Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Néha megéri benézni a gmail junk mail folderjába...
"Hello my mate, örülök, hogy írjon neked egy levél. Még soha nem használta az internetet a randi.
De tudom, hogy sok esetben, ahol az emberek találtak szeretet révén a intenet. És most ők boldogok. Azt akarom, hogy megtalálja a boldoggá.
Ezért elhatároztam, hogy írok neked egy levelet. Azt akarom, hogy randi Önt. Infó rólam, én vagyok kedves és optimista lány.
Én Németországban született. De most él Russia.
Tudom tájékoztatni, hogy több információt rólam és küldjön több MyPhoto. Én leszek hálás neked, ha írsz nekem egy írni.
Mert azt akarom, hogy jobban megismerjük. Én leszek elégedett, ha tudnál küldeni nekem a képeket. Várom a válaszát. Remélhetőleg hamarosan látni a levelet.
A barátom Sashka."
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini-ITX
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi