Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az lehet. De nem nézek TV-t, nem hallgatok rádiót, és nem olvasok újságot. Első kettő a rohadt reklámok meg betelefonálós játékok miatt leginkább, utóbbi pedig mert pénzbe kerül. De most kötelező? Vagy mi? :F
(Ez utóbbi nem neked, hanem nekik szól, félreértések elkerülése végett)
#1292: Nem annyira, ha nem figyeled. Én pedig így teszek, mert ez a média sztem igencsak sz... Csak a PH-t olvasom. :)
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Kerestem a cikkekben, mert úgy emlékszem, hogy értesíteni köteles a kereskedelmi bank a hiányos adatú ügyfelet. Kitartás hiányában egy Népszava cikk részletét emelném be, igaz ez csak az OTP Bankra igaz:
''Az OTP Bank két alkalommal, 2003 októberében és 2004 március elején küldött névre szóló levelet azoknak az ügyfeleknek, akiknek az adatai nem feleltek meg a törvényi előírásoknak - tájékoztatta lapunkat a pénzintézet sajtóosztálya. Az adategyeztetési kötelezettség a legnagyobb hazai banknál több százezer ügyfelet érintett. Idén február végéig az érintett ügyfelek négyötöde kereste fel a bankot, a második felszólítás ugyan a pénzintézet szerint felgyorsította az adatkiegészítési folyamatot, információink szerint azonban így is 60-80 ezer egyeztetést kell még a legnagyobb kereskedelmi banknak elvégeznie.
'' -
kymco
veterán
Megbetegedtem + a feleségem is beteg + a kislányom is..... :(
-
twollah
nagyúr
Nagyon le vagyok hangolva.
Hulye idojaras. -
Ye_Nő
tag
Jááj, tudtam én jól tegnap este, hogy valamit még el kell intéznem, csak akárhogy néztem a naptárakat meg a feladatlistát, úgy tűnt, hogy mindent megoldottam... :U
Mingyán válaszolok... :B :P
[Update] mail ment! :) 04-03-30 10:21
[Update 2] megkaptam! :) -- lesaux
[Update 3] válaszoltam is! :) -- lesaux -
Ye_Nő
tag
válasz
Panther
üzenetére
:(
'' De Mr. Dent, a tervek az elmúlt kilenc hónapban rendelkezésére álltak a helyi tervezõirodában!
- Ó, hogyne! Én is egyenesen odamentem, hogy megnézzem õket, mihelyst hallottam a dologról, tehát tegnap délután. Maguk aztán nem erõlködtek valami nagyon, hogy felhívják rájuk a figyelmet, ugye? Úgy értem, hogy például szóltak volna valakinek, vagy ilyesmi.
- De hiszen a tervek ki voltak állítva.
- Ki voltak állítva? Éppenséggel a pincébe kellett lemennem, hogy megtaláljam õket.
- Ott van a kiállítási részleg.
- Zseblámpával.
- Talán leszakadt a villanyvezeték.
- Meg a lépcsõ.
- Nézze, végül is megtalálta a feljegyzést, nem?
- Ó, hogyne - felelte Arthur -, megtaláltam. Egy használaton kívüli vécében elsuvasztott, bezárt iratszekrény fenekén volt kiállítva, az ajtón a következõ felirattal: Vigyázz! A leopárd harap!''
(Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak, 1. fejezet) -
kymco
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Én úgy tudom, ha nem kaptál értesítésst, akkor nem kell menni. Annak idején lehetett úgy folyószámlát nyitni, hogy nem volt meg minden szükséges adat. Elvileg a bankok ezeket átnézve kiértesítették már az ügyfeleket. Ha nem, akkor jó reménységgel lehetsz, hogy neked megvan minden adatod.
-
kamikaze boci
őstag
Új otthont keresek szegény cicámnak, mert a barátnőm szerint állandóan őt bámulja:

Érző szívű állatbarátok emailben keressenek.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Szia! :) Melyik mail? Amelyikben megírtad, h felfüstölt szegény scanner? Mert arra rögötn válaszoltam is, nem érkezett meg?
Vagy azóta elvileg már meg kellett volna érkeznie a képeknek is..? :B A Nexusra legalábbis nem jött semmi :( és a hotmailra is 16.55ös leveled az utolsó, amire ezt írtam válaszként, 17.05kor >>
Én köszönöm h időt szánsz rám, és a kissé szokatlan gondomra. : ) Bőven
megteszi a fénykép is, bár akkor lehet h 4 kép kéne, mert azért olvas6ónak
kellene maradnia, tehát pl oldal teteje 1 kép, meg az alja is 1, így
szerintem már tökéletesen jó minőségű képek lesznek, ha nem tömöríted be
túlzottan.
Előre is nagyon köszi! : ) PS -
escie
őstag
PeliScan!!
mail megérkezett? -
Panther
HÁZIGAZDA
-
escie
őstag
''A bankoknak pedig több százezer levelet kellett kiküldeniük, így arra sehol sem tudták letenni a nagy esküt, hogy hiba nem fordult elő, azaz nem volt néhány ügyfél, aki nem kapott értesítést,...''
mi az, hogy nem?! :(
elég érdekes ez így...
úgylatom, akkor jobb ha bemegy az ember... -
Panther
HÁZIGAZDA
Ha már be kell menni, akár balhét is lehet csapni... nekem igazán nem valószínű hogy bármi gondot is okozna ha elsején-másodikán nem tudnék pénzt felvenni. De csesszék meg! Írjanak szépen levelet hogy menjek be, vagy ne zároljanak. Ez nem magatartás. Ezzel az erővel a netszolgáltatók is csinálhatnák hogy kiakasztanak egy papírt a székhelyen a WC-be, hogy aki nem fárad be megadni hogy van-e kutyája, annak nem lesz netje egy hónapon át (fizetni persze kell)... aztán meg mondhatnák hogy de hát ki votl írva, miért nem nézted meg. :((
Proc: Levél AMD-éktől: ''[...] A Service Request (reference: 1-17005232) has been created and a support engineer will get back to you as soon as possible. [...]'' -- Eljöhetne már az az idő. -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez marhaság. Nem várhatják el hogy újságot olvassak. Vagy akkor írják bele a szerződésbe hogy csak akkor tudják vállalni hogy a számlámat megfelelően használhatom, ha olvasok újságot vagy nézek TV-t. Nem, erre egész egyszerűen nem kötelezhetnek. Be kell perelni őket a francba.
MOD: Jól megpakolom a WB-t TNTvel és berobbantom éjjel az OTP-be :D (csak hogy senki ne sérüljön)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Miért?! :O Ez vmi április 1-jei poén? Elég szar. :(((
Az OTP-nél ez van: ''[...] 2004. április 1-jét követően meg kell tagadni az ügyfél ügyleti megbízásának teljesítését, ha nem állnak teljes körűen rendelkezésre a törvényben felsorolt személyazonosító adatai, és az ügyfél a szolgáltató írásbeli értesítése ellenére nem jelent meg azonosítás céljából a szolgáltatónál.'' -- Én nam kaptam semmiféle írásbeli értesítést... mégis honnét kéne tudnom nekem erről az egész balf@szságról?
(Proci: várok megint emailre... :(()
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
Akkor ezek szerint te is valami hasonló végzettséggel rendelkezel? :U
-
Panther
HÁZIGAZDA
Emberz! Jó hír!
Aki még nem tudná: Mostantól már nem kell félni az idézőjeles című topikoktól! Kipróbáltan nem cseszik szét már az utolsó hozzászólásokat :C (Panther certified info) -
Cardinella
aktív tag
Amikor a Discovery-n nézegetem a csüt.-szombat esti hasonló témájú filmeket, az USA-ban nem lehet ez rossz meló, oda még akár el is mennék emiatt.
(De M.o.-n én nem sok jót láttam. Szegeden nyomtuk a gyakorlatokat; balesetes, öngyilkos, hátbaszúrt; nem nagy rejtély kideríteni a halál okát...) -
Som@
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
Oh. Nagyon szépen köszönöm. :P
Kalandor: azért még segíthetsz Te is! :D -
Shim
őstag
elte angol-informatikatanárira jár itt vki? érdekelne a véleménye mégis milyen ez az egész
-
500 forint difi miatt? Na ne már...
-
DoubleD
aktív tag
Van egy Ph-ba illő kérdésem:
meghirdettem egy hangzsugát, amire jelentkezett egy vevő (T 1000), akivel meg is állapodtunk. Ellenben volt, aki rákínált a dologra, én pedig most gondolkodom, hogy vajon ez elkölcsi kérdés-e vagy nekem is a piac diktál.
Mélyebb betekintés:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=48550[/L]
Esetleg valaki állásfoglalás? -
Som@
őstag
Tudja valaki, hogy milyen iskolát kell elvégezni ahhoz, hogy az ember igazságügyi orvosszakértő legyen?
-
Ugye egy házigazdának is lehet tele a ... hócipője?
Vagy neki nem? :? -
én meg ma megyek...
-
lesaux
veterán
Ti voltatok már adategyeztetni ;] a bankban?
Állítólag muszáj. :( -
Ye_Nő
tag
Hát persze. Nem azt írtam, hogy mél ment? :F Lesaux, nekem is hétfő reggel van ám... :DDD most azért már ment a másik. :)
Különben egy korábbi hozzászólásomra reflektálva: hiába készültem úgy az átállásra, tegnap mégis sikeresen elfeledkeztem róla. :U :C
Azért ma nem késtem el, csak tegnap. De akkor nagyon. :B
Kicsit unalmas így reggelenként, itt voltam 7:40-kor, a kollégáim pedig így jöttek: 9:16, 9:23, 9:39... :U :U :U A távozás várhatóan így fog alakulni:
kollégák: 16:18, 16:22, 16:23; Ye_Nő: 18:20 :DDD :O -
PeliScan
addikt
Na, mindenkinek szép napot, én indulok szociológuskodni egyet, fél hétkor végzem, ha mindenre bemennék, egy perc szünet nélkül 10től órán kéne lennem. Szörnyű egy nap ez, de szerencsére nem őrültem meg, h mindenre bejárjak. :P
(<<< Mi is ez? Az Aranybulla? :F Rég volt az érettségi. :o)
Szerk :D amikor írtam, akkor a #1222 lett volna az enyém, na.
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
OFF: :) Ye_Nő, hol vagy?
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Á, elolvastam a japánmotor topiot én is. Hogy lehet ilyesmin így összeveszni...? Ehh.
A fekete lyuk nem végtelen, csak baromi nagy sűrűségű. Amit emvy betett az aláírásába, azt meg én sem értem egészen hogy mit is kéne jelentsen. :) (Most a könnyebb hivatkozás miatt jó hogy betette, de egyébként nem értek vele egyet. Tényleg kár szítani az indulatokat.) -
b.bone
senior tag
ja és amiért idetévedtem. úúúúúúúútálom a mechanikát.
valami főgépész nem tud nekem segíteni? ilyen idióta főmásodrendű nyomatékokkal szívok két hete a kibeb@szott beadandó mecha feladatomban:((
elegem van!
roszz eredmény!. rossz eredmény!, rossz eredmény! argh:((( -
Na, J.J. András ICQ-n közölte, h meg akar verni, meg megtisztítani tőlem a világot, satöbbi.
-
Bash
őstag
Már egy hét sincs hátra a légifesztiválig, alig várom: [L]http://public.macdill.amc.af.mil/airfest/index.html[/L] :)
Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest