Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha megéri benézni a gmail junk mail folderjába...
"Hello my mate, örülök, hogy írjon neked egy levél. Még soha nem használta az internetet a randi.
De tudom, hogy sok esetben, ahol az emberek találtak szeretet révén a intenet. És most ők boldogok. Azt akarom, hogy megtalálja a boldoggá.
Ezért elhatároztam, hogy írok neked egy levelet. Azt akarom, hogy randi Önt. Infó rólam, én vagyok kedves és optimista lány.
Én Németországban született. De most él Russia.
Tudom tájékoztatni, hogy több információt rólam és küldjön több MyPhoto. Én leszek hálás neked, ha írsz nekem egy írni.
Mert azt akarom, hogy jobban megismerjük. Én leszek elégedett, ha tudnál küldeni nekem a képeket. Várom a válaszát. Remélhetőleg hamarosan látni a levelet.
A barátom Sashka."
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóhifi
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tanuljunk angolul!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs