Hirdetés
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
talp?

-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
De csak az említett részeken, igaz?
-
válasz
bolondember
üzenetére
ezért én minimum tempbant adnék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
szőrös?!

-
poffsoft
veterán
Azzonnal:
valami olyan linket lécci (beszéljetek haveral), ahol mindenféle kutyákról találok képet (mmint fajtákról)
Köcce!Valamint téli álmot alvó állatok szintén.
(HF a suliban, no.)
-
Ramius
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Te kidusról beszélsz vagy a macskáról?

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Látván mindenek feletti lelkesedésedet és kunyerválódásod, felötlött bennem egy jelenet az Argo-ból, amikor Balogh Tibi éppen megpróbál némi naftát kuncsorogni a Sofőrtől, miután kifogyott a gázolaj a Mercijükből...

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Azért nem ártana, ha megosztaná velünk is

-
tiv83us
veterán
Ezennel bemutatjuk Mrs. "Macskacico Jr." -t

-
Thrawn
félisten
tiv83us: Kittia!

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Éreztem, hogy fel kellett volna vennem

-
VoDaFoNe
aktív tag
Jó éjszakát!
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mi lett volna? Kenósorsolás!

Nem gondolkodik az, mássz rá az egérrel
-
Thrawn
félisten
Kenósorsolás!

ember: Ezek szerint láttad 
Bubu79: nem Kenózom, csak kapcsolgattam
-
VoDaFoNe
aktív tag
megint egy Logout-os írás
tisztajó -
Bubu79
addikt
Eeegen olvastam az élménybeszámolódat a dologról

Ez nem egy őskövület, legalábbis annyira nem, mint az Általad említett...
Egy 2600+-os socket A-s sempron 1GB RAM-mal, 160-as vinyóval, Radeon 9600VIVO-val
Ez utóbbi miatt kell pár extra program a videoszerkesztéshez - az összes nyűgös beállításával együtt, mert akaratot kapott a gazdája, csak hozzáértést nem
poffsoft: az ajánlat jó, már csak találni kell egy embert, aki elkészíti - az alapanyagot megtalálom a PH!-n is

Micsoda jó kis csettegő - lehet elcserélem a verdámat rá - tuti csajozós masina, kábrióóóó

-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
ne is mondd, múlt vasárnap nekem adatmentés vett el az életemből nyolc (!) órát - egy gigás pendrájvval pakolgattam a PII Compaq-ról (adatátviteli sebesség az usb-jén keresztül valami csigatempó volt) zenéket, dokumentumokat a gépemre, hogy kiírjuk cd-re... szintén az áldott jó szívem...

mert az a k...a ősrégi masina csak azt a pendrájvot volt hajlandó egyedül kezelni valamiért.
EQMontoya: az finom, meg az Ilser... meg a Löwenweiss...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
kicsi kuka neszójjálbe, nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem fogok offolni.
inkább igyál teát, oszt berozsdásocc.
ne vágd fejbe lapáttal a nagymamát, mert az élétől eltompul az agya!
monti: az nekem annyira nem ízlik. nyers. de inkább a linkelt topikban folytassuk.
bár én már nem folytatom, mert holnap időben kell felkelnem.
-
Bubu79
addikt
Már régen készen lennék, ha az áldott jó szívemmel nem bólintok rá, hogy felrakom azokat adolgokat, amiket fontosnak tartanak... Ez könnyelműség volt részemről. Kaptam egy stóc lemezt ( hiába mondtam, hogy ha minden szart visszarakok, ugyanott lesznek, mint előtte - nem volt érdekes... ) Lesz egy friss windows-uk, ami meg van folytva egy rakás hulladékkal - lelkük rajta.
Én elmondtam, hgy meg csinálom, de értelmét nem látom a dolognak
Legalább a sok demo marhaság nem lesz fent és végigment a vírusírtó a gépen ( még nincsen rajta NET, de talán nem is lesz - kicsit "majom kezébe kézigránát" érzésem van a gondolattól
)Winner_hun: lehetséges - ha ismered, biztosan úgy van...
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
izlések és jobbhorgok

Tim82: vettem egy barna búzát is, az még bontatlan. (Erdinger)
-
djtoomi
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Nekem hangcodec,videókodek,fraps,office,winamp,meg tv tuner progi, mozilla meg minden ilyesmivel eggyütt benen van 1.5 órába. Amúgy jellemző.
Felteszem tegnap xp-t mac helyére, első dolgom indulás után, internet explorer,letoltes.com,mozilla firefox, exit,setup, mehet a letöltés, addig a vga drivert sem tettem fel, lusta vagyok ie-ben tabok nélkül botorkálni.

-
Bubu79
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
Ez nem saját gép. A lemezek megvannak, a rendszer az összes hardverrel együt fent volt kb. 1,5 óra alatt, ahogyan írtad is - a sok kis szutyok programmal van tele a hócipőm - meg a beállítgatásukkal
de egyszer van egy évben január 4-e, úgyhogy elvállaltam - én balga 
EQMontoya: igazat beszélsz - tényleg finom nedű

-
djtoomi
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Én sosem szoktam olyasmit csinálni, egy rendzser fullos sallangos installálása kb 1.5 óra, eben hangcodec emg minden benne van, két odlalt használok: letoltes.prim.hu és google.hu(fraps,daemon,office,vga,hang driverek...), a felhasználói progik officeon kívül meg az előbbin mind fentvanank.

-
EQMontoya
veterán
jelemtem, a barna Leffe egy kiváló sör. tudom, tudom Bash, ne ird le.
-
Bubu79
addikt
Nem, már rendben van - újrapakoltam a rendszert, ez idő alatt a kelleténél kicsit többször kellett újraindulni vele.
Már túl vagyok a beállításokon, a felhasználói programokat pakolászom jó ideje, de nem akarnak ritkulni a lemezek... Mondjuk így, hogy közben PH!-zok, kár csodálkoznom rajta
djtoomi: csináld csak a videot, úgysem nézem meg

-
djtoomi
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Fallgós szánkó az mi?Én csak sallngos toszkánt ettem.

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére

Bubu: miért, mindig újraindul? valami gebasz van az oprendszerrel?

-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
meglesz, de momentán én is szervert bütykölök, aztán eszem, és utána.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
csak bekásásodott?
akkor semmi baj.
amikor szétfagy, az igen.pláne, ha bulit rendezel, és a haverjaid suyniban söröket raknak a mélyhűtőbe, és csak egy hét múlva veszed észre... az igen.
a látvány annyira vicces, a hab, megfagyva. -
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
már behoztam. mindjárt meglássuk.
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
fagyos helyre nem csak a piát veszélyes tenni....
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére

Sajnos nemcsak Somogybabodon divat elfeledkezni arról, hogy lakott területen belül az 50km/h a maximum, ettől csak kevesebbel szabad közlekedni.
De ez már egy másik topik témája, ahol rendszeresen ki van tárgyalva az ellenőrzés minősége is

poffsoft: mit Te kérszesz? Ájdont? Az nincsen, csak két egyforma a pofonos ládából. Kéred?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
nem. én azt akartam írni, h sokan előre ítélekeznek, mint Te is kiemelted.
Csak, sajnos, Babod ilyen - a buszosok és a környékbeliek kivételével szvsz senki nem tartja be az 50et...
Régen, kilencvenes évek közepéig gyakori vendég volt a falu közepén a trafipax - én személy szerint jó 10 éve nem láttam még a környéken sem, pedig az ekléztsia meggazdagodna belőle...
Amúgy az út tiszta, nem csúszós - tisztítják...
és ne aggódj, nem sértettél meg, csak TE mondtad, h nem kell elsőre ítélni - ÉS IGAZAD is van.
bocsi, ha rosszul fejeztem ki magam... -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én mindössze annyit írtam, hogy nem ismerjük a körülményeket, ne ítéljünk elhamarkodottan.
Azt is hozzátettem, hogy nem kívánom védeni a gázolót. Kifejtettem azt is, hogy nem segített volna az sem, ha megáll, de emberközelibb lett volna.
Csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy akármi is vezethetett ahhoz, hogy a dolog így végződött.
Te is közlekedsz autóval - nap mint nap. Tudod, hogy akármikor adódhat olyan helyzet a forgalomban, amit nem lehet elkerülni. Ahogyan (Kolombusz) is írta az imént az utak csúsznak.
El tudom képzelni, hogy mit érezhetsz most. Van háziállatom, kettő is. Szőrgombóc koruktól nevelgetem őket, családtagok.
Tudom milyen az, amikor beteg és nem tudja elmondani mi a baj, csak néz rád tágra nyílt szemekkel és nem úgy viselkedik, ahogyan szokott.
Tudod, hogy baj van, de csak sejted, hogy mi lehet a baj. Az állatorvosnak is csak a sejtéseidet tudod elmondani.Tudom milyen érzés, amikor elveszti az ember egy "családtagját", átérzem a fájdalmadat. Eszemben sem volt megsérteni...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Kalandor
üzenetére
nem tudom - annyit tudok, h a második szomszédnál ki tud menni a kerítésen...
vagyis, tudottt.Amúgy másfél hónapja meg a vörös macskánkat ütötték el, szegények még volt annyi ereje, h bejött a kerítésen belülre, és ott halt meg...
Itt sokn ítéleznek előre, mondta Bubus - hát, Somogybabod egy igazi "egyutcás" falu, majdnem nyílegyenes végig, tehát az autósok, KAMIONOSOK 90%-a szekszualizálja betartani a sebességkorlátozást - falun keresztül 80-nal száguldozó kamion? napi esemény, sőt, megszokott dolog...

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Részvétem!

-
(Kolombusz)
veterán
Először is: mégis hogyan keresnéd meg?
Másodszor: nem tudhatod, hogy ki volt a hibás, kifutott-e elé a kutya, vagy mi történt.Csúsznak az utak nagyon, adott esetben én is inkább elcsapnék egy kutyát, minthogy a saját életem veszélyeztessem egy hirtelen mozdulatttal a csúszós úton.
-
ádyz
addikt
Na, megyek haverhoz, filmezni, hüyéskedni, stb.
Üdv néktek kédvés émbörök!

-
Bubu79
addikt
Lehetett akár egy elkerülhetetlen baleset is - baromi könnyen ítélkeztek... De a minimum az lett volna, hogy megáll...

Eszemben sincs védeni az "elkövetőt", de nem tudhatjuk milyen körülményeknek köszönhetően találkozott az autó és a kutyus...
Egy biztos: legalább utána megállhatott volna. Segíteni ezzel sem tudott volna Rajta valószínűleg, de legalább nem ilyen szívtelen módon kellene megtudniuk a kutya gazdáinak, hogy meghalt az eb...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)