- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Ez az a nőtípus akire azt mondják telt. Nem kövér, csak telt.
Szerintem is elég jól nézett ki, de azért azt hozzá teszem, hogy a bugyijából az én favorit nőtipusomnak egy egész öltözet ruha kifutná.:D Ez persze az én izlésem. Nyilván, mert én sem vagyok egy óriás, és szerencsére nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Képzeljétek el, amikor minden férfi ugyanazt a nőtípust akarja magának, és fordítva. Sőt, az évek során változik az ember izlése. Az egyik barátnőm egy súlyban volt velem (közel 70 kiló) és még magasabb is volt nálam egy-két centivel. Mégis nagyon szerettem, és nem a fizikai paraméterei miatt lett vége a kapcsolatunknak.
[Szerkesztve] -
Ye_Nő
tag
Jones/Zellweger: szerintem a csaj abban a filmben tök átlagosan nézett ki. A normál emberekhez képest. Modellekhez képest lehet, hogy iszonyú kövér állat volt, sőt, a normál önmagához képest is valami 10 kg plusz volt rajta, de én spec boldog lennék, ha úgy néznék ki, mert én is elhanyagoltam magam az utóbbi években. Szóval nem volt sok köze a kövér nőhöz szerintem Renéenek.
Más.
Nemcsak a reklámok meg az idióta ''női'' újságok, hanem minden más - és itt nem(csak) a férfiak többségére gondolok! - azt sulykolja az emberbe, hogy ha nem vagy 1.80 magas meg nincs 1.50 mellbőséged meg nem öltözködsz úgy, ahogy divatos, akkor nem érsz semmit.
Pl. álláskeresésnél találkoztam ezzel, persze nem ezt mondták, hanem azt, hogy túlképzett vagyok, mert akkor éppen főiskolára jártam, és ''csak'' titkárnőnek jelentkeztem. :DDD Szóval röhej az egész, egy hét múlva hívtak be az eredményért, és az utánam interjúvolt cicababa volt a titkárnő. C'est la vie. Erről ennyit. Nem panaszkodás -- tények (mielőtt még megmondanátok a frankót, hogy ne dumáljak, hanem tegyek ellene. :) )
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest