Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Házimozi haladó szinten
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En ebben az evben, relative gyakran (3x) voltam a Visegrad uti Trofeaban es nem ereztem azt, hogy ne lenne friss a kaja. Az mas kerdes, hogy egy ebed (delutani etap, kb. 2-2,5 ora), vagy vacsi (3 ora alatt) nem tudsz mindenbol enni, de nem is kell. Viszont az kell elfogadni, hogy etapok vannak, igy egy beszelgetos, sztorizgatos, reg nem lattott baratos osszejovetelnek tenyleg nem a legalkalmasabb. Azonban egy szulinapi bulihoz, vagy egyszeru nem-akarok-fozni-menjunk-tobbfelet-enni programnak tokeletes.
Mivel az arban a rovideken kivul az innivalo is benne van, igy a 4-6k Ft/fo (attol fugg mikor mesz) elegge realisnak mondhato. Nem ismerek minden ettermet, de amiben voltam mar beulos etteremben meg sosem fizettem 10k alatt 2 szemelyre. A rendelkezesre alo ido ezekben az esetekben pedig boven tobb, mint eleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- További aktív témák...
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Budget Gamer - i5 7600 / RX 470 4GB / 8GB DDR4 / 512GB SSD
- AMD Ryzen 7 5800X - Asus TUF B550M Gaming Plus WiFi - Kingston HyperX 32GB 3200 Mhz
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (6)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest