- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Én nagyon nem bírom Chopint. Mondjuk Lisztet sem. A romantikus operákkal meg - Verdi és hasonló digó jómadarak
főleg - a világból is ki lehet kergetni engem. A barokk meg szép-szép, de a legtöbb barokk zenében nincs számomra izgalom, teljesen kiszámíthatóak. Na jó, Purcell oké, de szerintem őt is havi egyszer max.Bartókot, Mahlert, Holst-ot azért elhallgatok.
Szerk.: egyébként a romantika inkább a rockkorszak. A zeneszerzők akkor már nem bérből és fizetésből élő jómunkásemberek, mint a barokk meg részben a klasszikus korszakban (Mozart mint enfant terrible természetesen kivétel), hanem öntudatuk meg imidzsük van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Ryzen 7 5800X3D // számla // garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
főleg - a világból is ki lehet kergetni engem. A barokk meg szép-szép, de a legtöbb barokk zenében nincs számomra izgalom, teljesen kiszámíthatóak. Na jó, Purcell oké, de szerintem őt is havi egyszer max.