Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
Már a topic-unk 1966-os sorszámnál tart. Kérdésem lenne: ki fogja nyitni a jubileumi 10. OFF TOPIC-ot? Van már rá pár jelentkező biztos...
-
Matr x
aktív tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Tudlak sajnálni én NYÁRON jártam reggel 6kor, amikor még pulóver is kellett, mert annyira hideg volt. Igaz, hogy elénk jött, mert útba esett, és nem 5kor, hanem negyed-fél6kor kellett kelni, hogy kajáljak is, mert nem viszek semmit... és háromnegyedkor már ott figyelt előttünk...
Hazafelé meg pólóban is meleg volt. Néztek rám, hogy ez meg minek visz pulóvert???
De már van jogsim, úgyhogy csak a részvét. -
Matr x
aktív tag
Valaki segítsen! Lenne egy kérdés, hogy valami könyvcím kéne a médiában történő manipulációról. Egy házidolgozathoz kellene, már minden megvan, csak a végére a felhasznált anyagokhoz kéne beírni valamit... Pls!!!
-
Matr x
aktív tag
Persze mindenki azt csinál, amivel a boldogulását szeretné segíteni.
És nyugi, itt is vannak olyan emberek, akik pénzesebbek, és nincsenek elszállva, viszont sok olyan is van, akinek full semmi lóvéja, de ők a ''nagy gazdagok'' és próbálnak nagynak mutatkozni - de valahogy nem sikerül nekik...
Ja, és harjá, nézelődj nyugodtan :) -
Matr x
aktív tag
Cijj... 7 moderátori hozzászólás egymás után az OFF TOPIC-ban... igazán aktívak a sima halandók....
-
Matr x
aktív tag
Remélem erre gondoltál, mert ezt tudok segíteni, [L]http://web.axelero.hu/snee4/bin/sz.jpg[/L] .
Remélem ez az... -
Matr x
aktív tag
A ph-sok (szerintem) jelentős része a netezéssel foglalkozik, nem pedig a tv-vel.
-
Matr x
aktív tag
-
Matr x
aktív tag
1: miki ide nem is néz be, vagy ha mégis, akkor nem fog beírni.
2: te mikor reggeltél, ő mikor reggelt, azért van eltérés, téged az aktívabb PH!-zók ismernek, tudnak rólad pár dolgot :DD pl Norvégia :D
3: szerintem már kínjában mondta azt, mert van, akiket a moderátorok nem bántanak, van akiket igen (pölö én is) => ezek között van, aki leutál mindenkit (említett ember), kötekszik. Másik csoport aki együtt él ezzel, próbál magán javítani, a közösséghez tartozni. -
Matr x
aktív tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
1800-1900 hsz körül megnyitsz egy hagyindítsaménazofftopictizetkedvesmindenki!!! és ha úgyse sikerül, panaszold el valaki nagyembernek ;]
-
Matr x
aktív tag
2002-09-21 14:27:26: Den első hozzászólása az OFF TOPIC-ban (az első)
2004-02-27 18:35:16: KovacsUr első hozzászólása az OFF TOPIC 9-ben
Egy ügyes matematikus kiszámolhatja nekünk, mennyi idő kell. (bár az első 3100 hsz-t eredményezett, a többi 2000 körül)
Hajj, mik lesznek még itt addig :DD -
Matr x
aktív tag
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Nehéz lett volna gyorsabbnak lenni... Hamarabb nyílt meg, mint zárult volna a 8.
Tipp: egy vetélkedő vagy szavazás, hogy a jubileumi, 10. OFF TOPIC-ot ki nyissa!
Aktív témák
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest