Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
nem jó, nem jó... 2-3 éve felrobbant tőle a zinternet, mindenki ezt tolja [link]
a szervezet 1 hónap alatt alkalmazkodik. addig nagyon éhes voltam délelőttönként, és volt hogy csak kóvályogtam. de ez elmúlt, úgyhogy nekem bejött.
csak hát arra nem voltam felkészülve, hogy üres pociba nem jó gyógyszert potyogtatni.
meglepő módon a két meghatározó gyógyszerem egyike sem tesz kitételt, hogy üres, vagy teli pocira kell-e bevenni.
de ha meg visszatérek a sonkás zsömire, akkor én is sonkás zsömlévé váloksokszor keveset nem tudok enni, nem vagyok én szakács, aki mindenbe belekóstol

lehet hogy valami granola / zabkása vonalon kellene gondolkoznom. amíg a gyerekek készülődnek reggel, azt addig meg is tudnám enni. és az nem is igazi étel, tehát nem számít

Új hozzászólás Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest