dumáljak, hanem tegyek ellene. :) ) -
Ye_Nő
tag
Tuti, hogy egy érettségi/felvételi/kollokvium/bármimás miatt nem hagynék ki egy ilyen lehetőséget, amúgy tapasztalataimból arra következtetek, hogy a vizsgákat közvetlenül megelőző naptól eltekintve nem jellemző, hogy ne lenne 1-5 órád mást csinálni (úgy értem, a nap ébren töltött részének jelentős hányadát többnyire nem tanulásra szokták fordítani az egyetemisták, főiskolások, érettségi és felvételi előtt állók stb.). Akkor meg a mozi is belefér. :P
-
Ye_Nő
tag
Emberek, menjetek moziba! :))
[L]http://www.mn.mno.hu/index.mno?cikk=208468&rvt=7&redirect=false&norel=1&pass=3[/L] -
Ye_Nő
tag
-
Ye_Nő
tag
:) Ehrlich gesagt: MEGTESZEM, ha tudom; és hogy megtehetem-e? Nos, az több okból is kajakra nem érdekel (bár már volt róla szó, de le kell írnom ismét):
- két-három ember munkáját végzem rendszeresen
- heti 35 órás, félévenként újított megbízási szerződéssel
- havi nettó 71k-ért, egyéb juttatás, szabadság nélkül
- amit teljességgel rendszertelenül - pl. januárit február végén... - fizetnek.
Azt feltehetően mindenki látja, hogy mikor vagyok netközelben: munkaidőben és többnyire jóval azon túl, tehát a heti munkaidőm messze nem 35 óra, sokkal inkább 50+ óra, a foglalkoztatás módja és a fizetés szvsz minősíthetetlen.
Kérdés van? (persze, azon kívül, hogy normális vagyok-e; nyilvánvaló, hogy nem.)
P. S.: ha valaki tud adminisztratív állást jobb kondíciókkal, kérem, jelezze! -
Ye_Nő
tag
Brrr... ötkor értem haza egy brilliáns buliból és az azt követő traccspartiból.
Kicsit elaludtam, és furán érzem magam, úgyhogy kettőkor lépek haza alunni. :o -
Ye_Nő
tag
Meglehet. :) Nem akartam feleslegesen dumálni, és igazából már teljesen megszoktam. Som@nak amúgy is tetszik. :DDD :t
[Update] ... és most jut eszembe, hogy szinte mindenki, akinek új avatarja lett, megkapta, hogy ezért-meg-azért nem tetszik, vagy hogy ezért-meg-azért tetszik. Olyan úgysem lesz, hogy mindenki elégedett legyen vele. Elég, ha én az vagyok. :P -
Ye_Nő
tag
Hát ez nem lehet igaz!!! A főnökség egy nap késéssel adta át tárgyi ajándékát (_cserepes virág_). :O
Immáron két olyan növény van a birtokomban, amelyre a gyors halál vár; tegnap még csak egy volt. Egyébként az új jövevény nagyon szép, piros színű, olyasmi, mint a csodatölcsér, csak kicsiben; apró, fényes, sötétzöld levelei vannak, a szélén piros csíkkal. De sajnálom, hogy meg fog dögleni, mert névjegyet meg használati utasítást nem mellékeltek hozzá... :O KovacsUr, van még abból a sivatagi csodából? (bár az most éppen alszik, vagy hogy. :F) Legalább nem érezném magam akkora baleknak, hogy minden növény kipusztul nálam. Megyek is a kaktusznevelő topicba. :((( -
Ye_Nő
tag
Igen, igazatok van, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy egy kolihéten több dolog is hátráltathatja a gyors felfogást. :)
-
Ye_Nő
tag
Soha ne használjatok Fuji lemezt! :O Tegnap 3 programot - köztük nagyon jókat! - mondtam le egy otthon elkészítendő igazoló jelentés miatt, és mindig azt mondta, hogy formázatlan lemez, akarom-e formázni. Vázz. Pedig vót rajta 15 file, amit yóól össze kellett volna dolgozni. Így aztán némi dúlás-fúlást követően tartottunk egy kis nőnapi vedelést a lakótársnőmmel. :DDD
emvy: a te söreid azért megmaradtak ;]
Panther: fotókat akarunk!!! :))
KovacsUr: van egy tartalék hajszárítónk is. :P
Som@: meg egy tartalék fülesünk. :D -
Ye_Nő
tag
válasz
Alvin_ti4200 #322 üzenetére
Külön köszönet [update] NEKED is, Alvin. :) :))
Viszont hogy a hölgyek se maradjanak el az udvariasságban, szeretnék boldog névnapot kívánni minden kedves Zoltán nevű usernek, és azoknak, akik a születésnapjukat, házassági évfordulójukat, új autójukat stb. ünneplik! :P :DDD
[Szerk.] -
Ye_Nő
tag
ICQ-n megmontam a frankót. :) Nem vagyok 2ségbeesve, Leslie eddig is jó volt, ezután is szeretjük, csak mégis bánt az eredmény. Jó lett volna, ha még egy kicsit maradhat... :) értitek... talán. :) Megyek haza aludni, aztán holnap meg utazom Balatonhoz, hétfőn-kedden jövök vissza. Üdv minDenkinek! :D
-
Ye_Nő
tag
Leslie kiesett. :(
-
Ye_Nő
tag
Van egy másik Jenő is a buliban, én meg csak kapkodom a fejem... :)
De én vagyok az igazi!!! :))
---és a legszerényebb!!! ;] :DDD--- -
Ye_Nő
tag
Kérem a felvételemet a vasrúd klubba!!! Már 12 db mélt írtam [amne] kollégának, aztán mégsem történt semmi. :F
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest