Hirdetés
- RAID
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Oké, leülök magamtól
Pedig ürítettem mindent, nehogy beégjek 
-
Viszlát
addikt
Jóestét,
látom egybegyűltek az urak, gondoltam megosztom IE alatti tápásztalatom a LOGOUT főoldaláról (Operával egyébként jó):

Háhh, nem fér ki a mocsok, linkecske [link]
-
Viszlát
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Te örülsz... mi meg...

-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
Alapból a szerda a leghúzósabb napom, de ugye ma hétfő is volt, a második leghúzósabb, így ezek keveréke, öö, hogyismondjam... így mondom ->

Aztán hazafelé belémjöttek az egyik lámpánál, nem vészesen, megfogta a vonóhorog, de a csávó fogta magát, hátratolatott, kikerült és elhúzott - volna, de utána mentem és komolyan mondom úgy felhúztam magam, hogy majdnem megütöttem, szinte úgy kellett leszorítani az útról, nem akart megállni. Pedig szolíd gyerek vagyok, életemben nem verekedtem.
-
Viszlát
addikt
Szép estét. Nem semmi nap volt ez a mai... Maguknál mi a helyzet?
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Fehérvártól Budapest irányába az M7 három sáv

-
Viszlát
addikt
No hát bújjék mindenkibe.
Kivéve az úttakarítókat, pestről egészen hazáig egyetlen egyet se láttam, se autópályán, se főúton...
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Vén lókötő vagy már Te is, hogy ilyeneket idézgetsz.
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ő nem mondható annak, ha nézted a többi videót is, megmondja mindenkinek, fehértől az arabon át az afro-amerikaiakig

-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azért elég keményen megmondta a csákó.
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére

Ez nagyon csúnya volt...
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azér' alszunk most, hogy ne aludjuk át a lényeget, Tee
Vannak másmilyen testvéreid is az embereken kívül? 
mod: Nem sok legális tartalom van youtube-on sem...
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát te kajabálsz itt hajnalok hajnalán?? Fene a jó dolgodat.

-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Áh, Ti elfajzott google generáció!

Senki nem tudja ezt úgy mondani, mint Danny Glover, senki!
-
Viszlát
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
No igen, bár azt mondta az illető, hogy nagyon hálásak. Egyébként baromira tragikus ez a téma, hagyjuk is inkább...
Gambit: vagyunk így egy páran szerintem, bár ezt nézni nincs értelme, szerintem te is így látod. Amúgy forint.
phil: eddig nem jutott eszembe, hogy válaszoljak neki

-
Viszlát
addikt
válasz
Gambit
üzenetére
Azzal eddig se volt gond, de szeretek a partner stílusában dialogizálni, ezért én is elhagytam a hangulatjeleket.
poffsoft: a múltkor ajánlottak 5 millióért orosz nőt feleségnek, életem végéig hűséges lesz meg minden

Amúgy én unom csak ezt az amerika de nagy és de szép dolgot?
-
Viszlát
addikt
Kaptam egy levelet Joanne Gampurlo-tól, hogy kicsi a f*rkam, de tudja a megoldást.

-
Viszlát
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Lekvárosból a kakaót? Vagy pont ezapojjjén?
Elfáradtam az írásban...Lady: ááhhááá... leültem, egyes, én kérek elnézést

-
Viszlát
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem vagyok a több nick ellenzője, csak érdekelt. Nekem itt még nincs másik nickem, úgy tűnik, mostmár nem is nagyon lesz szükségem rá

ngabor: ez nem titok, mindig a mod levlistákon vannak a legnagyobb balhék, tapasztalat

-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
-1
-
Viszlát
addikt
Asszem kevés unalmasabb dolog van, mint darts versenyt nézni...
-
Viszlát
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyértelműen a negyedik (az alsó). Pontosan így képzeltem el, csak megcsinálni nem tudtam volna

-
Viszlát
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem nagyon látszik a földgömb mintázata. Esetleg próbálhatnád úgy, hogy az nagyobb legyen, a G betű meg maradjon ekkora.
-
Viszlát
addikt
Itt esetleg nem tudja valaki, hogy hogyan tudom kideríteni egy XP kódról, hogy milyen és mikori XP-hez tartozik?
-
Viszlát
addikt
De most komolyan... milyen kicseszés már, hogy kapsz egy laptopot melóra és úgy tele van nyomva mindenféle értéktelen pr szemét progival, hogy hiába a két mag, meg a 2 giga ram, úgy csoszog mint a régi p3-asom...
Pl három alkalmazás kezeli a wireless lan kapcsolatot... eszem megáll, komolyan.
-
-
Viszlát
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Szívesen, máskor is. Még kapóra is jött, XP-t kéne telepítenem, de annyira de annyira nincs kedvem hozzá, hogy el nem tudom mondani....

phil: igen, kicsit félrevezető a megnevezés, de a felebarátnak tulajdonított jellemzőkből (avagy a felebarátot jellemző tulajdonságokból) tisztázható a helyzet könnyedén.
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Sokan vannak így, viszont ő a válaszokra is legalább annyi energiát fordít, mint a kérdésekre, úgyhogy abszolút megbocsátható tevékenységet folytat

-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Van egy felesleges tükröm, az azért mégiscsak közvetettebb

Janoska: a felebarát egy igen pozitív jelző, a fele nem éppen osztást jelent.
-
Viszlát
addikt
Pedig a vízköves hasonlat sztem tutin érzékelteti ilyen helyzetben a súlyosságot. Meg is jegyzem.
Janoska: a konfliktus kényszeredett kerülése nem jó dolog ám...
-
Viszlát
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
Szia,
ezt pl frankón át lehet írni olyanra, ami neked kell, törlöd a nem kívánt részeket, átírod az átvétel tárgyára és annyi.
-
-
Viszlát
addikt
Még egy pillanat erejéig vissza UPC-hez. Azt tudja valaki, hogy a UPC directes net esetén is van korlátozás?
-
Viszlát
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Értelek én, csak azt nem, hogy 3:59:59-kor még ki van, 4:00:00-tól meg már nincs... mert egészen addig megfigyelhető volt a folyamatos gyorsulás, tehát 11-től 4 óráig 25kb körüli sebességről szép folyamatosan felkúszott 115-120k-ig. Aztán négykor hupsz, 8-10 másodperc alatt 2.3 mb.
Bár ennél még látványosabb volt, amikor reggel 8:00:00-kor egyszercsak 40-45k-ra esett kb. 1 perc alatt a sebesség...
-
Viszlát
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Mert gondolom nem volt kedve csak ezért webservert telepíteni. Mellesleg ettől még az általam felvetett probléma nem oldódik meg.
Te kizártnak tartod, én meg 2 héten keresztül figyeltem a sebességeket minden nap. Sorry.
Montoya: hjam, nyilván, meg tulajdonképpen fel is adhatta volna postán... bár ettől sem változik a helyzet, miszerint fizetek egy olyan szolgáltatásért, amit nem kapok meg teljes egészében

-
Viszlát
addikt
Megpróbálom tömören. Megemelték a sebességeket, nekem most elvileg 20 mbites netem van, 15ezerért. Aztán persze a technikai háttér meg nem létele miatt, jött a priorizálás, hivatalosan 13-23-ig. Ez egy ideig működött is, bár kissé röhejes volt, hogy 20-25k-ra korlátozták az egyébként 2.3 mb/s sebességű letöltésemet.
De most kb egy hónapja, már olyan 8-tól elindult a priorizálás, és hajnalban 4 körül lett vége, tehát maradt 4 óra, amikor ki tudtam használni a sávszélt. Aztán most épp három napja töltök ismerőséktől egy dvd-t, amit az utazásukról készítettek, de mivel senkinek nincs akkora tárhely, felrakta publikus torrentre, így mindannyian elérjük, neki meg 100mbites nete van, nem gond. Írom a sebességeket, amiket a nap folyamán, különböző időpontokban sikerült elérni:
01:00 - 38 Kb
04:00 - 111 Kb
07:00 - 128 Kb
09:00 - 44Kb
11:00 - 24Kb
15:00 - 24 Kb
19:00 - 15Kb
23:00 - 18KbTehát egyszerűen már nincs olyan időszak amikor ki tudnám használni a sávszélességemet. Szóval nagy szar az egész, úgy ahogy van.
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én kérek elnézést
Csak nekem már lassan elegem van a mindig újból... na jó, a HDTV-t még azért elviselem, ha egyszer sohanapján ideér... 
Most elgondolkodtam mi a csudát néznék HD minőségben itthoni tévéből... max sportot. Szóval annyira az sem hiányzik, inkább legyen egy normális netszolgáltató a UPC mocskos, alávaló bandája helyett.
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Na meg mi az ami miatt szükségünk lehet rá?
-
Viszlát
addikt
Nem vagyok Robbie Williams rajongó, van egy-két jó száma, de ennyi. A véletlen úgy hozta, hogy kijutottam a koncertjére tavaly nyáron. Erősen aggódtam, hogy nyálverés lesz, örüljünk, hogy idetolta az arcát, de maximálisan csalódnom kellett... rendesen odatette magát, ahogy kell. A végén már én is üvöltöttem a 70ezer emberrel együtt, hogy Let meee, entertaaain you

Ja, csak azért említettem meg, mert ez volt a legnagyobb és leglátványosabb koncert amin valaha voltam. A tűzijáték és fényeffektek simán lepipálták augusztus huszadikánkat, profi volt minden szempontból az egész.
-
Viszlát
addikt
Az tény, hogy az agyam jár még mindig...
Viszont annyi haszna van, hogy nagy kincset találtam, mégpedig James Clavell Sógunját dvdripben
Jee-jee.A tejes témához annyit, hogy a tűzhelyen is meg lehet melegíteni és nem zajos

Quark: ha kemény vagy, tolsz még rá hagymát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Viszlát
addikt
Erős és dijoni? Az kifele is csípni fog

Ez milyen már, hogy az ember felébred, mikor 3 órája feküdt le egy iszonyat hosszú nap után?

-
Viszlát
addikt
Csak annyi, hogy belefutottam több topikba is mostanában, ahol az illetők miután tájékozatlanságból és nagyszájúságból kifolyólag valami irdatlan baromságot íródottak be, azzal exkuzálták magukat, hogy már x napja nem alszanak, vagy húdemennyit ittak és hasonlók... nekem gyanús

mod: Meg. Olyan Kalandorosan

Aktív témák
- RAID
- Villanyszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- DOOM - The Dark Ages
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Classic / Xbox 360
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig ürítettem mindent, nehogy beégjek 

én kérek elnézést, a hiba az én készülékemben van
Jee-jee.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)