Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Keychron egerek bemutatója
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Nezd, nekem 3 terhessegem es ket szülesem volt. Vannak pozitiv es negativ tapasztalataim, de ezt most hagyjuk. Nekem sem volt fenekig tejfel minden.
Amig te fizeted a betegbiztositast, addig te valaszthatsz. Ha nem tetszik az ellatas, keress masik orvost. Szerintem ez a lehetöseg mindenkinek adott. En is addig jartam, amig megtalaltam a megfelelö nögyogyaszt.
Teny, hogy külföldön nem szültem, nem jartam tanacsadasra, de az biztos, hogy azert, hogy olyan szülesed legyen, amilyet szeretnel, ahhoz neked is tenned kell valamit. Ezt megtanultam en is. Nincs lehetöseg magyat nögyogyaszt valasztanod? Vagy ez nem jöhet szoba?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Keychron egerek bemutatója
- TCL LCD és LED TV-k
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Witcher topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest