Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jajj.
Nem tudom, milyen telefonod van, de szerintem ezek általában elég logikusak...egy kis ceruzát nem látsz valahol? az a szerkesztés ikonja.
Nekem a gyári android 5.1-en így néz ki, bekarikáztam neked:
Ha idehozod, szívesen segítek.
Amúgy az androidban az a legjobb, hogy az egész címtáradat a google-fiókodban tárolja. Tehát, mostantól akárhányszor költözhetsz másik telefonra, mindig ugyanazt a címtárt fogod látni, SOKKAL egyszerűbb, mint anno, amikor a nokiákon szernvedtünk a sim-es meg a saját kontaktokkal.
Sőt, hogy valami jót mondjak az apple-re, még a céges ájfónomon is csont nélkül bejön a privát telefonom címtára, két kattintás beállítani.Amit pedig Einstein kollega javasol, az is logikus, a címtárat a legegyszerűbb a google-fiókodban szerkeszteni, mert a nagygépen van billentyűzeted, és könnyeben átlátod a nagy képernyő miatt, és kinnyen ki lehet szűrni a duplikációkat, illetve könnyű egyesíteni az egyes névjegyeket - ezt célszerű egyszer megcsinálni, aztán többé nem lesz vele gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest