Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jajj.
Nem tudom, milyen telefonod van, de szerintem ezek általában elég logikusak...egy kis ceruzát nem látsz valahol? az a szerkesztés ikonja.
Nekem a gyári android 5.1-en így néz ki, bekarikáztam neked:
Ha idehozod, szívesen segítek.
Amúgy az androidban az a legjobb, hogy az egész címtáradat a google-fiókodban tárolja. Tehát, mostantól akárhányszor költözhetsz másik telefonra, mindig ugyanazt a címtárt fogod látni, SOKKAL egyszerűbb, mint anno, amikor a nokiákon szernvedtünk a sim-es meg a saját kontaktokkal.
Sőt, hogy valami jót mondjak az apple-re, még a céges ájfónomon is csont nélkül bejön a privát telefonom címtára, két kattintás beállítani.Amit pedig Einstein kollega javasol, az is logikus, a címtárat a legegyszerűbb a google-fiókodban szerkeszteni, mert a nagygépen van billentyűzeted, és könnyeben átlátod a nagy képernyő miatt, és kinnyen ki lehet szűrni a duplikációkat, illetve könnyű egyesíteni az egyes névjegyeket - ezt célszerű egyszer megcsinálni, aztán többé nem lesz vele gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest