Hirdetés
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Ez az a nőtípus akire azt mondják telt. Nem kövér, csak telt.
Szerintem is elég jól nézett ki, de azért azt hozzá teszem, hogy a bugyijából az én favorit nőtipusomnak egy egész öltözet ruha kifutná.:D Ez persze az én izlésem. Nyilván, mert én sem vagyok egy óriás, és szerencsére nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Képzeljétek el, amikor minden férfi ugyanazt a nőtípust akarja magának, és fordítva. Sőt, az évek során változik az ember izlése. Az egyik barátnőm egy súlyban volt velem (közel 70 kiló) és még magasabb is volt nálam egy-két centivel. Mégis nagyon szerettem, és nem a fizikai paraméterei miatt lett vége a kapcsolatunknak.
[Szerkesztve] -
Ye_Nő
tag
Jones/Zellweger: szerintem a csaj abban a filmben tök átlagosan nézett ki. A normál emberekhez képest. Modellekhez képest lehet, hogy iszonyú kövér állat volt, sőt, a normál önmagához képest is valami 10 kg plusz volt rajta, de én spec boldog lennék, ha úgy néznék ki, mert én is elhanyagoltam magam az utóbbi években. Szóval nem volt sok köze a kövér nőhöz szerintem Renéenek.
Más.
Nemcsak a reklámok meg az idióta ''női'' újságok, hanem minden más - és itt nem(csak) a férfiak többségére gondolok! - azt sulykolja az emberbe, hogy ha nem vagy 1.80 magas meg nincs 1.50 mellbőséged meg nem öltözködsz úgy, ahogy divatos, akkor nem érsz semmit.
Pl. álláskeresésnél találkoztam ezzel, persze nem ezt mondták, hanem azt, hogy túlképzett vagyok, mert akkor éppen főiskolára jártam, és ''csak'' titkárnőnek jelentkeztem. :DDD Szóval röhej az egész, egy hét múlva hívtak be az eredményért, és az utánam interjúvolt cicababa volt a titkárnő. C'est la vie. Erről ennyit. Nem panaszkodás -- tények (mielőtt még megmondanátok a frankót, hogy ne dumáljak, hanem tegyek ellene. :) ) -
kamikaze boci
őstag
Most ezt nem teljesen értem, a szerepe szerint nem volt elhízva, vagy a színésznő?
Tildy: Egyébiránt szerintem nem az a lényeg, hogy van-e rajtad felesleg, vagy nem. Az a kérdés, hogy ez zavar-e. Ha nem, akkor semmi gond. Ha viszont igen, akkor tessék tenni is valamit, nem csak panaszkodni. (Elnézést a kemény szavakért, vedd biztatásnak :B.)
A bátyám például kifejezetten a telt nőket kedveli. A model csajokkal az ember úgy van, mint az autókiállítás konceptjeivel: megnézi őket, hogy húúú, de nem biztos, hogy megvenné őket.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Renee Zellwegger volt a főszereplő.Egyébként érthető hogy az a menő, hiszen minden pasi álma az, vagy csak lehet én gondolom rosszul , hogy olyan nővel kelljen , járjon, akit megbámulnak az utcán, hiszen az jóérzéssel töltheti el, hoyg az a nő az ővé, és nem másé, és ráadásul mennyire szép is.Vagy csak én vagyok ilyen hülye???
Na mindegy..Kicsinyitve egyebkent tökjó a kép, de túl hangsúlyos úgy a mell. -
Ye_Nő
tag
Tuti, hogy egy érettségi/felvételi/kollokvium/bármimás miatt nem hagynék ki egy ilyen lehetőséget, amúgy tapasztalataimból arra következtetek, hogy a vizsgákat közvetlenül megelőző naptól eltekintve nem jellemző, hogy ne lenne 1-5 órád mást csinálni (úgy értem, a nap ébren töltött részének jelentős hányadát többnyire nem tanulásra szokták fordítani az egyetemisták, főiskolások, érettségi és felvételi előtt állók stb.). Akkor meg a mozi is belefér. :P
-
Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest