Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nono. Szerintem a csajok ott már be vannak járatva... Nem kell vazeizé... -
tiv83us
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Nem dicskeszem, csak folyamatosan bizonyitom, miota megkaptam a pofamba az "alljamunkat vegzel"-t, igenis annyit tudok keresni egy senkikent ha ugy alakul, egy nap alatt, mint o egy vagy ket het alatt.
Es nem sirok a karacsonyi/szilveszteri melo miatt /ellenben sok magyarral, akiknek mar az is felhaborito, hogy meg 23.-an is dolgozni kell/, mert tudom hogy akkor van munka, akkor van penz es orommel megyek be dolgozni. Szarok ra, hogy ejfelig iszok, 4-kor kelek, bedontok egy redbullt, megborotvalkozom, feloltozom mint egy gentleman es csinalom a penzt. -
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Rettegj. Lassan lesz időm foglalkozni veled is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No, pápá, egy picit aludnék a testmozgás előtt...

Gambit: Sör?!? Nem szeretem. Sőt. Bp.? (Felcsigáztál. Ha gyalogtáv Újpestről, hajnalban átsétálok, add a címet...)
-
tbs
addikt
Hoppá, srácok, nagy a kereslet. Kinek mennyit érek meg..? FKF 3000Ft/délután. Gambit? Race..?
#26584, Bamba: Az ötlet nem rossz, de ha segíteni szeretnék, nem ilyen öncélúan tenném.
Hajnalban így is körbenyomom a takarítósráccal a társasházat, meg a garázsom előtt... 
-
-
Gambit
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Nem hagytam ki, ahelyett már HustlerTV van. Meg abban nem is vagyok biztos, hogy angol, mert olyan furcsán ejtik ki rajta a szavakat. Tisztára, mintha mindig nyögnének. Szóval onnan el szoktam hamar kapcsolni, mert nem értem meg sem a cselekményt, sem a dialektusokat.

tbs: B+, ha imádsz lapátolni, gyere már át hozzám is. Lapátot adok.

-
Racecam
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Úgy látom további magyarázatok szükségesek.
Ha egy programozót kapsz netto 100K-ért, akkor minek fizetnél többet.
Ha egy szart lapátoló segédmunkást csak nettó 200K-ért, akkor hiába szeretnél kevesebbet fizetni.
Majd, ha mindenki szart akar lapátolni 200-ért, sokan lesznek. És a 100K miatt senki sem akar programozó lenni, ettől pedig ők kevésen, na majd akkor fordul a kocka. -
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Erősen gondolkodtam, akarok-e három moderátorral egyszerre vitatkozni, dehát egyszer élünk

Tehát öntsünk tiszta vizet a köntörfalazás helyett a pohárba: kultúrkörökben a bevétellel való ilyen szintű (egyáltalán, bármilyen szintű) dicsekvés, hogy finoman fogalmazzak, ellenérzéseket kelt. Úgy láttam a mai termést, nem csak bennem. (ezen bekezdésben foglaltakat vedd az eddigi, finom célzásnak szánt, kötözködésnek tűnő, hsz-eim magyarázatának.)
A másik, hogy mindenki nyomja itt a szöveget, hogy milyen jó dolga van, meg mikorra megy szilveszter meg újév napján dolgozni. Ez csak számomra ellentmondás?
-
ngabor2
nagyúr
de sok mostanában a macskás kép. nem szeressem a macskákat, nem hallgatnak a gazdira.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mégegyszer jó éjt, szép álmokat!

-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Türelem rózsát terem.
Vagy repjegyet
Hidd el , bármikor pótolható vagyok. Bele lehet tanulni, ahogy én is beletanultam.Egyelőre nem sír még nagyon a szám.
Bár az utóbbi pár hónapban azért nehezebb , mint korábban.Bambano: infós diploma már megvan. A fősulti meg ne is emlegesd. Vááá hideg ráz tőle. Utsó év, de a tököm kivan vele.
tivek: nem igazán a két melót hasonlítottam, hanem az emberekkel foglalkozást , ami nemcsak a hotelszakmaban van jelen. Jó oké más tészta egy hoteles, meg egy szupermarket pénztáros. No abbahagyom, nem jövök ki jól belőle.
-
-
-
EQMontoya
veterán
10-15%-al növekedett a program használata azon változat óta , amit én csináltam. Ez azért nem kevés.
Pont erről beszélek. Ez nagyon szép és jó. De nem gondolod, hogy ez igy nincs rendjén, hogy Te komoly szellemi munkával olyan dolgot fejlesztessz, amihez túl sokan azért nem értenek, miközben egy jobb bolti eladó, a sarki szabadfoglalkozású, egy közigazgatásban dolgozó (tudjuk, hogy a 8 órából mennyi az efektiv munka ott
) jobban keres. Egy jobb szakmunkás is, de az legalább tényleg csinál valamit, attól nem sajnálom. -
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Nemtudom, nem voltam meg. Lousville pretty fuckin; big, kb 6-700.000-en lakjak

-
Gambit
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Kár a fáradtságért, mindenki tudja, hogy tök hülye vagy, és kövér, mint a többi amerikai. Nálad már csak Kidus hülyébb és kövérebb, de csak mert lány. A kukacod nem áll fel, mert csak mesterséges kaját eszel. Tudod még egyáltalán mi Magyarország fővárosa? Gratulálok, nem Bukarest...

-
tildy
nagyúr
-
tiv83us
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Szoval mar agyilag el is tunyultam. Hat ez egyre jobb

Harom nyelven beszelek, napi szinten hasznalom oket, soforkodok, emberek kozott vagyok, jo lehet, hogy ha felrajzolnal nekem egy koordinacios rendszert, akkor hulye lennek hozza, de kikerem magamnak, hogy "gagyi penzert agyilag eltunyulok". -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ilyennel driftelt a sofőrcsávó. Eh, NV-os kép is van róla [link]
Még nem, és köszönöm!
Szóval a 27-e és a 30-a közötti folyamatos erős etilbefolyásos hangulat után 31-én reggel megérkeztem a busszal Pestországba, és a Tescoban ki kellett választanom mit fogyasszak a délután és az est folyamán. Mondanom sem kell ránézni sem bírtam a töményre, de még a sört is ferdén néztem. Azért sikerült beválasztani az abszinttal
Így kezdtük délben a szilvesztert egy adag virslivel, és néhány szertartásos abszintkorttyal. Az emlékek kellemes homályba vésznek, jó volt a hangulat, jöttek-mentek az emberek, én meg csomó mindent videóztam fotóztam, amire nem emlékeztem, de mst visszanézve elég kutya volt. 
Majd mikor már az abszintos kanalat sem birtam fogni, eljött a 7 óra, mikor is átmentem a tulajdonképpeni buliba. A 32-es busz kb 25 percig ment, és én azon kívül hogy eldőlt az üveg kóla, és felvettem, nem emlékszem semmire. De elmentem ahova kellett, a volt albimba, oda már sokszor találtam haza csukott szemmel is
Megérkeztem, és állítólag azzal kezdtem, hogy odamantem mindenkihez, hogy már előre elnézést kérek, de én délben kezdtem, és abszint-szint elég magas. Úgy másfél órára beültem a sarokba, aztán onnnan diszkréten váltottam, mivel sikerült szereznem ilyet
Azt tudom hogy rengeteget videóztam, meg fotóztam, még haver digigépével is, meg egyszercsak hirtelen a semmiből éjfél lett, és koccintak a poharak, majd volt karaokézás is, meg valami kártyaizét is játszottunk, meg pezsgőspoharak trötek, de összességében elég jól érezte magát mindenki. 12 ember volt, gyakorlatilag a horvát kirándulások résztvevői. Aztán olyan 3 körül széledt a társaság, én becsatlakozhattam egy taxikártyával az egyik melóhely által fizetett taxiba, mert ők is az Örshöz mentek. Először az tűnt fel hogy SKoda, és nagyon de nagyon csendes. Aztán a belső kilincs vájat belülről meg van világítva halványkékkel. Kérdeztem is a sofőrt, hogy ez széria? Röhögött, hogy nem sufnituning, az tuti. Kezdtem jobban figyelni, mert derengett valami, aztán kiszálltam, és láttam a magyarázó feliratot: Superb. Hmm, ezt se gondoltam hogy ilyen urasan jutok vissza
Aztán megittam még a kezemben lévő sört az utcán a hóban a félcipőben mászkálva, majd "hazamentem", haer mondta hogy a házigazdánk elment aludni egy csajhoz, de semmi nem volt, mi meg benyomtuk a tévét zenére, és bealudtunk. Olyan reggel 7 körül ébredtem hogy szól a zene. Lejjebb halkítom, erre haver felriad
Aztán levettem a hangot, de ki nem kapcsoltam. Haver jön haza délben, azt mondja: a tévét ki nézi? Mondom aztat most csakis a jóisten
Aztán hazajöttem, volt a buszdriftelés, meg négyen eltakarítottuk a ház körül a havat, mert pont elállt. sózással együtt 2 óra volt 2 illetve 4 embernek. De most már nem büntethetnek meg emiatt. -
tiv83us
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Szeretel szocializalodni, uj emberekkel megismerkedni, sztorizgatni es nagyreszuk visszatero vendeg. /Ebbol van am a nagypenz, mikor mar messzirol vigyorogva a nevukon udvozolve ugrasz, hogy segithess.../.
Ez most ug hangzik, mintha csak a penzre menne ki az eges, pedig jo erzes sokszor ismeros arcokat latni. -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
No valami ilyesmi na

Értem, és próbálom megérteni is. (Az kicsit nehéz ...)
Ha meg jól érzed benne magad, az a lényeg
De a szóról akkor is leszálhatnátok

EQMontoya: ha nem is max fordulaton, de határon. Igen megéri. Nem anyagilag. Szakmailag. 10-15%-al növekedett a program használata azon változat óta , amit én csináltam. Ez azért nem kevés.
Ráadásul jól.
Nekem ha véletlen nem nagyon van meló, akkor már azon pörög az agyam, hogy nem kellek, nem vagyok jó munkaerő, blabla.
Munkamániás vagyok na. Ha nincs feladat, az az én halálom
-
-
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Hol talaltal ra Louisville-re?

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát Mindenkinek !

-
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
dolgoztam
a rollings is volt itt
akkor is -
tiv83us
veterán
Ertem amit mondasz tildy es koszonom az elismeresed
Szerintem is intelligens /nem biztos, hogy okos vagyok /gimiben pl buktam is/, de a jelenlegi munkammal boldog vagyok, nap mint nap uj emberekkel ismerkedek meg, uj sztorikat hallok. uj eleteket ismerek meg es erdeles beszelgeteselet folytatok 15-105 eves koru emberekkel az eletrol.
Mellesleg penzugyileg sem panaszkodom Nem ezt fogom csinalni orok eletemben, de most 24 evesen nem is kivanhatnek jobbat
-
ngabor2
nagyúr
"a vese egy okos szerv, nem választ ki alkoholt. a máj viszont egy gonosz szerv, mert az alkoholból acet-aldehidet csinál, amitől a másnaposság van."
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
bammeg, MEGINT megvakultam, h ebbe belegondoltam...
kegyetlen jó...

-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
1. nem neked reagáltam, hanem venembernek, akit "Csak a felebarati szeretet allit meg abban, hogy ne karomkodjék. " Engem nem zavar , hogy jól keresel, miközben én nem. Annak örülök , hogy örülsz neki, ha összejön ilyen , de egyébként hidegen hagy a téma. Közöm hozzá 0.
A kettőnk közt az a különbség, hogy én kb a max tudásom hozom ki a jelenlegi munkámmal magamból (sőt néha még ez is kevés), miközben szerintem benned még jóval több tudás van, mint amit a jelenlegi munkád igényel.
De ezt már annyiszor megbeszéltük.
De szólj, ha zavar hogy okosnak tartalak

Bash

tiv61us: szerintem ezt privben beszéljük meg. Többiekre nem tartozik

-
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
O csak floridaban edlvezheto?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Neked hiányzik a hó ?
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Cserejj velem.
Nem, nem vagyok itt. Igen, mert lefekudtem.
Nem lattam mar tobb mint egy eve semmi havat. Imadok sizni, utalom a nyarat, tavaszt es oszt. Igen, azt hiszem mondhatom, hogy hianyzik. Nagyon.
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Cserél a halál, mondtam, hogy nem hiányzik a hó, meg a sár, meg a latyak...
Két ruhadarabnál többet sem szeretek magamra venni. -
Ramius
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Gondolod, hogy legálisan nem lehet letölteni zenét?

mod: tudom, hogy tudod, de azért mégis megkérdezem, hátha...

-
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
mindenkiere ha feljovok
aze jo vot nem?
meg azt nem tudom mire fog gondolni -
Racecam
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ööö...., miért, ezek közül valamelyik ciki?
Most ezért vegyek másik naptárt, töltsek le másik albumot?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Miért ?
Leírta volna, hogy közben Kiszel Tündi naptárat néz és Blamázs Palit hallgat?
Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nono. Szerintem a csajok ott már be vannak járatva... Nem kell vazeizé...
Mondjuk kapsz egy sört. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem lesz még hó.