Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Ki az a Gipsz Jakab? És honnan van annyi pénze Kisbuzgó Rebekának?:))
Ez a két név a mikroökonómiatanárom kedvenc példanevei. Mindig ilyeneket mond hogy:
''Kisbuzgó Rebeka a Szuzikitól''
''Kisbuzgó Rebeka ceruzákat vásárol''
''Mennyi a profitja Gipsz Jakabnak?''
Egyszer sikerült rávenni az Opelra és a Mikorka Kálmánra. Óra végére leesett neki a név. :) -
Bazsesz
őstag
Lassan nyithatjátok a 10-et. Nemsemmi. Kíváncsi leszek, hogy mikor nyílik meg a 11. :))
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Megjött az új autónk. Hát amennyire nem vártam, annyira beleszerettem. :) Eszméletlenül nagy feelingje van! :) Még csak úgy 1 kilométert vitettem magam vele, de nagyon über!
Az autó, amit vettek egy rapszódiakék színű Lada 122. Szinte fullextrás, nagyon állati.
Most hozták el anyámék, messziről kirikított. :D -
Bazsesz
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Eh, dejó neked!
Én nem kapnák ilyent szülinap+névnap+ballagás kombóra (febr+ápr+május). Én valszeg majd beérem azzal, hogy vesznek nekem kombóba egy olyan valamit, amit a nyári keresetemből pont nem futotta. (Nagyon kicsi az esélye, hogy kapok egy új gépet, annak meg főleg, hogy lapos topot.)
DE anyámmal ''sikerült'' beszélni. Átcsoportosítottuk a dolgokat, sajna csak ketten fogjuk a diablo szolgáit gyakni, de még mindig jobb, mintha egyedül gyaknám bneten ismeretlenekkel.
Bazsesz
őstag
Floridában más a helyzet. Itt barcikán 48 óra egy nap (Főleg multikor)
Én sem sűrűn játszok modern FPS-ekkel, mert nincs rá gépem. Ez is csak D2-ből állt volna egy rakás ideig, szinte nonstoppolva.
De még nem tudom, hogy hogy lesz.
Most értesítettek, hogy ki tudták tölteni a papírt, amit nem tudtak, úgyhogy holnap 3-kor átvehetik anyámék. Ennek fejében megpróbálkozok a multi válságos helyzetét megváltoztatni a kifinomult diplomáciai érzékemmel. (Hú, ez még nekem is erős volt, vakolhatom újra a falat. :D ) -
Bazsesz
őstag
Telepítgetni én nem mászogatok el hozzájuk. Örülök, ha a következő multiig kibírja a nekik. (az illetők ugyanis nem tudnak ilyet csinálni, hiába no, kevés közgazdász ért a gépek dolgaihoz. De azt bírom, hogy mikora rokonom mondja, hogy összerakok egy gépet, vagy vinózt fogok telepíteni, már tudom, hogy mennem kell)
Internetmegosztás nálunk elősször kicsit sok idő volt, mert nem tudtam, hogy hogy kell. Aztán miután minden sz@rt átálítotttam, ment, csak nem volt USB-kezelés. USB-s modemnél baró nagyon. Aztán arra is rájöttem. Ahoz képes, hogy egy vagon időt elvágtam vele, és amilyen egyszerű, ahoz képest hülye voltam akkor.
a PH! jót tesz nekem. :) -
Bazsesz
őstag
Hát, a multiplayer ne tudd meg nálunk, hogy hogy kezdődik. Egy nap csak az, hogy a cuccokat felpakoljuk. Egy nap, hogy visszarendezzük. Így marad egy nap.
Najó, azért nem ilyen durva.
Mondjuk ha így lenne: Csüt 10-11-től Szombat 18-ig
CSüt:
11-kor megérkeznek.
12--ig összedugdossuk
14-ig újrahúzzuk az összes gépen a windows-t
16-ig megtömjük a vinyót játékokkal
16-szombat délig mp.
Péntek éjel 4 óra - netezni is kéne... (netmegosztás beállítása)
Szombat
16- összes cucc letörlése
18-ig windows újratelepítése
Köbö ennyi a multi nálunk. -
Bazsesz
őstag
Nem, speciel itt lett volna helyben, nálam a multi.
Előzményei:
5 hete le van fixálva, hogy mult hét szerdán kezdünk, és szombaton fejezzük be. oké, anyám azt mondta, hogy oké. Aztán jött az, hogy meghalt valamelyik rokon, akiről azt sem tudtam, hogy van. Kérdezte anyám, hogy megyek-e. Én mondtam, hogy nem. Indok: Mondta, hogy legalább megismerném a rokonaimat. Szvsz nem a legalkalmasabb időpont a rokonismerkedésre.
Aztán előjött egy olyan hülye ötlettel, ha nem megyek, nem lehet multi. Minek egy napra lecipelni a gépeket? Semmi értelmét nem látom. És mivel nem mentem, nem tarthattam. (Mert hogyha mentem volna, jobb lett volna, mert ugyanúgy egy nap.)
Aztán megbeszéltem, hogy egy héttel toljuk el. Ez meg is történt, sikerült eltolni. Most meg jött azzal, hogy toljam el csütörtökre a multit, mert holnap mehetünk lehet az autóért, és akkor csütörtökön mehet a dolog. Akor meg ugyanott tartunk, hogy 1 nap, felesleges lecipelni.
Aztán jött tőlem egy ilyen beszólás, hogy: ''Direkt tesztek nekem keresztbe állandóan? Egyáltalán lehet valami jogom ebbe a k***a életbe?''
Emiatt meg most meg sem engedi. Úgyhogy most én ordibálok, anyám ordibál. És még ő mondja, hogy meg vagyok sértődve, merthogy nem tarthatok multit.
Most úgy őszintén: Én minek kellek egy autó átvételéhez? Nem az én nevemen van, jogsim sincs, elleneztem is. Minek menjek akkor?
Na mind1. -
Bazsesz
őstag
Olvasd figyelmesen végig. Egy autó miatt (amit alapból elleneztem, mert nekünk minek) lett hazavágva a multiplayerem. :( És még anyámék ott mondják, hogy majd minden hónapban tudunk autókázni 6-700 km-ert, lemegyünk ide-oda-amoda, meg még egy rakat baromság, aminek alapból nincs értelme. Ahova meg majd én akarok menni, arra úgyis azt fogják mondani, hogy hülyeség, minek, mennyél gyalog/busszal/biciklivel/vonattal.
Magyarul feleslegesen kidobtak az ablakon 1,9 millát. :(
Így következik. -
Bazsesz
őstag
Hát ez kész.
Ma telefonáltak anyámnak, hogy nem mehetünk az autóért, mert valamilyen papírt nem tudják, hogy hogy kell kitölteni... Ez mekkora lol. Most mondjátok meg, hogy nem szégyen ez egy autóházra nézve? Nem tudnak egy darab papírt kitölteni...
Emiatt meg gallyra vágta az anyám az a multit, ami ma kezdődött volna, és szombat este lett volna vége. :(
Mától fogok nyitni egy grínpíszes ''gyűlölömazautókat'' társulatot. velem tart valaki? -
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
válasz
mormota
üzenetére
Elég durvás. Most nézem a TotalCar tesztjét, hogy milyen.
Ha újraindítom a gépet, beszkennerelem a hatalmas extraigénylő lapot (van rajta vagy 5sor), meg a prospektust.
Az alapárban ezek vannak benne:
metálfény, hengerenkénti Bosch befecskendező és elosztó nélküli gyújtás kopogásérzékelővel, dupla optikás halogén Bosch fényszórók, fehér burájú első és oldalsó irányjelzők, integrált hátsó helyzetjelző ködlámpák, első ajtókba épített fényvisszaverők, teleszkópos motortér kitámasztás, utastérből is nyitható csomagtérfedél, központi zár, négy elektromos ablakemelő, biztonsági ajtómerevítések, állítható magasságú első biztonsági övek, négy fejtámla, hátsó könyöklő, pohártartó és síléclyuk, fűthető hátsó szélvédő, automata fűtőrendszer belső keringetéssel és hátsó lábtérfűtéssel, időzítetten elhalványodó utastérvilágítás, fedélzeti ellenőrző rendszer, állítható kormánymagasság, fordulatszámmérő, analóg kijelzős óra, gyújtáskapcsoló világítás, szabályozható fényerejű műszervilágítás, utastérből állítható fényszórómagasság, egyben dönthető hátsó ülés, teljes pótkerék, tűzoltó készülék rögzítési hely a vezető ülése alatt, mentőláda rögzítési hely az anyósülés alatt
Meg még néhány dolog, amit a TotalCar Kihagyott. És 1890000-ért nem is olyan drága!
Na megyek akkor egyet szkennerelni. -
Bazsesz
őstag
válasz
mormota
üzenetére
GYűjtöttem neked néhány képet, ez mind Lada, méghozzá 112-es tipusszámú.
[L]http://199.239.248.45/images/full/2003/s2003091001/ld200x112racer7801.jpg[/L]
[L]http://www.bugatti.hr/Assets/images/Wallpapers/lada112-1.jpg[/L]
[L]http://www.automotriz.net/2002/images/salones/paris-2002/lada-112_2.jpg[/L]
[L]http://www.autovibor.ru/mims2003/lada12z.jpg[/L]
[L]http://www.auto-russia.com/MIMS98/Image210.jpg[/L]
[L]http://www.lada-welt.de/Gastebuch/Technik_und_Plane/Lada-Stand/112-1.jpg[/L]
Valemelyik közüle rallisított, de Lada. Ebben bizti vagyok, hogy az.
Amúgy meg offical újLada homepage:
[L]http://www.lada.hu[/L] -
Bazsesz
őstag
válasz
Panther
üzenetére
Tehát Te Audira tippelsz. :))
Persze, így merciből is csinálhatok Ladát egy emblémaátrakással. Vagy trabantból mercit is akár. De azért érdekes, hogy Lada...
Én még ott vagyok elakadva, hogy körlámpás, meg kockalámpás, meg ezerhármas, meg ezerötös, meg zsiguli. :) Nemhogy vaci újak...
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Szerintetek ebből az autóból ki lehet szedni, hogy Lada lenne? Mert ott van rajta a jel, meg Lada oldalon van. Nemsemmi, hogy miket csinálnak ezek az oroszok. :)
[L]http://www.lada-welt.de/LADA-Roadster/lada-roadster.html[/L] Na erről kinek jutna eszébe, hogy Lada? :)
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Nem akartam új topikot nyitni, meg hát nem is hardver, szal ide írnám a gondomat. :)
Kéne nekem olyan, hogy a vagyonrészek (vagy mi) csoportosítása, azok leírva.
Bővebben kifejtve:
Kéne nekem egy olyan leírás, amit a könyvelők a mérleg készítésénél szoktak alkalmazni. Ilyenek vannak benne, hogy:
Eszköz oldal
A. I. Befektetett ezsközök
A. I. 1. Immateriális javak
meg a többi. Számvitelhez való.
Na egy ilyen táblázatot interneten nem tudtok? Nagyon kéne, mert hoolnap doga lesz belőle, én meg elhagytam a sajátom. :(
Köszi!
ÜdV: Balu
UI: Tudom, hülye közgazdász... :D
Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest