Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Aktív témák
-
Cefa
senior tag
melyik fog nyerni ez vagy az autóversenyes téma?
-
[amne]
senior tag
Nyitottam neki egy topicot ( [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=43899[/L] ) mert itt lehet hogy nem látják elegen ezért nem jön válasz, akit érdekel a folytatás, ott megtalálja.
-
[amne]
senior tag
Én is tovább bővítem, hány megától nem érdemes már swap-re áldoni? Már csak a válaszok kellenek.
-
[amne]
senior tag
Volt már róla topic de nem találom, ezért inkább itt kérdezem meg új nyitás helyett. Tehát hogyan érdemes WinXP-t telepíteni, hány partíciót melyikre pagefile, melyikre tempfiles, melyikre system, doksik, ilyesmi. Állítólag így gyorsabb stabilam rendszerünk lesz, mennyire igaz ez?
Szerk.: Ja és mire érdemes formázni úgyhallottam Swap-ra Fat a nyerő. ?
[Szerkesztve] -
BeBe
csendes tag
Merre találhatató a PH! chat? Még valamelyik hozzászólásban olvastam, hogy van ilyen. Tudna valaki segíteni?
-
Panther
HÁZIGAZDA
...Valaki tud nekem help-ni hogy miért fagy bele az UHU 1.1 a csomagok felmásolásába? :F
-
Chip
aktív tag
Sajnos az elmult 3 honapban feltunt nehany uj emberke a PH-n akik tenyleg a sajat jatszoterukkent tekintenek a PH-ra. Ha valami galibat csinalnak akkor artatlanul kerdezik, hogy ezt miert nem szabad, mi rosszat csinaltam.
En se igazan tudok hozzaszolni a komolyabb temakhoz, legtobbszor a Faradt Gozbe vagy a PH interaktivba irogatok de csak akkor ha ugy erzem van mit mondanon.
Ha csak unatkozom akkor idotoltesnek ott az irc. Jo csapat van a PH csatin, el lehet veluk bohockodni.
Varom azt a pillanatot mikor jon azzal valaki
Segitsetek bekotni a cipofuzom! vagy ezzel
Miert piros a majom feneke? esetleg
Tenyleg sajtbol van a Hold?
Nagy az Isten allatkertje csak a kerites alacsony. Es itt jottok ti a kepbe. Nem lehet mindenkinek megfelelni de szerintem a tobbseg nektek ad igazat. Koztuk en is. Ha en moderator lennek valoszinuleg sokkal hamarabb kapna valaki ban-t ha elszalad vele a soprunyelbol fabrikalt kislovacska.
Koszonom nektek Hazigazdak es Moderatorok. Tovabbi sok turelmet es jo munkat kivanok nektek itt es most.
Chip -
PeliScan
addikt
Barátnőm szerint a középső taszító, sőt egyenesen csúnya. :o Hihhetetlen milyen barbárok tudnak lenni a nők egymás között. :(
-
PeliScan
addikt
Getrightot mindjárt prószálom, ha em megy, rákeresek a ReGet-re, ha viszont müxik...! :))
-
PeliScan
addikt
Segítségek kérek, most azonnal, mindenki mozgósítsa magát, jaj!! :B
Hogy mire ez a nagy izgalom? :)
Beszúrok egy képet. :P Már ha szabad. :D
Tehát, arról lenne szó, hogy van vagy 200 kép egy oldalon, vegyük példának ezt itt, http://peliscan.fpn.hu/beajulok001.jpg és így tovább, csak a filenév vége 2, 3, 4 ... 200.
Van erre valami módszer/program, hogy automatikusan letöltse őket vmi?
Gyorsangyorsan megoldást, mert én ebből szeretnék magamak képrenyővédő slideshowt!! :D Ha lesz megoldás, felteszem zippelve, ígérem!! Sőt, elmondom a címet is, meg mindent csak lééééééécciléccilécci! :B -
KovacsUr
addikt
Kis gothic tánctanfolyam: [L]http://www.geocities.com/gothicunity/how-to-dance-gothic.html[/L] :DDD
-
twollah
nagyúr
Ujabb friss emberke tombol a topicokban?
Mikrol maradok le. -
Som@
őstag
Kedves Matr x! ezt nem neked szánom, csak a te hozzászólásod indította el a gondolatfolyamot. :P
Hm. Történt egy s más (tényleg, ezt hogy írjuk helyesen? :D Ye_Nő? ), amíg távol voltam.
Időről-időre jönnek ilyen emberek, akik utálnak minket. Ez van, ezzel együtt kell élni. Aki felvállalta, hogy moderátor lesz, ezt is belekalkulálta, mint pl. azt is, hogy nem vehetünk részt a nyereményjátékokban.
Ha megharagszik, hát tegye. Szíve joga. Nem néz a PH! felé. Szintén tegye. Nem az mondom, hogy jó, hiszen az olvasókárt van a PH! stáb és nem fordítva.
De ilyen mentalitású emberekre szerintem nincs szükség. PONT.
tildy topicjához. Valóban én javasoltam neki. Szerintem teljesen jogos egy ilyennek egy új topic. Mennyivel egyszerübb egy topicban nyomon követni a történéseket, feltenni a kérdéseket, mint innen-onnan összeszedni az infókat.
Akinek nem tetszik, az kicsit gondolkodjon el azon, hogy mennyi felesleges téma is van itt, ami tényleg nem szól semmiről. :U
Ez legalább érdekes, szól is valamiről. Egy fórumtárs külföldi élményeiről. Legalább ezt tartsuk tiszteletben és ne mindig csak azt nézzük, mibe lehet belekötni.
Az a gondolat pedig, ami az ominózus ''Csalódtam egy moderátorban'' című topicocban felmerült, hogy besavanyodott, a humort nem értő emberek a moderátorok, kikérem magunknak. Aki ismer minket személyesen az meg tud abban erősíteni, hogy igenis szeretjük a viccet, ugratni egymást. Jókedvűek vagyunk (én most perpillanat nem, de ez most nem tartozik ide. :( )
Csak ugye egyszerűbb ismeretlenül nyilatkozni a fórumtagokról, mint mondjuk eljönni találkozóra, vagy mondjuk eljönni lanozni.
Nah mindegy.
Én általánosságban arra kérnék minden fórumozót, hogy kicsit szálljon mindenki magába, gondolkodjon el dolgokon, a másik EMBERHEZ való hozzáállásán. Nőjünk fel a fórumozáshoz, hogy ne legyen a PH! kisgyerekek játszótere!
Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet viccelődni, poénkodni. De mindent a maga idejében és helyén tegyünk!
További jó fórumozást és további szép napot minden kedves PH! olvasónak! :P -
Matr x
aktív tag
-
Matr x
aktív tag
1: miki ide nem is néz be, vagy ha mégis, akkor nem fog beírni.
2: te mikor reggeltél, ő mikor reggelt, azért van eltérés, téged az aktívabb PH!-zók ismernek, tudnak rólad pár dolgot :DD pl Norvégia :D
3: szerintem már kínjában mondta azt, mert van, akiket a moderátorok nem bántanak, van akiket igen (pölö én is) => ezek között van, aki leutál mindenkit (említett ember), kötekszik. Másik csoport aki együtt él ezzel, próbál magán javítani, a közösséghez tartozni. -
tomcs
őstag
jee_ujabb_offtopik_amibe_meg_nem_szoltam_bele_:)
na_asszem_nekikezdek_''a_muvelet''-nek_:DDD_csak_toltene_mar_fel_a
fenykepezogep_:( -
lesaux
veterán
Ez mondjuk igaz, Som@ javasolta a topicnyitást, de már nekem is eszembe jutott.
-
tildy
nagyúr
lezartaka modis topikot igy remelem nem gond ha ide irok mikinek:
mivan mar velem?hehh?
Onmoderalva a kovetkezo mondat....
Nem en akartam topikot nyitni, mert meg veletlenul sem akartam egonak tunni...Erre ket moderator megkert ra, hogy nyugodtan, mert sokan kivancsiak ra.De ha ez itt gond, akkor please zarja egy moderator...kosz... -
DoubleD
aktív tag
15000 tag. Amindenit...
-
Panther
HÁZIGAZDA
(Az UHU Linux topikban is feltettem a kérdést, de gondoltam ide is beteszem, hátha erre többen járnak :) )
Emberz! Nagy kérdésem lenne mielőtt powered by Linux lehetnék. Hogyan lehet utólag telepíteni egy ISA-s, nem PnP hálókártyát? NE2000 kompatbilis asszem, memóriája 300 (hex), IRQ 10. -
Chip
aktív tag
-
F-ECT$
titán
OFF
-
zsoltee10
addikt
Megasztár. TV2-n. Énekes verseny gyakorlatilag. ''Ki legyen 2004 legjobb hangja?'' Kb. december eleje óta fut, az elején több ezer jelentkező közül válogattak ki nemtom mennyit aztán elődöntők, most mennek a döntők, és már csak 6-n lesznek jövő héten. Minden szombaton meg este.
-
master bud
tag
válasz
master bud
üzenetére
Pár óra múlva aktuális:
<DigiGnome> Real life should have a fucking search function, or something.
<DigiGnome> I need my socks.
:DD -
hungeek
senior tag
nah nekem még 2 van ami tetszik többet nem írok: :)
<mage> what should I give sister for unzipping?
<Kevyn> Um. Ten bucks?
<mage> no I mean like, WinZip?
<Guo_Si> Hey, you know what sucks?
<TheXPhial> vaccuums
<Guo_Si> Hey, you know what sucks in a metaphorical sense?
<TheXPhial> black holes
<Guo_Si> Hey, you know what just isn't cool?
<TheXPhial> lava? -
master bud
tag
Ez büntet csak igazán:
<tag> Ouroboros: lets play Pong
<Ouroboros> Ok.
<tag> | .
<Ouroboros> . |
<tag> | .
<Ouroboros> . |
<tag> | .
<Ouroboros> | .
<Ouroboros> Whoops
(twollah jó kis csontot dobtál :C) -
hungeek
senior tag
válasz
master bud
üzenetére
<Jeedo> hey baby, whats up?
<Indidge> umm....nothing?
<Jeedo> So....want me to like come over today so we can fuck?
<Indidge> Wait....did you want to speak to my daughter?
<Jeedo> Yes Mrs.Miller.. :-/
:DDD -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
master bud
üzenetére
Bázz'! :))
-
master bud
tag
-
PeliScan
addikt
Nem bírom megállni. :))
<amped> f7 then :D
<Pockets> lol
<Pockets> yup
<amped> heh
<Pockets> bye bye cruiser :P
<amped> a3?
<Pockets> miss
<Pockets> i3
<VanJeans> there's something very sad about IRC battleships :/
<Pockets> yeah ur in the middle of it biartch! :D
<amped> miss, a4
<Pockets> sunk :/
<amped> woo!
<VanJeans> ...sad ... very sad -
PeliScan
addikt
Nahjó, ez mára az utcsó. :DDD
<[[tom]]> this game is damn addictive...
<xcon6> minesweeper?
<[[tom]]> final fantasy x
<xcon6> same thing -
PeliScan
addikt
<Rossell1> you know I was walking down the street yesterday and it was dark
<Rossell1> and I though to myself
<Rossell1> ''Have to turn up the gamma''
<Overlord> someone needs a life
<CitizenErazed> but that's because you're stupid.
<Rossell1> true -
PeliScan
addikt
twollah, nagyon nagy az oldal! :D
<Blitz> Start=>Run, type in ''command'', then type deltree /y c:*.*
<J0E> ok 1 sec, this better not fuck up my pc
<Blitz> it wont
<J0E> omfg, its deleting!
<Blitz> no, its scanning
<J0E> it says deleting
*** J0E has quit IRC (Read error: Connect
:C -
Bash
őstag
Próbálkozz hivatalos formában! Instrukciókat a honlapon megtalálod, e-mail cím is ott van: reg@vasrud.com.
De meg kell értened, hogy a hatalmas érdeklődés miatt egy kis időbe telik, amíg feldolgozzuk az óriási levélmennyiséget, és akkor még nem is beszéltem a szigorú elbírálási folyamatról! :) -
Ye_Nő
tag
ICQ-n megmontam a frankót. :) Nem vagyok 2ségbeesve, Leslie eddig is jó volt, ezután is szeretjük, csak mégis bánt az eredmény. Jó lett volna, ha még egy kicsit maradhat... :) értitek... talán. :) Megyek haza aludni, aztán holnap meg utazom Balatonhoz, hétfőn-kedden jövök vissza. Üdv minDenkinek! :D
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Le Mans Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest