Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Miután múlt hétfőn megegyeztünk, hogy tegnaptól tudok csak kezdeni - bár szerintük már múlt kedden is késő lett volna - kiderült, hogy kell új üzemorvosi, de ő holnapig szabadságon van. Nem baj, majd utólag bepótoljuk. Addig is kerítsenek nekem asztalt, gépet, telefont, emailfiókot, hozzáféréseket, meg persze munkaszerződést, munkakörit, munkavédelmi eszközöket(cipő,...). Ez lett volna múlt hét.
Tegnap bementem reggel ahogy megbeszéltük (5:48-ra) természetesen semmi nem volt meg, szerződés sem mert a munkaügy szabadságon. B.sztam tehát a rezet kb 10-ig, amikorra rájöttek, hogy orvosi nélkül ott se lehetnék, addig szerződést se csinálnak, majd ha szerdán van orvosim, csütörtökön menjek be. Addig meg üljek otthon.Szóval fél órája keltem fel, most itt elolvastam a sok reggeli lótápot, azt hiszem ma egy vastag csík füstölt szalonnát reggelizek egy kis darabka füstölt kolbásszal, három gerezd fokhagymával és egy fej vöröshagymával...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- 3D nyomtatás
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- iPhone topik
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- További aktív témák...
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs