Hirdetés
- Plazma TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
A retro azért nemjó, mert ebben a szóban van egy olyasmi jelentés, hogy divatjamúlt.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
vagy "hordóban érlelt" megfelelő évjárat...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Én akkor toltam le 16-ról 15-re az alsó korhatárt, mikor egy 15 éves lány azt írta, hogy szerezzek már egy csajt, és dugjam meg, majd mikor visszakérdeztem hogy csak ennyi? semmi romantika, meg virág meg miegymás? erre azt mondta hogy de, vigyem el egy romantikus helyre ahol van virág, és dugjam meg ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: Aki akar egy iwiwes linket, az szóljon, priviben küldöm. Kerestem valakit, és nála leragadtam..
-
Ramius
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerinted a modik örülnének neki?

-
Ramius
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
hátööööööö...túl sokba került

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az az emberke lányból van és elmúlt 18 éves?
-
Ramius
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem szuszog mellettem semmilyen nőnemű lény. És ez baj.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó délutánt !

-
Ramius
őstag
Én meg túl nyugodt vagyok. Az is baj?
-
válasz
burgatshow
üzenetére
hogy a devla csapjon beléd
akartam linkelni a jogászos topikot... -
burgatshow
veterán
Egy jogász (vagy valaki aki komolyabban foglalkozik a joggal) legyen szíves segítsen nekem a következő problémában. A vizsgámra van egy olyan tétel, hogy mezőgazdasági termékértékesítés.
Kérdésem a következők lennének:
- ki a jogosult és kötelezett (pl. megbízó-megbízott, vagy vevő-eladó)
- mi a szerződés tárgya és tartalma (pár mondatban, tömören)
- mik a kötelezettségei a jogosultnak és a kötelezettnek
- vannak-e szabályai a szerződésnek (pl. nincs felmondási jog)
- és végül milyen nagy kategóriába tartozik a kötelmi jogon belül (pl. megbízási, szállítmányozási szerződés)Köszönöm előre is a nagy segítséget...
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én csak meg akartam nézni, hogy a via chipsetes am2 lap támogat-e phenomot, de természetesen nem. igen, jól látod, 12k-s lapba akarok phenomot rakni, persze nem is otthoni pc céllal.
-
frame>24
addikt
hihetetlen.
Az egész élet egy nagy dezsávű, egy hiba matrixban.
úúhhhh..nehéz lesz kifejteni, de megpróbálom.
Észre kellett vennem, hogy mindezidáig 25 év alatt életem folyamán voltak bizonyos emberek, különböző dolgok, fogalmak, melyek abban az adott időben, mikor anno felbukkantak, még nem jelentettek közvetlenül semmit az aktuális jelenemben, csak valamilyen furcsa módon erős emléknyomot hagytak bennem. Azonaban ugyanezek a személyek, dolgok és fogalmak később könyörtelen egymásutánban felbukkantak, és ekkor valódi, kézzelfogható értelmet nyertek. Mintha az élet előre figyelmeztetett volna, hogy ezzel-és-ezzel az emberrel, jelenséggel, fogalommal később még közelebbi dolgom lesz. Példákat kéne hoznom, de egyelőre nem akarok, mert némelyik elég személyes. Némelyeknek köze van bizonyos szerelmekhez, másoknak például munkához és munkatársakhoz. Vagy épp eredményekhez.
Lehet, h nem érthető, és zavaros a fogalmazás, de ugyanakkor kíváncsivá tett, lesz-e, aki érzett valaha hasonlót. Ez utóbbi érdeklődés miatt írtam mindezt most be, mondjuk h ezzel kerestem egy ürügyet a katarzishatáshoz, amit ki kellett adnom magamból.
(Igen, amúgy Boldog Új Évet, stb..) -
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
anno valamelyik rádión volt olyan nyereményjáték, hogy aki hókotrót lát, fotózza le, küldje el, és lehet nyerni. (már a kamerás mobilok időszakában).
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem...
Gyurcsany monnyon le! 
-
tiv83us
veterán
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Egy elatkozott varosban, Kentucky-ban. Jelenleg szarabb itt az ido, mint Chicagoban. Fantasztikus.
Ejszaka meg vezetek a hegyeken at North Carolinaba, 350 merfold. Tudom, most jonnek majd az enviromentalistak, meg az automuszeresz-technikusok, de le kellett foglaljak egy GMC Yukon-t 4WD, teligumikkal, persze GPS, belso entertainment. Sajnos nem all modomban meghoditani az Appalache-et egy piskotatekercs kocsival.
Na gyertek ussetek, en dolgozom tovabb
-
EQMontoya
veterán
f@szom az asusba, hogy mindig ledöglik az oldaluk.
-
tiv83us
veterán
Tovabbra is elvzem a -20C fokot es a hovihart, a kinti vonalas telonk mar befagyagyott, rajtam ruszki sapka, harom pulover, ket kesztyu, egy balaclava, ballonkabat, forrocsoki es egy befagyott segglyuk.
-
föccer
nagyúr
Üdv,
B.U.É.K. Mindenkinek.
Most viharzom vissza dolgozni.
üdv, föccer
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Egyik sem az!

-
venember83
nagyúr

Ennyivel szolgalhatok.
A linkelt kepek nem feltetlenul tukrozik huen a posztolo nezopontjat es vilagkepet.
[ Moderálta: venember83 ]
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Melyik billentyűkombinációra van beállítva ez a karakterhalmaz Nálad?

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Tippelhetek?

yetike:
Akkor rákérdezek 
-
Gambit
őstag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
"majd megkérem valamelyik házigazdát hogy csináljon a smileyk-hoz egy ilyen xd-set is"
A saját érdekedben, inkább ne. Meg amúgy is, milyen kép lenne hozzá? Tildynek igaza van, már van így is elég vigyor. Csak a tapsolósat ne erőltessétek, ha lehet, mert azt nagyon rühellem.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
jah bocsi jézus.. én kérek elnézést..
mellesleg képzeld, tesómék Nonóval csináltak szülőknek ilyen naptárt, ahol minden hónapban valamelyik képük van kinnt.. és az egyik hónapnál ponnt a PH! talis kép van kinnt és te ott mereszted a szemeidet nonóék felett XD anyum nem is értette ki az a FIATALember XD
tildy: majd megkérem valamelyik házigazdát hogy csináljon a smileyk-hoz egy ilyen xd-set is -
-
bolondember
MODERÁTOR
ikszdé, XD...
ezek a mai fiatalok...

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
agyament XD húha egyszavas komment.. tildy meg fog ölni.

Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hány km-t futott? Te hányadik tulaj vagy? Extrák? Gyári állapot, vagy sérült?

Gyurcsany monnyon le!

XD