- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Innoman ennyire vagyik offnyitasra?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
267 ember és ekkora pangás:(
Szégyen:( -
tildy
nagyúr
válasz
kamikaze boci #1558 üzenetére
Tudomásom szerint a BB GPL licenses...AKkor hogy vették?
-
-
tildy
nagyúr
Én meg mélyen magam alatt vagyok...Akit érdekel miért , keressen emg ircen:((
-
tildy
nagyúr
off ha mar off...surgosen kene , szakdoga labjegyzetbe:
Mi a különbség a Java server application és a jsp közt?Megköszönném ha elmondaná valaki... -
tildy
nagyúr
válasz
Cathfaern #1399 üzenetére
Igen laptopra.Pont az X installjánál szólt, hogy olvashatatlan a cd (fél ótával előtte lett égetve...), ill. nem éri el az adatot.Mondom nem baj, majd felrakom külön, és nyomtam az okékat.De semmi értelmeset nem tudott utána csinálni.Valami initet beszélt nemkem, meg iylesmit, meg valami szintet...De...Nem indult semmi:(
-
tildy
nagyúr
Éjszaka átestem egy frankó Uhu majd egy win installon...abszolót nem vagyok boldog.Ráadásula szakldogámat sincs kedvem csinálni....Sőt semmihez nincs kedvem...ELőszőr érzem , hogy nem jó itt.Nem haza vágyom, csak olyan társaságra ahol jól érzem magam...(na a ph az más..)
Igazán itt lehetne a párom...:U -
tildy
nagyúr
válasz
KovacsUr #858 üzenetére
emlékszem, izé mesélték, hogy párom anno villanytan zh előtt klub 104en ugy berúgott(efelől vannak kétségeim akkor még nem ismertem, sőt én még sosem láttam berügva), hogy beesett a két ágy közé.Mondanom sem kell ki írt másnap 5ös zht.Többiek meg örültek ha kettesek voltak...:(
-
tildy
nagyúr
Sajna hiába a sok gyaloglás, szerintem ma még nem ment le rölam semmi.Sőt 3 hét alatt sem...
:(
Somának meg üzenem, hogy nem képzelem be magamnak, szégyen gyalázat, de 180 cm, és 84 kilo vagyok:( (valami 99/74/103 a másik adat meg...)
Igaz minDENki azt mondja nem nézek ki annyinak, de a hajós képes versenysúlyom az 65 volt:(
Na abbafejezem a nyavíkolást .Sőt...Majd YE-NŐvel nyitunk jól érezzük magunkata bőrünkben klubbot.Cicababák kizárva... -
tildy
nagyúr
válasz
kamikaze boci #761 üzenetére
Nyugi, teszek ellene.Norvegia jo fogyokura....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Renee Zellwegger volt a főszereplő.Egyébként érthető hogy az a menő, hiszen minden pasi álma az, vagy csak lehet én gondolom rosszul , hogy olyan nővel kelljen , járjon, akit megbámulnak az utcán, hiszen az jóérzéssel töltheti el, hoyg az a nő az ővé, és nem másé, és ráadásul mennyire szép is.Vagy csak én vagyok ilyen hülye???
Na mindegy..Kicsinyitve egyebkent tökjó a kép, de túl hangsúlyos úgy a mell. -
tildy
nagyúr
válasz
PeliScan #749 üzenetére
Nem nem:)
De akkro is a kedvencem marad a Prince of persia...Kár hogy azt mondja nem elég a notim neki:(
Pedig a vice city ugy fut mint a kisangyal, no szaggatás, szép kép..Dehát notebook, hiába gyors , nem játékra lett teremtve..Fáj is a szívem érte, hogy nem játszhatom... -
tildy
nagyúr
ehehehe vegre nem csak vezna csajok vannak jatekokban:[L]http://www.gamezone.com/cgi-bin/bandwidth.pl?type=pic&name=/21/7/1/s21701_pc_19.jpg[/L]
-
tildy
nagyúr
Akartam egy kis pénzt...
Diákhitel....
2002 szeptemberében vettem fel először, 1999ben kezdtema sulit, jahm es nem kredites es volt egy felevem is passziv meg a hiteligenyles elott.
tehat osszesen elso hiteligenylesemig 2 aktiv 1 passziv majd 2 aktiv felevem volt.
Ez lenne a 4. felev mikor kapnam, es szerintem jogosult is vagyok ra, erre ezt irjak:
''
A rendszerünkben nyilvántartott adatok alapján a Diákhitel felvételére a továbbiakban ezen a szakon nem jogosult, mivel hiteligénylési ideje már nem teszi azt lehetővé üzletszabályzatunk értelmében. Azonban rendelkezésére áll még 4 félév passzív hiteligénylési idő. A passzív hiteligénylési idő azt jelenti, hogy abban az esetben, ha be van iratkozva az intézménybe, és még nem használta fel passzív hiteligénylési idejét, nem kell megkezdenie a törlesztést''
Mit tegyek?A poen, hogy tavaly ugyanez volt a gondom akkor is ott mondogattak hogy nem jár, nem jár, aztán mégis.Segítsen már valami okos emberke?!!!:F -
tildy
nagyúr
Ha bmf Nikes vagy ,akkor ez számodra nem kérdés, ha meg nem, akkor pedig megmutatom:
Ppo=fc x 1/(CPI) x ILP x OPI
teljesitmeny=orajel x temporal paralellism x issue paralelism x intra instruction paralelism
[L]http://mobil.nik.bmf.hu/tantargyak/opr/decisive.pdf[/L]
Oprendszerek tantargy anyaga...... -
tildy
nagyúr
Az FBI lehallgatható internetes telefóniát szeretne
Sy, 2004.03.16. 17:47
Pénteki bejelentésében az USA Szövetségi Nyomozóirodája közölte, hogy azt tartaná ideálisnak, ha minden szélessávú Internet-szolgáltató (beleértve a kábelmodemes és a DSL cégeket is) lehetővé tenné hálózataik rendőri szervek általi könnyű lehallgathatóságát.
cikk a terminalon..... -
tildy
nagyúr
Somának üzenem, hogy sikeres volt a hótánca:D
-
tildy
nagyúr
De azert áll ám üresen mert én vagyok rajta a keménykezű rendszergazda.gyepalom a userek konyvtarait.;]
Hat milyen dolog mar, hogy azok csak ugy terjeszkednek, mert en joszivu vagyok??
Filmeket meg mindek tartani...Fel perc alatt lejott kolihalorol.Na jo kicsit tobb, de egy megnezes utan nalama filmek a kukaban vegzik...
Egyetlen dolog, amit megtartok igy:az az evek ota gyujtogetett mp3am.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Bash nos ennek tökre örülök.:D
-
tildy
nagyúr
Yeno kukk be a lakritsis rovatba.Tudok neked hvitlokpeppert:D
-
tildy
nagyúr
Nalam is meg szoktak dogleni a viragok:)
Azon csodalkozom, hogy amit Endrenek vettem (hat persze hogy nalam hagyta), az mar lassan egy eve birja, sot dupla akkora mint egy eve:)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
ha valaki jarkal nagykerekben, es esetleg van nemi szaglasa a notebookokhoz is, az keressen amr meg mailen.Surgos es fontos lenne!
-
tildy
nagyúr
Fåj a fejem, æs nem tudom miært:(
-
tildy
nagyúr
Jah nekem csak egy alap:D ÉS az mar megvan.
Neki csak azert kopipészt, mert az otdkra hasonló témában csináltam dolgozatot, igy annak jo reszet at tudom vneni.Ha nem igy lettvolna, nekem is nullarol kene indulni.
Tenyleg van olyan aki nagyon jaratos php kepszerkesztesben?
Van egy nagy kep, amelynek bizonyos pontjaira elkene helyezni egy adatbazisbol kivett masik kepet, kepeket.Valami Copyimagemerget vagy mit javasoltak nekem. -
tildy
nagyúr
válasz
kamikaze boci #227 üzenetére
Jujj az nagyon joooooo!Tamogatom ezt az otletet:DEgyebkent honnet ez a nev?
-
tildy
nagyúr
válasz
kamikaze boci #223 üzenetére
a te avatarodon is kene valtoztatni:D
egy kest kene repitenia fejed fele:D
szerk:csakmert hatha kamikaze boci, akkor legyen is az.Somanak egy soma pofa allna jol:Dtorziborzi hajjal:D
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
lezartaka modis topikot igy remelem nem gond ha ide irok mikinek:
mivan mar velem?hehh?
Onmoderalva a kovetkezo mondat....
Nem en akartam topikot nyitni, mert meg veletlenul sem akartam egonak tunni...Erre ket moderator megkert ra, hogy nyugodtan, mert sokan kivancsiak ra.De ha ez itt gond, akkor please zarja egy moderator...kosz... -
tildy
nagyúr
BAsh nagyon szepen koszonom a segitseged.A repulout nagyon fantasztikus volt.:)
A penzugyeket majd rendezzuk.Jahm es megkapjuk a 2000 NOk-ot 3 honapra:)
It's realy fantastic:)
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest