Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
Aktív témák
-
valamilyen szinten a te büdösödet is szagolom, amikor itt télen plusz fokok vannak meg globális felmelegedés.
Hidd el nekem, nagyon jól meg lehet lenni suv nélkül. nem azt mondom, hogy mindenki járjon ponyval, de a kettő között azért sok választási lehetőség és arany középút is van. Annak 0 értelme van, hogy két tonnával rohangáljon az ember, amikor másfél is elég, meg annak is, hogy 20 liter benzint öntsön egy autóba 100 km-re, amikor 8 is elég.
Nem baj, jön rátok a rossz világ, ha megszavazza a szenátusotok az új fogyasztási törvényt. majd lesz nektek döbbenet, ha a suvot nem használhatod, mert a fogyasztása nem fér bele a törvénybe és kénytelen leszel beleülni egy normális méretű autóba.
Ha odakint csak suvval lehet normálisan közlekedni (amit nem hiszek), akkor az embereknek kell megváltozniuk.
-
tildy
nagyúr
jaj már.
A harc az harc.
Ez meg csak csipkelődés.És még én nem értem a viccet

A pony meg nem istencsászár.
Ettől függetlenül nagyon szeretem.Szerintem fáradt vagy, pihenj kicsit.
Vagy legalább lazíts.Abszolút nem nagy arccal mondtam azt amit, de csipkelődve.
ha ti élvezkedtetek pár félresikerült szavamon, nekem miért nem viselitek el ezt a fajta "csipkelődést"? HM?Egyébként meg ne hiztizz, nem eegyszer láttam az elmúlt pár hétben tőled egy ford mustangról linket, hogy ó mennyirebejönne neked . Az se SUV, szóval

No offense

Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy legalább lazíts.