Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
philoxenia
üzenetére
Jah, mondjuk régebben volt ilyen visszatérő problémám, hogy elkezdett vérezni az orrom, de durván. csak úgy rájött. Aztán hála az égnek már egy ideje megszűnt... Hogy miért azt nemtom. Mondjuk az eset úgy történt, hogy bementem a fürdőbe, hideg vizes zsepit csinálni, srác jött arra, meglátott, erre kb ilyen " hú bazzeg.." és elrohant. Mondom biztos hoz zsepit.. Erre megjelent a kamerával... Beteg egy banda volt, de életem legjobb éveit töltöttem velük

tildy: Szijjja

huhú mekkora zene: ilyen kell most nekem....
Aktív témák
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Formula-1
- Fűnyíró topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest